`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Altra

Altra Escalante 2

Altra Escalante 2

Altra Escalante 2

Altra Escalante 2

  • Altra Escalante 2
  • Altra Escalante 2
  • Altra Escalante 2
  • Altra Escalante 2
  • Altra Escalante 2
  • Altra Escalante 2

Altra Escalante 2

Produktbeskrivelse Altra Escalante 2

Escalante 2 er en løbesko til kvinder, der giver dig vigtige fordele, herunder åndbarhed i det øverste område på grund af inkludering af yderligere perforeringer.

Andet element, der indgår i denne model, passer bedre til din fod, så bevægelserne, du udfører, er mere fleksible og behagelige. Indvendigt indeholder versionen en skabelon, der forbedrer modstanden. Lukningen af versionen er den traditionelle med snørebånd fordelt langs vristen for bedre pasform.

Hvis du bærer denne sportssko til kvinder , vil du opleve en behagelig følelse mellem dem, fordi det har høje niveauer af komprimering. Hvad angår reduktion af påvirkninger, har den en ikke-tilkoblet Altra EGO mellemsål, der giver dig en følsom, men glat tur. Versionen fås i forskellige farver

Tro det eller ej, den populære Escalante blev bare endnu bedre. Med øget afkobling i MENS WOMENS mellemsål og ydersål for mere fleksibilitet på løbet, og tilføjet perforeringer for åndbarhed i den øverste, har denne Escalante 2 en bedre pasform og bedre ydelse. Vi har også tilføjet en opdateret indersål, der er mindre modtagelig for komprimering og giver et bedre trin i fornemmelsen.

FUNKTIONER:

Altra EGO ™ mellemsål er “Powerful Plush” for en uovertruffen lydhør, men alligevel blød tur
Ny og forbedret konstrueret strikket overdel bygget for bedre ydelse og komfort
Opdateret indersål for bedre trin i følelse og elasticitet
Stakkehøjde: 24 mm


Er du på udkig efter Altra Escalante 2? Alle Altra er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Altra Escalante 2 og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos runnerinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i løb og triatlon udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Altra Escalante 2

Funktioner
Sål
Bredde på sko
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Escalante

-

De er de bedste løbesko, jeg nogensinde har båret. De er superlette, og fingrene kan være rolige uden noget, der komprimerer dem. Det er af fremragende kvalitet.

Escalante 2

-

Jeg er omkommet fremragende, meget let og frem for alt meget behagelig, jeg har mere opfattelse i min fod, når jeg løber eller går med dem. Meget godt produkt og et godt valg.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk