up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Brecken
  • Bolle Polariserede Solbriller Brecken
Bolle

Bolle Polariserede Solbriller Brecken

plus

Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Fed stil i en let pakke. Injektion i letvægts og stærk TR90 nylon og tilgængelig med standard eller polariserede linser, kombinerer Brecken Bollé optik, komfort og en tilbagestående stil.

Teknologi:

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Er du på udkig efter Bolle Polariserede Solbriller Brecken? Alle Bolle er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Bolle Polariserede Solbriller Brecken og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Brecken

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up