`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Asics

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22
  • Asics Gel Kayano 22

Asics Gel Kayano 22

Produktbeskrivelse Asics Gel Kayano 22

Tænker du på at købe en ny sportssko til træning? For middelvægtige atleter er Gel Kayano 22 referencetrækfodtøj på markedet. Denne model skiller sig ud for sin dynamiske drift takket være forbedringen af dens dæmpningssystem.

Skoens chassis fortsætter med at integrere FuidRide, Dynamic Duomax, Gel og Trusstic System. Som en sko til pronatorer er den designet til væskeabsorption af slag. Hvad angår buen, er den mere stiv og dens struktur er mere stabil. Hvis du tænker på greb, har soleen vejledningsteknologien med dybere riller i hælen til fordelingen af tryk og forhindrer genopfyldning og ubehag.

Et af fodtøjets egenskaber er, at det ikke har sømme, men er designet under varmeforseglingen og tilføjer også broderi detaljer. Den samlede vægt af modellen er 350 gram. Forskellen er 5 ekstra gram med Kayano 21. Konsistens og tonicitet er to modifikationer, som denne version af Asics omfatter at ledsage dig under din træning.

Kør lange afstande i en sko, der sætter dine fødder på autopilot. I over 20 år har overpronators snøret dem op og ramte vejen kende deres fødder er helt understøttet. Og den sidste mile er lige så behagelig som de første tak til fremragende dæmpning. Hver skridtlængde er lidt lettere, da den nye Kayano har kastet 10g løbere ved, der tilføjer op i løbet af en maraton. Din sko næsten bliver en del af dig med en sok lignende pasform omkring mellemfoden, og en mesh øvre, der strækker sig i takt med din hud.

Tag på længere afstande i nummer 1 sko til overpronators

Beskyt dine fødder fra indflydelse med GEL dæmpning i ryggen og fronten, og nyd den hoppende FluidRide 2.0 mellemsål

Har du lyst til du er iført en anden hud med en manipuleret mesh FluidFit øverste, der strækker sig, hvor du har brug for det mest

Carry mindre vægt rundt på banen i den nye, lettere KayanoFunktioner:


Impact Guidance System (IGS: Asics designfilosofi, der beskæftiger knyttet componentry at styrke fodens natual gangart fra hæl strejke til tå fra.

Vejledning Linie: Lodret flex rille afkobler værktøjet langs linjen for progression for øget gangart effektivitet.

3M Reflekterende: Reflekterende materiale produceret af 3M selskab, for natten sikkerhed.

Rearfoot og forfod GEL dæmpningssystem: Dæmper stød under anslaget og tå off faser, og tillader bevægelse i flere planer som foden overgange gennem gangart cyklus.

Dynamisk Duomax: Næste generations DuoMax system giver større komfort og forbedrer gangart effektivitet.

Clutch Counter: exoskeletal hælkappe giver forbedret støtte og skaber forbedret hæl montering miljø.

Vejledning Trusstic: Dette Trusstic System integrerer vejledning konstruktion for øget gangart effektivitet, samtidig med at midterfoden strukturel integritet.

Problemfri Konstruktion: Brugen af ​​sømløse materialer reducerer risikoen for irritation og friktion forårsaget af traditionel; sting og sømme.

Solid Gummi ydersål: Giver forbedret holdbarhed og trækkraft.

FluidFit: Asics FluidFit teknologi kombinerer en teknisk maske, der strækker sig i flere retninger med andre stretch materialer til at skabe en handske som pasform.

Ahar +: Ny blæst Ahar ydersål materiale. Leverer forbedret støddæmpning, holdbarhed og tur til foden.Pleje:


Rengøring: overflade snavs, såsom mudder og grus kan rengøres af med en gammel tandbørste eller neglebørste, lidt varmt vand og en blid, anti fedt sæbe. Dette bør tage sig af snavs og er fint at gøre en gang imellem.

Vask: Vask ikke i vaskemaskinen og fjern sok foring eller indersål og vaske det separat.

Dette vil bidrage til at gøre indersiden af ​​din sko friskere. Snørebånd kan vaskes eller udskiftes.

Tørring: Dont placere dem i nærheden af ​​et varmeapparat, såsom en radiator. Direkte varme vil ændre formen af ​​skoen. Åbne ud sko og derefter kram indvendigt med køkkenrulle eller en avis. Papiret vil absorbere fugt inde i skoen.

En sko tager ca. tolv timer at tørre ud.


Find Asics Gel Kayano 22 på lager og til den absolut bedste pris. Besøg runnerinn, din online butik, med løb og triatlon udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Asics Gel Kayano 22 her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Asics Gel Kayano 22

Funktioner
Sål
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

-

TipTop

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk