up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Camelbak

Camelbak Insulated Tube Director

plus
  • Play videoCamelbak Insulated Tube Director
  • Camelbak Insulated Tube Director

Camelbak Insulated Tube Director

Produktbeskrivelse Camelbak Insulated Tube Director

Bøjeligt, bliver, hvor du lægger det rør til alt håndfri hydrering.

Funktioner:

Position rør til praktisk, håndfri drikke; ingen brug for at nå til en drink.

Antidote® Isoleret Tube holder vand cool.

Klikker på enhver CamelBak reservoir med Quick Link ™ systemet.

Arbejder med OMEGA® reservoir med køb af Quick Link ™ Conversion Kit.

Omsorg:

RESERVOIR RENGØRING

Den bedste måde at pleje din reservoir er at rense og tørre den efter hver brug, især hvis du fylder reservoiret med andet end vand. Men hvis et reservoir ikke er blevet renset efter hver brug, og skimmel eller misfarvning udvikler:

Brug varmt vand og en CamelBak Cleaning Tablet. Eller brug 2 spsk bagepulver eller blegemiddel i stedet for CamelBak Cleaning Tab. Bland løsningen i din reservoir og ophøje reservoiret over røret og Big Bite Valve. Klem bid ventil, tillade opløsningen at strømme ind i drink røret og fylde bid ventilen.

Lad reservoiret og rengøringsopløsning sidde i reservoiret og drikke rør i ca. 30 minutter.

Vask beholderen med varmt vand og mild sæbe. Vær sikker på at helt skylle væk rengøring løsning i reservoiret og drikke rør, før du bruger igen. Du kan også bruge Camelbak pensler fra vores rensesæt til at skrubbe din reservoir og drikke rør. Børster er den bedste måde at sikre, at du skrubbe alle de områder af reservoiret ren.

Når reservoiret er ren, skal du sørge for at lufttørre natten over, så ingen fugt er fanget inde, som kan forårsage skimmel til at vokse.

Disse skridt vil gøre din reservoir sikker til brug. Hvis der er stadig pladser tilbage bag, disse er permanente Skimmelsvamp pletter, som måske ikke er aftagelig. Men din reservoir er stadig sikkert og brugbart efter du har renset det.


Bestil dine Camelbak Insulated Tube Director og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Camelbak Insulated Tube Director, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Camelbak Insulated Tube Director er på lager og prisen er 24.99 $. Med vores store udvalg i Tilbehør, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Camelbak Insulated Tube Director

Farve
Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt

-

Det perfekte supplement, så vandet i røret ikke opvarmes.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up