up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Bolle Solbriller Ibex
  • Play videoBolle Solbriller Ibex
  • Bolle Solbriller Ibex
Bolle
360

Bolle Solbriller Ibex

plus

Bolle Solbriller Ibex

Produktbeskrivelse Bolle Solbriller Ibex

Injected i TR90 nylon for fleksibilitet og reduceret vægt, med Thermogrip gummi på næsepuder og templer, der sikrer en fast pasform, er Ibex et godt valg til udendørs aficionados enhver tid på året. Den store ramme er et godt passende wrap med tykke templer for bedre sidedækning.

Teknologi:

TILGÆNGELIGE I PRESKRIPTION:

Bollé B Tynd aktiv design patenteret teknologi giver os mulighed for at tilbyde receptpligtige linser til 99% af de mennesker, der bærer briller. Uanset om de er hi tech, ydeevne solbriller til professionelle cyklister eller simpelthen multi-brug, fritid solbriller, giver Bollé B Thin aktiv design receptprogram et højtydende personligt svar til alle brugere af enkeltvision eller varifokale linser.

Thermogrip:

Templetipsene, næsepuderne og justerbare næsestykker er alle lavet af vores proprietære Thermogrip®. Dette hydrofile materiale har fugtabsorberende egenskaber, der holder rammerne komfortabelt på plads, selv under ekstrem anstrengelse.

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Bolle Solbriller Ibex er det perfekte udstyr, for at nå dine løb og triatlon mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Solbriller og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Løbeudstyr varer er på tilbud. Find dem i runnerinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Bolle, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Bolle Solbriller Ibex

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up