up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play video2XU Sokker No Show
  • 2XU Sokker No Show
  • 2XU Sokker No Show
2XU

2XU Sokker No Show

2XU Sokker No Show

plus

2XU Sokker No Show

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse 2XU Sokker No Show

Beskrivelse:

No Show Sock er konstrueret med et lavprofildesign og er udviklet med branchens ledende trådgarn for optimal fugtkontrol, fleksibilitet og komfort.

Hovedstof:

75% NYLON, 18% POLYESTER, 7% ELASTAN (INVISTA LYCRA).Alle løb og triatlon produkter og Sokker er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos runnerinn kan du finde en masse Herretøj fra 2XU. Prisen på 2XU Sokker No Show er 65.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner 2XU Sokker No Show

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kompressionen er nul, størrelsen på onkel stepa

-

Jeg købte størrelse 42-44 (fra 42-43 i sig selv) med et let træk på hælbilledet på ankelniveauet. Hvis du sænker det på plads, viser det sig som et dinglende kondom. Man behøver slet ikke at tale om komprimering.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up