up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Holman
  • Bolle Polariserede Solbriller Holman
Bolle

Bolle Polariserede Solbriller Holman

plus

Bolle Polariserede Solbriller Holman

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Holman

Holman er et godt valg for en aktiv livsstil, når man kombinerer sportsdesignsprog med livsstilsform. Letvægts og fleksibel TR90 nylon giver stor komfort og pasform.

Teknologi:

TILGÆNGELIGE I PRESKRIPTION:

Bollé B Tynd aktiv design patenteret teknologi giver os mulighed for at tilbyde receptpligtige linser til 99% af de mennesker, der bærer briller. Uanset om de er hi tech, ydeevne solbriller til professionelle cyklister eller simpelthen multi-brug, fritid solbriller, giver Bollé B Thin aktiv design receptprogram et højtydende personligt svar til alle brugere af enkeltvision eller varifokale linser.

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Hos runnerinn, kan du se alle egenskaber på Bolle Polariserede Solbriller Holman. I vores løb og triatlon butik, har vi mange størrelser i Bolle Polariserede Solbriller Holman. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Bolle Polariserede Solbriller Holman, andre tilbud på andet løb og triatlon udstyr.

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Holman

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

האיכות טובה וגם העדשה טובה . det er bare for mig, at det er rigtigt, at jeg har indretnings- og bygningsdele, der er store

-

איכות טובה אבל הם מאוד גדולים

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up