up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoBolle Polariserede Solbriller Boxton
  • Bolle Polariserede Solbriller Boxton
Bolle

Bolle Polariserede Solbriller Boxton

plus

Bolle Polariserede Solbriller Boxton

Produktbeskrivelse Bolle Polariserede Solbriller Boxton

Kvalitet i opfattelse og et let at bære design, Boxton klæder sig til enhver tilfældig eller erhvervssituation. Med en karakteristisk rustfrit stålbar i lyse farver til det dristige eller børstet metal til en klassisk styling, giver denne neo klassiske ramme dig mulighed for at udtrykke dig selv.

Teknologi:

TILGÆNGELIGE I PRESKRIPTION:

Bollé B Tynd aktiv design patenteret teknologi giver os mulighed for at tilbyde receptpligtige linser til 99% af de mennesker, der bærer briller. Uanset om de er hi tech, ydeevne solbriller til professionelle cyklister eller simpelthen multi-brug, fritid solbriller, giver Bollé B Thin aktiv design receptprogram et højtydende personligt svar til alle brugere af enkeltvision eller varifokale linser.

Thermogrip:

Templetipsene, næsepuderne og justerbare næsestykker er alle lavet af vores proprietære Thermogrip®. Dette hydrofile materiale har fugtabsorberende egenskaber, der holder rammerne komfortabelt på plads, selv under ekstrem anstrengelse.

B 20.3 POLYKARBONATLENSER:

Vores polycarbonat-linser er lavet af højkvalitetsharpiks, hvilket resulterer i en linse, som er 20 gange mere slagfaste end glas og tre gange lysere, med enestående præcision og klarhed. Fås i polariseret og ikke-polariseret.


Køb dine Bolle Polariserede Solbriller Boxton til den bedste pris! Vores online har løb og triatlon, runnerinn lige dem du går og drømmer om! Find Løbeudstyr til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Bolle Polariserede Solbriller Boxton. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online løb og triatlon katalog!

Funktioner Bolle Polariserede Solbriller Boxton

Glastype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up