`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Suunto

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

Product beschrijving Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass

Nauwkeurige en betrouwbare spiegelcompassen:

Het MC-assortiment spiegelcompassen biedt een waardevol hulpmiddel voor degenen die een bepaalde premie plaatsen op nauwkeurige en betrouwbare richtingsmetingen; bijvoorbeeld landmeters, mijnwerkers, architecten, reddingspatrollies, wandelaars, booters en het leger. Het declinatie-aanpassingssysteem, standaard in het bereik, is vooral handig bij werkzaamheden in gebieden met grote magnetische variatie, terwijl de observatiehoek superieure nauwkeurigheid biedt. Het MC 2-model is ook verkrijgbaar bij het Global Balancing System.

Veldcompassen in het algemeen:

Mechanische kompassen werken sinds meerdere duizenden jaren als navigator.

Momenteel is magnetisch kompas milieuvriendelijk, goedkoop en het meest betrouwbare hulpmiddel bij het kiezen van de cursus. De oudste Suunto-veldcompassen, die nog in gebruik zijn, worden in 1938 vervaardigd. Een hoogwaardig veldcompas hoeft nauwelijks een andere dienst te hebben dan van tijd tot tijd in vers water te wassen. Het kompas werkt zonder externe voeding. Het kompas krijgt zijn kracht uit de natuur - vanuit de magnetische noordpool.

COMPASS BALANCING:

Twee geografische balanceringszones

De verticale intensiteit en richting van het magnetische veld van de aarde, de helling, beïnvloedt het horizontale vlak van een kompasnaald volgens de breedtegraad waar het wordt gebruikt. Vanwege de helling moet de kompas voor verschillende geografische zones worden afgewogen om de naald in een horizontale positie te houden.

Voorheen werd de wereldbol verdeeld in vijf verschillende balansgebieden waarin specifieke kompassen functioneerden. Echter, als mensen steeds vaker reizen, is de behoefte aan een kompas met een groter geografisch bereik toegenomen. Dankzij het Suuntos Two Zone System zijn er slechts twee evenwichtzones om te overwegen in het kompasgebruik van het noordelijk halfrond en het zuidelijke halfrond. In de praktijk betekent dit dat een Suunto-kompas dat is ontworpen voor het noordelijk halfrond, nog steeds op een eerlijke afstand in het zuidelijke halfrond zal werken en vice versa.

specificaties:

Verstelbare declinatie correctie schaal

Heerser

Sighting hole

Spiegelcompas

Vergrootglas

Basiscompas

Afneembare snap lock lanyard

clinometer

Lichtgevende markeringen

Lichtgevende ringring

Gewicht: 74 g / 2,65 oz.


Bent u opzoek naar Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh Compass? Bij runnerinn, kunt allerlei soorten Kompassen producten vinden van de beste merken. Bijvoorbeeld van Suunto, een toonaangevend merk in de industrie en met een fabriekskwaliteit garantie. Wacht niet lager en voorzie uwzelf met producten van onze hardlopen & triatlon winkel.

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden