up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCebe Solbriller S´Pies
  • Cebe Solbriller S´Pies

Cebe Solbriller S´Pies

plus
Cebe

Cebe Solbriller S´Pies

Produktbeskrivelse Cebe Solbriller S´Pies

Ultra fleksible bi-materiale farvede rammer for maksimal komfort er S? PIES designet til 3 5 årige fremtidige champions. Udstyret med Cébé Blue linser til optimal øjenbeskyttelse integrerer denne nye model vores Symbiotech Technology konstrueret med en mekanisme på indersiden af Hver arm har spatelen V-formede tip, som giver to ekstra kontaktpunkter for et perfekt hold på hvert barns ansigt. S? PIES er lige så behagelig det er så fashionabelt.

teknologier:

SYMBIOTECH: Eksklusivt koncept med V-formede templer til perfekt og jævn fordeling af solens vægt. Det resulterer i avanceret komfort og et stabilitetsniveau, der aldrig tidligere blev opnået på markedet


Hvis du vil købe de bedste Løbeudstyr fra Cebe, har du fundet det bedste sted, runnerinn. Hos runnerinn, har vi kun de bedste mærker, som Cebe, så du kun får de bedste løb og triatlon, til de bedste priser. Kig selv efter i løb og triatlon og Solbriller S´Pies. Bestil nu og modtag dine Cebe Solbriller S´Pies, inden for et par dage.

Funktioner Cebe Solbriller S´Pies

Glastype
Farve
Køn
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up