up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Brooks
360

Brooks Adrenaline Walker 3

Brooks Adrenaline Walker 3

Brooks Adrenaline Walker 3

Brooks Adrenaline Walker 3

Brooks Adrenaline Walker 3

plus
  • 360Brooks Adrenaline Walker 3
  • Play videoBrooks Adrenaline Walker 3
  • Brooks Adrenaline Walker 3
  • Brooks Adrenaline Walker 3
  • Brooks Adrenaline Walker 3
  • Brooks Adrenaline Walker 3
  • Brooks Adrenaline Walker 3

Brooks Adrenaline Walker 3

Produktbeskrivelse Brooks Adrenaline Walker 3

Vil du alle fordelene ved en performance løbesko til huse i en omvandrende sko; derefter ser ikke videre end Adrenaline Walker. Vi ved Brooks har taget vores førende stil i Adrenaline & modifed det for dem, der ønsker at tage en afslappet spadseretur, men dont ønsker at ofre komfort. Den Adrenaline Walker tager hvert skridt med lethed med Anatomisk DNA, der dæmper foden, mens ASR aggressive ydersål plejer mister grebet på gader overflade eller ethvert spor du måske finde dig selv på. Den Nubuck læder ikke kun ser godt ud, men føles også godt ud! Så uanset hvor din vej fører dig, Adrenaline Walker vil altid sikre, at du får der komfortabelt.

Teknologi:

Segmenteret Crash Pad:

Består af fuldt integrerede støddæmpere til at give pude og glat hæl til tå overgang, maksimere effektiviteten af ​​hver skridtlængde.


Velkommen til vores Brooks Adrenaline Walker 3 specielle tilbud. Hos runnerinn, finder du ikke blot løb og triatlon udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på løb og triatlon produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hverdag.

Funktioner Brooks Adrenaline Walker 3

Farve
Højde støvler
Bredde på sko

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

anmeldelse

-

Har nu bestilt sko af 2 omgange og begge gange er varen kommet hurtigt frem. Kundeservice svarede hurtigt da jeg blev bedt om at kigge på min bestilling pga varen ikke længere var på lager og udgået af produktion.

Fremragende gåsko

-

Fremragende gåsko (ideel til lidt bredere fødder og til ortopæd). Det bliver hurtigt snavset og støvet og slides ret hurtigt, men jeg har faktisk ikke købt nogen anden type gåsko i et par år nu.

Fremragende produkt og levering

-

Dette er de allerbedste vandresko, og jeg bar mit første par ud over flere år. Service fra RunnerInn er tiptop og prisen er konkurrencedygtig. Stærkt anbefalet.

Meget god artikel til en interessant pris

-

God artikel, som jeg allerede vidste til en lav pris. Leveringstid respekteres.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up