`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Asics

Asics Graphic Tight

Asics Graphic Tight

  • Asics Graphic Tight
  • Asics Graphic Tight
  • Asics Graphic Tight

Asics Graphic Tight

Produktbeskrivelse Asics Graphic Tight

Muskelunderstøttelse er en af fordelene ved at bære et stykke som Graphic Tight . Med disse træningsbukser vil du føle dig virkelig fri, og din silhuet vil blive favoriseret, fordi den passer perfekt til kroppen.

Justerbarheden af stykket er garanteret, fordi løbebukserne har en ledning, der går fra mellemlommer til taljen . Hans tøj kombinerer 78% polyester og 22% elastan for at hjælpe fleksibiliteten i dine bevægelser og bliver en vigtig del af dit træningsskab.

Denne tilføjelse omfatter reflekterende elementer, der bringer lysstyrke i mørke omgivelser . Hvis du bruger disse træningsstøvler, vil du nyde paneler af laterale led, som favoriserer absorptionen af fugt.

<

Gennemfør dit look med den hele aurora print på et stramt designet til at hjælpe dig gå hurtigt og længe. Bløde, lette stoffer er yderst komfortabel og holder formen vask efter vask, så det aldrig lader dig ned.

Funktioner:

Få lidt ekstra varme ved at kaste på et par løsere shorts over toppen.

Dine nøgler kan gå i sikker baglomme så godt.

Bliv set natten med reflekterende tape og ASICS logo

Lag et par shorts på toppen for lidt ekstra varme

Skil dig ud med en hele print af en fantastisk naturligt lys display


Asics Graphic Tight har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Asics Graphic Tight, købt hos runnerinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online løb og triatlon butik, hvor du kan finde masser af varer fra Asics, færdiggør din ordrer af løb og triatlon varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Asics Graphic Tight

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

De er dyrebare

-

De er meget flot strømpebukser, de rider lidt store, men jeg har taget min sædvanlige størrelse og jeg er ganske glad. De viser ikke igennem.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk