`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

adidas

adidas SL20

adidas SL20

  • adidas SL20
  • adidas SL20
  • adidas SL20
  • adidas SL20

adidas SL20

Produktbeskrivelse adidas SL20

Med adidas SL20 løbesko ser det ikke ud til, at tre strips-mærket igen kommer ind på konkurrence-sko marked; takket være sin nyeste og mest imponerende teknik er det tyske brand også på udkig efter et stabilt, let og højtydende produkt, der er så godt til træning som til løbens dag, et faktum, som uden tvivl vil sætte tempoet i de kommende år.

Lightstrike , en nylig dæmpningsteknologi fra adidas, er SL20 mellemsålens kød og knogler, hvilket giver dig enestående lydhørhed, der fremdrager dig fremad, mens du holder dine fødder behagelige i hele din træning. Disse sko's splittede ydersål drager fordel af Continental ™ gummiblandingens seneste opgradering for at sætte mere trækkraft i forfoden og give dig fuldt greb, selv når vejen er våd.

SL20s fænomenale vægt på knap 230 gram skyldes i vid udstrækning dets øvre, hvor et let, konstrueret maskine af høj kvalitet lukker din fod forsigtigt og giver dig en anatomisk pasform. For at supplere dette tilbyder en traditionel kniplinger større tilpasning ved afslutningen for at forbedre disse sko 'støtte.

Disse kvinders lette løbesko er den ideelle træningspartner til løbere med alle evner. Skoene har en understøttende mesh øvre. Lightstrike leverer mellemsålepude, der er lys nok til eksplosiv hastighed og responsiv nok til optimal komfort.

Når dine løbesko er behagelige, falder alt andet på plads. Din hastighed, din rytme, din åndedrag. Disse adidas løbesko sætter dig op til et fantastisk løb. Overdel af mesh er åndbar og støttende. Dæmpning i mellemsålen er let nok til eksplosiv hastighed og reagerer nok til total komfort. 3 striber tager signaler fra japansk kalligrafi. Se hurtigt, føl dig hurtig, løb hurtig.


Funktioner:

Continental ™ gummi ydersål
Blonder lukning
Mesh øvre
Løbesko til træning
Lightstrike-dæmpning


Specifikationer:

Vægt: 230 g (størrelse UK 8,5)


Leder du efter gode kvalitets Løb, så vil vores udvalg i Løb, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler adidas SL20, til kun 83.99 $ og på lager. runnerinn er det bedste sted at købe løb og triatlon udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder adidas SL20, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner adidas SL20

Funktioner
Sål
Bredde på sko
Sål teknologi
Drop
Fodtøjsvægt
Anbefalet brug
Farve

Tecnologias adidas SL20

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk