up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Brecken
  • Bolle Polariserede Solbriller Brecken
Bolle

Bolle Polariserede Solbriller Brecken

plus

Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Fed stil i en let pakke. Injektion i letvægts og stærk TR90 nylon og tilgængelig med standard eller polariserede linser, kombinerer Brecken Bollé optik, komfort og en tilbagestående stil.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Hvad ville du sige til at finde Bolle Polariserede Solbriller Brecken til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din løb og triatlon butik. Køb det bedste udstyr fra Bolle og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Løbeudstyr varer.

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Super stil, gode polariserede linser

-

Jeg elsker stilen, to gange bestiller jeg denne form for briller! Jeg havde den samme klassiske model, og jeg ville prøve denne med polariseret glas, vi kan se forskellen, meget god filtrering i paragliding, på vandet ... super glad for at finde dem her! De er lette, ikke super robuste, men i betragtning af prisen er den meget korrekt! ...

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up