up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Bolle Polariserede Solbriller Kayman
  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Kayman
  • Bolle Polariserede Solbriller Kayman
Bolle
360

Bolle Polariserede Solbriller Kayman

plus

Bolle Polariserede Solbriller Kayman

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Kayman

Hvis du leder efter en solid ramme klar til handling, så kig ikke længere. Kayman har Thermogrip gummi på templer, næse puder og inderside, hvilket sikrer en sikker pasform selv i intens aktivitet.

Teknologi:

TILGÆNGELIGE I PRESKRIPTION:

Bollé B Tynd aktiv design patenteret teknologi giver os mulighed for at tilbyde receptpligtige linser til 99% af de mennesker, der bærer briller. Uanset om de er hi tech, ydeevne solbriller til professionelle cyklister eller simpelthen multi-brug, fritid solbriller, giver Bollé B Thin aktiv design receptprogram et højtydende personligt svar til alle brugere af enkeltvision eller varifokale linser.

Thermogrip:

Templetipsene, næsepuderne og justerbare næsestykker er alle lavet af vores proprietære Thermogrip®. Dette hydrofile materiale har fugtabsorberende egenskaber, der holder rammerne komfortabelt på plads, selv under ekstrem anstrengelse.

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Er du på udkig efter Bolle Polariserede Solbriller Kayman? Det er runnerinn mest solgte vare, din online løb og triatlon butik. Prisen er 81.99 $, i en begrænset periode! Hos runnerinn, får du flest fordele og finde mange flere Bolle, til de bedste priser. Alle vores løb og triatlon vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Kayman

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up