up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo
  • Play videoCastelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo
  • Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo
360

Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo

plus
Castelli

Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo

Produktbeskrivelse Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo

Gratis Sanremo ærmeløs er en ærmeløs triatlondragt , der hjælper dig med at træne optimalt. Modellen med stropper er udstyret med tekstiler og teknologier, der optimerer bevægelsesfriheden under pedalering, løb og svømning.

Denne sportsgarderobe til mænd er sammensat af stof som SpeedFreak, der letter større passage af luft i det forreste og øvre område. Det integrerer også Instadry Speed-teknologien, der er ideel til svømning, da vandabsorptionen er minimal. I skridtet inkluderer det Kyss Air 2-sædet, der forbedrer komforten til landevejscykling.

På bagsiden inkluderer den en Vislon-lynlås, der glider glat på. Derudover inkluderer det to lommer til opbevaring af mad og drikkevarer under løbet. Dens finish på krittene er glat for at forhindre friktion og gøre dine bevægelser glattere. Denne dragt er til dig, hvis du kører 70,3 og Ironman afstand og som bekvemmeligheden af ​​en 2 stykker jakkesæt, men komforten af ​​en 1 stk. Sanremo fronten gør det let at ventilere, let at reagere, når naturen kalder, og opretholder aero-ydeevnen i en 2-dragt jakkesæt. De fulde lommer på bagsiden ligger flad til svømmetur, mens der er god plads til at transportere ernæring på cyklen eller løbe.

Funktioner:

SpeedFreak ventileret race stof på forsiden af ​​øvre del

Velocity mesh tilbage giver vindtunnel bevist hastighed på cyklen

YKK® Camlock® lynlås

FreeAero 2 hydro og aero optimerede lommer

Bløde afslutningshuller for at reducere chafing

Castelli-innoveret Sanremo frontkonstruktion muliggør nem naturafbrydelse og ventilation i ét stykke køredragt

Instadry Speed ​​stof på kort er hurtig i svømmetur med minimal vandabsorption

Kiss Tri-sædet er behageligt på cyklen og forsvinder næsten på flugt

2 små lommer på hofte til ernæring under løb

Giro Air ben gripper elastisk

Specifikationer:

Vægt: 182 g

Teknologi:

Rosso Corsa:

Vores Rosso Corsa-mærke anvendes kun på de højeste niveauer, vi laver. Hver tråd og fiber, hver kurve og kontur er besat. Rosso Corsa repræsenterer et kategorisk gennembrud i cykelinnovation og det omhyggelige håndværk, du forventer af Castelli s præstationsfremmende beklædning.

Kiss Tri:

Et stretchigt, blødt hudplejelag giver total bevægelsesfrihed med minimumskravet. Multi-density padskummet er optimeret til aerobar position på cyklen, og forsvinder praktisk taget under svømmetur og løb.


Alle løb og triatlon produkter og Dragter er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos runnerinn kan du finde en masse Herretøj fra Castelli. Prisen på Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo er 191.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Castelli Ærmeløs Trisuit Free Sanremo

Typer af ærmer
Farve
Produkttype
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastiske billeder

-

Dette var min første trisuit fra Castelli, og jeg var imponeret. Jeg havde det i 2 år nu og havde kørt en Ironman med det. Dens superkomfortable, lette vægt og trisuit giver understøttelse af kropsholdning især ved løb. Jeg er 5´11´´ og 70 kg, størrelsen L passer som en handske til mig.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up