up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCebe Solbriller Scalibur
  • Cebe Solbriller Scalibur
Cebe

Cebe Solbriller Scalibur

plus

Cebe Solbriller Scalibur

Produktbeskrivelse Cebe Solbriller Scalibur

En model designet til 3 5-årige, med tekniske funktioner til at vinde over både børn og forældre! Med Symbiotech teknologi til optimal templet støtte ("V" form templer, der tillader et tredje kontaktpunkt på templerne) og ekstra flex templer til perfekt ergonomi og maksimal sikkerhed, giver SCALIBUR solbriller dine børn mulighed for at komme videre med deres eventyr med overlegen øjenbeskyttelse.

teknologier:

SYMBIOTECH: Eksklusivt koncept med V-formede templer til perfekt og jævn fordeling af solens vægt. Det resulterer i avanceret komfort og et stabilitetsniveau, der aldrig tidligere blev opnået på markedet.


Vores Cebe Solbriller Scalibur er med garanti de originale Cebe. Hvis du handler hos løb og triatlon, vil du modtage dine Cebe Solbriller Scalibur, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 30.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Cebe Solbriller Scalibur

Glastype
Farve
Køn
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende produkt

-

Fremragende produkt, behagelig, anatomisk, god solcreme, materiale anbefales til børn.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up