`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Castelli

Castelli Free Tri Top Yellow

  • Castelli Free Tri Top Yellow
  • Castelli Free Tri Top Yellow

Castelli Free Tri Top Yellow

Produktbeskrivelse Castelli Free Tri Top Yellow

GRUNDIGT FREMSTILLET TIL løbsdagen PERFORMANCE:


Omhyggelig forberedelse går i din race dag, og måske endda mere i Castellis Gratis Tri-produkter. Vi bruger otte forskellige stoffer til at gøre en herre to stykke kulør, med hver stof, søm og komponenter nøje udvalgt og testet for at gøre denne dragt hurtigt endnu funktionelle til din næste løb.


Free er hurtig takket være vandafvisende stof, der også vindtunnel testet for på cykel hastighed. Og gratis hjælper dig med at udføre på din maksimale ved at give lige højre muskel støtte og holde din krop kølig.


Detaljer er nøje gennemtænkt, ligesom den gratis aerodynamiske endnu høj kapacitet lommer, hastighed Kroge, der kan sikre din trøje og forhindre den i at ride op i løbet af svømme og cykel samt KISS Air anatomiske sæde pad, der giver mere polstring end din traditionelle tri liner endnu praktisk forsvinder på flugt.


Selv den tilbage stof viser ingeniør i denne beklædningsgenstand: vindtunnel testet for på cykel hastighed, det giver også enestående køling samtidig med UPF 16 beskyttelse. Det betyder, at 94% af UV-stråler er blokeret, hvilket giver en rimelig grad af beskyttelse, men det kan kombineres med solcreme for dem med følsom hud. Vi synes, det opnår en god balance mellem beskyttelse, køling og decideret hastighed. "


På udkig efter Castelli Free Tri Top Yellow? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Dragter modeller. Opdag vores nye Dametøj tilbud, hos runnerinn. Lavet af Castelli, dette Dragter produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Castelli Free Tri Top Yellow

Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk