up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Bolle Solbriller Slate
  • Play videoBolle Solbriller Slate
  • Bolle Solbriller Slate
Bolle
360

Bolle Solbriller Slate

plus

Bolle Solbriller Slate

Produktbeskrivelse Bolle Solbriller Slate

Nøglehul næse design og vinklede linser, Slate har en stærk livsstil karakter, men lad det ikke narre dig - Thermogrip gummiindsatser på næsepuder og templetips holder dig godt tilpas, 8 basepakning til bedre dækning og god optik gør Slate din bedste ven hvad enten det handler eller bare hænger ud.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Kender du alt til Bolle Solbriller Slate? Hos runnerinn, vælger vi løb og triatlon udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Løbeudstyr varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Solbriller udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Bolle. Alle vores mærker er testet af vores hold af løb og triatlon eksperter!

Funktioner Bolle Solbriller Slate

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up