`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Asics

Asics

Når vi taler om løbesko, er Asics-sko det bedst sælgende brand, der kommer i tankerne. Grundlæggeren af det populære brand Asics er hr. Kihachiro Onistuka. Asics løbesko er lavet af kvalitet og højteknologiske komponenter og materiale. Ydersålen, midtsålen, gelpudebetræk, varig, hælbenk og Space Trusstic-funktioner gjorde disse løbesko til det ideelle valg til alle slags løbere. Nogle af dens fantastiske aspekter er nævnt nedenfor;
-Asics sko giver stabilitet og stærk kraft.  Asics-sko aflaster landingsstød og kræfter på hårde spor.
Asics sko er holdbare og elastiske.
Asics sko er lette
Ikke kun disse sko tilbyder lethed, men de er også lavet og af moderne design til at imødekomme stylingbehov hos unge. For en sund og energisk livsstil, bør vi inkludere løb i vores daglige rutine. Af den grund skal man have et par sko, der tilbyder yderst ydeevne og komfort. Med Asics-sko bliver løbserfaringen mere afslappet.

Damesko

Damesko

Herresko

Herresko

Sporløb

Sporløb

Dametøj

Dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Børn

Børn

Afdelinger

Børnesko (69)

Damesko (327)

Dametøj (319)

Herresko (307)

Herretøj (320)

Løbeudstyr (4)

Rygsække og mavetasker (12)

Alle( Asics )
Luk