up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Bolle Polariserede Solbriller Rooke
  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Rooke
  • Bolle Polariserede Solbriller Rooke
Bolle
360

Bolle Polariserede Solbriller Rooke

plus

Bolle Polariserede Solbriller Rooke

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Rooke

Lavet i Italien med den højeste opmærksomhed på detaljer, er Rooke's runde øjenform og kantformede næsebro et nyt design med tip til klassisk europæisk stil. Tempelpladerne i rustfrit stål og håndlavede overflader er af samme høj kvalitet som dens optik.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos løb og triatlon. Køb Bolle Polariserede Solbriller Rooke, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som løb og triatlon, lige som Løbeudstyr, så du ikke mangler noget. runnerinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Rooke

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up