up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoBolle Solbriller Rooke
  • Bolle Solbriller Rooke
Bolle

Bolle Solbriller Rooke

plus

Bolle Solbriller Rooke

Produktbeskrivelse Bolle Solbriller Rooke

Lavet i Italien med den højeste opmærksomhed på detaljer, er Rooke's runde øjenform og kantformede næsebro et nyt design med tip til klassisk europæisk stil. Tempelpladerne i rustfrit stål og håndlavede overflader er af samme høj kvalitet som dens optik.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Ved du hvilke egenskaber der gør Bolle Solbriller Rooke til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Bolle Solbriller Rooke, har vi det på lager i vores online runnerinn butik. På grund af vores store udvalg i Solbriller afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de løb og triatlon, du er på udkig efter. Køb hos runnerinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Bolle Solbriller Rooke

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up