`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Casall

Casall Ar2 Compression Tee

  • Casall Ar2 Compression Tee
  • Casall Ar2 Compression Tee

Casall Ar2 Compression Tee

Produktbeskrivelse Casall Ar2 Compression Tee

Denne åndbare Casall-shirt er ideel til at træne gymnastik, når øvelser kræver mere kræfter end normalt. Denne åndbar trøje er ekstremt blød, let, designet med porer for at lade stoffet trække vejret.

Med en afslappet pasform og lazer-afskårne firkanter til ventilation, vil du føle dig i maksimal komfort. Reflekterende detaljesynlighed er inkluderet, og stoffet har en vidunderlig blød fornemmelse med maksimal åndbarhed.

T-shirt i klassisk design med svejsede sømme, den Casall AR2 logo og refleks print på ryggen. Lavet af AR2 * materiale, der former kroppen og giver støtte til dine aktive muskler. Perfekt til løb og høj intensitet træning.


Er du vild med Casall Ar2 Compression Tee? Kig i vores løb og triatlon afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Dametøj, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye løb og triatlon produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Dametøj, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Casall Ar2 Compression Tee

Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk