`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar V800 HR

Polar V800 HR

Polar V800 HR

  • Polar V800 HR
  • Polar V800 HR
  • Polar V800 HR
  • Polar V800 HR
  • Polar V800 HR

Polar V800 HR

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Polar V800 HR

High performance waterdicht sporthorloge met een helder display voor professionele en toegewijde atleten die constant verbeteringen. Smart coaching en GPS om u te helpen topprestaties te bereiken. Synchroniseren met de nieuwe Polar Flow webdienst om de toegang tot een online training community en nog meer uit uw training te krijgen.

Body meting kenmerken:

Orthostatische Test: orthostatische Test is een gemakkelijke en betrouwbare test om uw huidige conditie te bepalen. Het laat zien hoe uw hartslag reageert op training en factoren zoals stress en ziekte. Door het herhalen van de test regelmatig, u zult weten wat te verwachten van uw hartslag en wat kan het beïnvloeden. U kunt dan pas uw training om je lichaam te herstellen als het nodig heeft.

De gebruiker te definiëren hartslagzone limieten: Er zijn drie manieren waarop u kunt zone grenzen te stellen: als standaard hart zones die automatisch berekend worden op basis van uw max HR; gratis hartslag zones waarvoor u de grenzen zelf instellen; of als de hartslag zones op basis van de drempels die u zelf kunt definiëren.

HFmax (user set)

HFmax (gebaseerd op leeftijd) Het hoogste aantal hartslagen per minuut (bpm) tijdens maximale inspanning. Voor een ruwe schatting van je maximale hartslag, aftrekken van uw leeftijd van 220. HFmax is een nuttig hulpmiddel voor het bepalen van de intensiteit van de opleiding als de intensiteit zones kunnen worden gedefinieerd met behulp van HFmax. Sommige Polar producten definiëren de maximale hartslag tijdens de Polar Fitness Test; zie ook HFmax (Polar Fitness Test-based).

Polar Fitness Test: Polar Fitness Test meet je aerobe conditie in rust in slechts vijf minuten. Het resultaat, de Polar OwnIndex, evalueert uw maximale zuurstofopname (VO2max). Met de Polar Fitness Test kunt u uw aërobe conditie automatisch en zonder enige inspanning te meten door jezelf. Alles wat je nodig hebt is je training computer. De Polar Fitness Test is net zo nauwkeurig in het voorspellen van de VO2max als elk sub maximale conditietest. De test is gebaseerd op de hartslag en hartslagvariabiliteit in rust en persoonlijke informatie.

Polar OwnCal? Smart Calorieën: De meest nauwkeurige calorie teller op de markt berekent het aantal verbrande calorieën. Berekening is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van de lichamelijke activiteit. Smart Calorieën zijn verkrijgbaar in hartslagmeters en de activiteit trackers.

Hartslagzones met visueel en auditief alarm Je kunt je trainingszones voor een trainingssessie op basis van de hartslag te bepalen om te helpen bepalen van de juiste intensiteit. Wanneer u uit de ingestelde zones overschrijdt, geeft de trainingscomputer een zichtbaar en hoorbaar alarm.

Automatische hartslagzone volgens leeftijd? bpm /%: Om u te helpen veilig en effectief te trainen, de training computer bepaalt je hartslagzone limieten automatisch op basis van uw leeftijd gebaseerde maximale hartslag (220 minus leeftijd). De limieten worden uitgedrukt in slagen per minuut (bpm), als een percentage (%) van je maximale hartslag of als een hartslagreserve (HRR%). Zie ook de maximale zuurstofopname (VO2max) en Handmatig doelzone.

Gemiddeld, minimale en maximale hartslag van de training

Hartslag ? bpm /%: De hartslag meet de inspanning van je hart. De hartslag kan worden uitgedrukt als het aantal slagen per minuut of als percentage van uw maximale hartslag. De hartslag kan ook worden uitgedrukt als een percentage van je hartslag reserve, wat betekent dat het verschil tussen je hartslag in rust en je maximale hartslag (HFR = HFmax HRrest). In Polar software of tijdens de krachttraining kan de hartslag worden weergegeven als een grafische trend.

Hartslagzones: hartslag zones bieden een gemakkelijke manier om te selecteren en toezicht op de intensiteit van je training en de hartslag gebaseerde trainingsprogramma's te volgen. De standaard hartslag zones zijn verdeeld in vijf zones, gebaseerd op het percentage van je maximale hartslag: zeer licht (50 60% HFmax), licht (60 70% HFmax), matig (70 80% HFmax), hard (80 90% HRmax) en de maximum (90 100% HFmax). U kunt ook de zones definiëren als u wilt.

Training Voordeel:? Motiveren feedback die recht onmiddellijk na de oefening s geleverd aan u is iets dat iedereen kan helpen ons allemaal. Dus als je wilt om het effect van verschillende trainingen weet, zal deze functie u precies vertellen wat u moet weten. U krijgt een snel overzicht na elke sessie, en voor meer gedetailleerde feedback, kunt u controleren van uw training bestand of krijgen verdere diepgaande analyse Polar webservices.

Trainingsbelasting: Toont u hoe uw training invloed op je lichaam en helpt je het vergelijkt met de belasting van de verschillende trainingen. Continue monitoring van trainingsbelasting zal u helpen herkennen uw persoonlijke grenzen en stel uw trainingsintensiteit en de duur op basis van uw doelen.

Status herstel: Vind de perfecte balans tussen training en rust en krijgen een getrouw beeld van uw herstel de status voordat je er weer. Status van het herstel is gebaseerd op de cumulatieve belasting van al uw activiteiten, waaronder uw trainingssessies en gegevens over de kleine activiteiten die je elke dag doen. Continue monitoring van herstel de status helpt u uw training te plannen, zodat je over en undertraining vermijden.

Activiteit kenmerken:

24/7 Activity Tracking: 24/7 Activity Tracking registreert je dagelijkse activiteit op verschillende intensiteit niveaus continu gedurende 24 uur per dag, zeven dagen per week. Tellingen dagelijkse calorieën en stappen.

Activiteit Doel: Krijg je dagelijkse activiteiten doel en aanwijzingen over hoe het te bereiken. Activiteit Doel is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens en de keuze van de activiteit niveau. De activiteit doel bar op het apparaat vult gedurende de dag op basis van uw activiteit. Met praktische begeleiding zoals lopen voor 50 minuten of joggen gedurende 20 minuten? u kunt kiezen hoe u uw dagelijkse activiteit doel te bereiken. Voldoen aan uw doel sneller met meer intense activiteiten of actief te blijven in een matig tempo gedurende de dag. Kunt u meer tips over hoe u uw activiteit doelpunt van Polar Flow mobiele app en web service te bereiken vinden.

Stappen en afstand: Telt stappen genomen tijdens de dag. Het aantal trappen wordt geschat op basis van frequentie, intensiteit en regelmatigheid van polsbewegingen. Polar Flow mobiele app toont ook de afstand op basis van de stappen die u hebt genomen.

Active Time: Active Time vertelt u de cumulatieve tijd bij lage, gemiddelde en hoge activiteit intensiteit. Polar Flow mobiele app en web service kunt u ook de tijd doorgebracht in andere activiteit intensiteit niveaus.

Slaapduur en Kwaliteit: leep en benodigde hoeveelheid rest zijn zeer individueel en beïnvloed door verschillende factoren, zoals opleiding belasting, stress, conditie lichaam s en individuele verschillen?. Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel je hebt geslapen en hoe rustgevende uw slaap is geweest. Door het volgen van uw slaappatroon kunt u zien of ze? Re beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven en vinden van de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training.

Activiteit Voordeel: Activiteit Benefit geeft je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback over de voordelen van uw activiteiten en over de effecten van het zitten. Hoe meer je beweegt, hoe groter de gezondheidsvoordelen. Check out hoe je doet in Polar Flow mobiele app of bekijk de gedetailleerde informatie over de voordelen voor de gezondheid in Polar Flow webservice.

Activiteit Intensiteit Niveaus: Polar apparaat houdt je dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. Check out hoe actief youve van Polar Flow web service en mobiele app geweest. U kunt ook vergelijken met andere activiteit intensiteit: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u zult uw activiteit doel te bereiken?. Vind meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten van Polar Flow web service en mobiele app.

Inactiviteit Alert: Zittend voor langere tijd is niet goed voor je gezondheid? zelfs op die dagen dat je traint en krijgen genoeg dagelijkse activiteit. Zitten invloed op uw bloedsomloop, de stofwisseling, de uitgaven en de lichaamseigen energie bereidheid voor de opleiding. Uw toestel herinnert u om op te staan ??in de 55e minuut van zitten en helpt u om de actieve pauzes toe te voegen aan uw dagelijkse routines. Na een uur zit u een inactiviteit stempel, die zichtbaar is in Flow app en web-service is te krijgen. Herken de patronen van je dagelijkse inactiviteit en manieren vinden om veranderingen in de richting van een gezonder leven te maken.

Training kenmerken:

Zwemmen Metrics? Zwemmen: Volg uw zwemmen prestaties moeiteloos met automatische detectie van uw zwembad stijl, afstand, tempo, beroertes en zelfs de rusttijden. Analyseer elke pool lengte of fase op basis van uw zwemmen stijl Polar Flow webservice. De swolf score helpt bij het verbeteren van uw zwemmen techniek en volg je vooruitgang.

Interval timers: U kunt twee timers instellen voor elke interval training, op basis van afstand of tijd.

Interval trainingsbegeleiding? hartslag / afstand: Maak interval trainingen op basis van tijd, hartslag of afstand en krijgen begeleiding tijdens de training.

HeartTouch? handenvrije bediening polsunit: Als HeartTouch ingeschakeld is, verschillende opleidingen informatie tijdens de training kan worden geopend zonder op knoppen te drukken, bijvoorbeeld als handschoenen maken op knoppen te drukken moeilijk, door het brengen van uw training computer in de buurt van de zender.

Trillingen en audio-waarschuwingen: Tijdens de training, u wordt gewaarschuwd met een geluid of trillingen, bijvoorbeeld wanneer u het nodig om te vertragen of te versnellen om ervoor te zorgen dat uw training gaat zoals gepland.

Tik gebaren: Wanneer u stevig tik op de display van uw training computer in de tijd modus, zal het je herstel status te tonen. Tijdens de training kunt u ook rondetijd, verander de training bekijken of zet het licht op door stevig het scherm te tikken.

Handmatige en automatische ronden

Sport Profiles (instelbaar): Hiermee kunt u een lijst van al uw favoriete sporten en definieer specifieke instellingen voor elk van hen. Zo kunt u op maat uitzicht voor elke sport je doet en kiezen welke gegevens u wilt zien wanneer je de trein te maken: gewoon uw hartslag of gewoon de snelheid en afstand? wat past bij u en uw training wensen en eisen het beste. Het zal ook automatisch de sensoren die u hebt toegevoegd op te sporen. U kunt maximaal 15 sport profielen met de Polar RCX5 en tot 20 sport profielen met Polar V800 en M400.

Transition keer in multisport training: Toont de tijd die nodig is voor het overschakelen van de ene sport naar de andere.

Multisport training: Met slechts een paar drukken op de knop, kunt u van de ene sport naar de andere te veranderen tijdens de training, bijvoorbeeld in triatlon.

ZonePointer: ZonePointer is een zichtbaar en bewegend symbool op de training computer beeldscherm aangeeft of je je binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone. Deze functie helpt je de gewenste intensiteit / tempo / snelheid / cadans doelen te bereiken.

Schermopbouw: deze functie kunt u de training computer displays configureren om de informatie die je nodig hebt tijdens je training te tonen. U kunt dit doen, hetzij in uw training computer, ProTrainer 5 software of op de Polar Flow webservice.

Training herinnering: Herinnert u om te drinken, te eten of neem andere belangrijke acties tijdens de training.

ZoneLock: ZoneLock-functie kun je een bepaalde trainingsintensiteit accumuleren. U kunt ofwel vergrendelen een zone voor een training of tijdens het door het indrukken van een knop wanneer u op de gewenste zone.

Polar Flow webservice functies:

Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.

Geavanceerde training analyseren: U kunt elk detail van uw training gemakkelijk analyseren en krijgen een dieper inzicht in uw activiteiten met tal van mogelijkheden om te leren van wat je doet.

Kaartweergave: Wanneer u GPS gebruikt, krijg je een kaart van je training route. Op de kaart kunt u uw training gegevens nader te onderzoeken.

Herbeleef: Een video-functie, waarmee u de hoogtepunten van uw opleiding en routes kunnen zien.

Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt 's nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.

Trainingsdoelen: Maak gedetailleerde training doelen in de Polar Flow webservice en synchroniseren met uw apparaat. Tijdens de training kunt u gemakkelijk volgen de richtlijnen voor uw apparaat.

Activiteit zones: Activiteit zones bijhouden van uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteit niveaus: het rusten, zitten, laag, midden en hoog. U kunt controleren hoe actief youve geweest bij de Polar Flow webservice en mobiele app. U kunt vergelijken van de intensiteit van de verschillende activiteiten zones (laag, middel, hoog), zodat hoe hoger de sterkte, hoe sneller uw activiteit doel bereikt. U kunt meer voorbeelden voor lage, gemiddelde en hoge intensiteit activiteiten op de Polar Flow web service.

Uitgebreid activiteit analyse: Activiteit rapporten opslaan van al uw dagelijkse activiteiten, zodat u gemakkelijk uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit te analyseren. De totale actieve tijd vertelt u de totale tijd van de bewegingen van het lichaam die goed zijn voor je lichaam en gezondheid zijn. Naast de vele details die u over uw lichamelijke activiteit en alle voordelen voor de gezondheid die met het komen, kunt u ook de inactieve perioden en wanneer youve nog al te lang.

Trainingsdagboek: Diary is verkrijgbaar bij Polar Flow webservice. Wanneer u overdracht van uw opleiding en activiteit gegevens van uw activiteit tracker Polar Flow, kunt u gemakkelijk volgen uw activiteit en vooruitgang. U kunt ervoor kiezen om uw activiteit geschiedenis zien in een maandelijks of wekelijks te bekijken, samen met een maandelijks of wekelijks overzicht.

Trainingsbelasting: Toont u hoe uw training invloed op je lichaam en helpt je het vergelijkt met de belasting van de verschillende trainingen. Continue monitoring van trainingsbelasting zal u helpen herkennen uw persoonlijke grenzen en stel uw trainingsintensiteit en de duur op basis van uw doelen.

Status herstel: Vind de perfecte balans tussen training en rust en krijgen een getrouw beeld van uw herstel de status voordat je er weer. Status van het herstel is gebaseerd op de cumulatieve belasting van al uw activiteiten, waaronder uw trainingssessies en gegevens over de kleine activiteiten die je elke dag doen. Continue monitoring van herstel de status helpt u uw training te plannen, zodat je over en undertraining vermijden.

Polar Flow mobiele app kenmerken:

Stappen: Counts stappen overdag, die zorgt voor eenvoudige targeting van dagelijkse activiteit. Een fundamentele aanbeveling is om te streven naar 10.000 stappen of meer per dag.

Slaapduur en kwaliteit: Begint het bijhouden van uw slaaptijd automatisch wanneer je gaat liggen en je lichaam bewegingen langzaam. De Polar Flow mobiele app en web service die u vertellen hoeveel u in totaal en hoe rustgevende uw slaap was geslapen. Door te laten zien van de hoeveelheid rustgevende versus onrustige slaap, het geeft je een gedetailleerde kijk in hoe je slaapt 's nachts, zodat u kunt zien of zijn beïnvloed door veranderingen in je dagelijkse leven.

Instant training analyse

Inactiviteit Alert: Herinnert u wanneer u hebben gezeten te lang. Met V800, de Flow app geeft aan wanneer youve nog al te lang.

Compatibel met de iPhone 4S en later, en met geselecteerde Android-apparaten, waaronder Samsung Galaxy S4 en S5 met Android 4.3 of hoger:

iPad (3e en 4e generatie)

iPad mini

iPhone 4S

Iphone 5

iPhone 5C

Iphone 5s

iPod touch (5e generatie)

iPhone 6

iPhone 6 Plus

HTC One M8 met Android 4.3 of hoger

HTC One Max met Android 4.3 of hoger

HTC One Mini 2 met Android 4.3 of hoger

Huawei Ascend P7 met Android 4.3 of hoger

LG G Flex met Android 4.3 of hoger

LG G3 met Android 4.3 of hoger

HTC One Mini met Android 4.3 of hoger

HTC One met Android 4.3 of hoger

LG G2 met Android 4.3 of hoger

LG Nexus 4 met Android 4.3 of hoger

LG Nexus 5 met Android 4.3 of hoger

Motorola Moto G met Android 4.3 of hoger

Motorola Moto X met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S3 met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S4 met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy S5 met Android 4.3 of hoger

Samsung S5 Mini met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy Note II met Android 4.3 of hoger

Samsung Galaxy Note III met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z1 met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z1 Compact met Android 4.3 of hoger

Sony Xperia Z2 met Android 4.3 of hoger

Eenvoudig gegevens synchroniseren met de Polar Flow webservice via Bluetooth Smart

Geïntegreerde GPS-functies:

Routebegeleiding: Volgt uw eerder opgenomen routes en gedeelde routes van de Polar Flow webservice.

Terug naar Start: Stuurt u uw vertrekpunt in de kortste afstand mogelijk, evenals toont de afstand naar het beginpunt. Nu kunt u kijken op meer avontuurlijke routes en te verkennen veilig, wetende dat youre slechts een druk op de knop weg van het zien van de richting naar waar je begon.

Autostart / stop: Wanneer u deze functie inschakelt, uw training computer start en stopt de trainingsregistratie automatisch als je begint of stopt met bewegen.

Distantiëren? training, ronde, rit en totaal

Race Pace

Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale

Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.

Spaarstand: Hiermee kunt u de levensduur van de batterij van uw training computer op te slaan tijdens lange trainingen. U kunt uw GPS-gegevens op te slaan op het interval van 1 seconde of 60 seconden. Een langer interval geeft u meer registratietijd, terwijl een korter interval kunt u meer gedetailleerde gegevens op te nemen.

Cadanssensor Bluetooth Slimme functies:

Cadans? de huidige, gemiddelde en maximale

Snelheidssensor Bluetooth Slimme functies:

Versnellen? de huidige, gemiddelde en maximale

Distantiëren? training, ronde, rit en totaal

Bike-instellingen? voor drie fietsen: U kunt instellingen definiëren maximaal drie fietsen in je trainingscomputer. Wanneer u begint met trainen, kunt u de fiets te selecteren met de juiste instellingen voor die specifieke trainingssessie.

Autostart / stop: Wanneer u deze functie inschakelt, uw training computer start en stopt de trainingsregistratie automatisch als je begint of stopt met bewegen.

Race Pace: Race Pace kunt u een doel snelheid / tempo te stellen voor een bepaalde afstand. Het helpt dan pacing de run of een ritje door het tonen van de huidige snelheid / tempo en door te vertellen in de tijd, hoeveel je achter of voor het gestelde doel.

Neig Meting: Helling meting vertelt u de stijging of daling in numerieke vorm, die u helpen om fietsinspanningen dienovereenkomstig aan te passen. De functie toont de opwaartse / neerwaartse steilheid in percentages en graden.

