up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

adidas
360

adidas SL20 Running Shoes

adidas SL20 Running Shoes

plus
  • 360adidas SL20 Running Shoes
  • Play videoadidas SL20 Running Shoes
  • adidas SL20 Running Shoes
  • adidas SL20 Running Shoes

adidas SL20 Running Shoes

Produktbeskrivelse adidas SL20 Running Shoes

Med adidas SL20 løbesko ser det ikke ud til, at tre strips-mærket igen kommer ind på konkurrence-sko marked; takket være sin nyeste og mest imponerende teknik er det tyske brand også på udkig efter et stabilt, let og højtydende produkt, der er så godt til træning som til løbens dag, et faktum, som uden tvivl vil sætte tempoet i de kommende år.

Lightstrike , en nylig dæmpningsteknologi fra adidas, er SL20 mellemsålens kød og knogler, hvilket giver dig enestående lydhørhed, der fremdrager dig fremad, mens du holder dine fødder behagelige i hele din træning. Disse sko's splittede ydersål drager fordel af Continental ™ gummiblandingens seneste opgradering for at sætte mere trækkraft i forfoden og give dig fuldt greb, selv når vejen er våd.

SL20s fænomenale vægt på knap 230 gram skyldes i vid udstrækning dets øvre, hvor et let, konstrueret maskine af høj kvalitet lukker din fod forsigtigt og giver dig en anatomisk pasform. For at supplere dette tilbyder en traditionel kniplinger større tilpasning ved afslutningen for at forbedre disse sko 'støtte. Disse kvinders lette løbesko er den ideelle træningspartner til løbere med alle evner. Skoene har en understøttende mesh øvre. Lightstrike leverer mellemsålepude, der er lys nok til eksplosiv hastighed og responsiv nok til optimal komfort.

Når dine løbesko er behagelige, falder alt andet på plads. Din hastighed, din rytme, din åndedrag. Disse adidas løbesko sætter dig op til et fantastisk løb. Overdel af mesh er åndbar og støttende. Dæmpning i mellemsålen er let nok til eksplosiv hastighed og reagerer nok til total komfort. 3 striber tager signaler fra japansk kalligrafi. Se hurtigt, føl dig hurtig, løb hurtig.


Funktioner:

Continental ™ gummi ydersål
Blonder lukning
Mesh øvre
Løbesko til træning
Lightstrike-dæmpning


Specifikationer:

Vægt: 230 g


Vent ikke med at købe din adidas SL20 Running Shoes! Hos runnerinn alle vores Damesko produktor, er med fabriksgaranti fra adidas. Køber du i vores online løb og triatlon butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores løb og triatlon fællesskab. Bestil dine adidas SL20 Running Shoes nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner adidas SL20 Running Shoes

Sål
Drop
Farve
Fodtøjsvægt
Bredde på sko

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

Jeg er meget glad for dem. De vejer ikke noget og griber meget i asfalten, især i våde områder. De er meget behagelige og smukke.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up