up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Bolle Solbriller Brecken
  • Play videoBolle Solbriller Brecken
  • Bolle Solbriller Brecken
Bolle
360

Bolle Solbriller Brecken

plus

Bolle Solbriller Brecken

Produktbeskrivelse Bolle Solbriller Brecken

Fed stil i en let pakke. Injektion i letvægts og stærk TR90 nylon og tilgængelig med standard eller polariserede linser, kombinerer Brecken Bollé optik, komfort og en tilbagestående stil.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Køb dine egne Bolle Solbriller Brecken til kun 59.49 $. Lavet af Bolle, Bolle Solbriller Brecken er på lager i mange størrelser og farver. Hos runnerinn, tilbyder vi de bedste priser på løb og triatlon. Se et stort udvalg af Solbriller i vores Løbeudstyr afdeling.

Funktioner Bolle Solbriller Brecken

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up