Ko Vermogen Bluetooth slimme functies: Het meten van uw fiets macht helpt u om toezicht te houden en uw fietsen prestaties en techniek te ontwikkelen. Krijg direct feedback, zoals vermogen in watt, linker- en rechterbeen machtsbalans en de huidige en gemiddelde cadans. Nadat sessie je je trainingsgegevens kan synchroniseren met de Polar Flow dienst voor verdere analyse.

Ko Vermogen Essentials Bluetooth slimme functies: Het meten van uw fiets macht helpt u om toezicht te houden en uw fietsen prestaties en techniek te ontwikkelen. Krijg direct feedback, zoals vermogen in watt en de huidige en gemiddelde cadans. Nadat sessie je je trainingsgegevens kan synchroniseren met de Polar Flow dienst voor verdere analyse.

Stride sensor Bluetooth Slimme functies:

Cadans? de huidige, gemiddelde en maximale

Distantiëren? training, ronde, rit en totaal

Jump Test: Helpt bij het been spierkracht en vermogen en hoe moe je spieren te beoordelen. Vereist Polar stride sensor Bluetooth Smart.

Race Pace: Race Pace kunt u een doel snelheid / tempo te stellen voor een bepaalde afstand. Het helpt dan pacing de run of een ritje door het tonen van de huidige snelheid / tempo en door te vertellen in de tijd, hoeveel je achter of voor het gestelde doel.

Running Index: Running Index is gebaseerd op de hartslag en de snelheid data gemeten tijdens de run. Het geeft dagelijkse informatie over je prestatieniveau, zowel aërobe fitness en hardlopen economie. Verbetering van de loopefficiëntie duidt op een verbeterde efficiëntie van de loopprestatie. In V800, kan deze functie ook erkennen als youre loopt bergop en bergaf.

Gemiddelde paslengte

Snelheid / tempo? de huidige, gemiddelde en maximale

Snelheid / tempo gebaseerde doelzones met visueel en auditief alarm

Opname functies:

Geheugencapaciteit van 60 uur training met GPS en HR

Training (met samenvattingen)? 14

Trainingsdagboek: Slaat tot 60 uur van de trainingstijd (kan variëren afhankelijk van uw taalinstellingen). U kunt uw training geschiedenis zien van de afgelopen vier weken en wat je hebt gepland voor vier weken vooruit.

RR opname: RR-registratie slaat hartslagintervallen intervallen, dat wil zeggen intervallen tussen opeenvolgende hartslagen. Deze informatie wordt ook aangegeven als momentane hartslag in slagen per minuut in de opgeslagen samples.With RS800CX en CS600X u kunt uw hartslag variabiliteit (HRV) met behulp van de ProTrainer 5 software te analyseren met een nauwkeurigheid van 1 ms. Met de V800 kunt analyseren op de Polar Flow webservice.

Weekoverzicht: weekoverzicht verzamelt je wekelijkse trainingsgegevens. Door een week te selecteren, kun je je trainingsgegevens voor die week.

Hoogtemeter en barometer functies:

Temperatuur

Hoogte, stijging en daling? meters, graden, percentage: Altitude wordt gemeten met een luchtdruksensor. De hoogte wordt weergegeven als gestegen of gedaalde meters / voet en als opwaartse / neerwaartse steilheid in percentages en graden (vereist Polar Speed ??sensor Bluetooth Smart).

Gegevensoverdracht:

Compatibel met PC met Windows XP, Windows 7, Windows 8, en later

Compatibel met Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Compatibel met Polar Flow webservice via aangepaste USB-kabel

Data export: Exporteren van gegevens, zodat u uw training bestanden kan verzenden naar derden apps en diensten.

Training geschiedenis export (polarpersonaltrainer.com) (Q3 / 2015): Het verplaatsen van uw training geschiedenis van polarpersonaltrainer.com op Flow.

Training geschiedenis export (ProTrainer 5) (Q3 / 2015): Het verplaatsen van uw training geschiedenis van ProTrainer 5 tot Flow.

Horloge features:

Achtergrondverlichting

Smart Kennisgevingen: Krijg trillingen waarschuwingen van inkomende oproepen, ontvangen berichten en push-notificaties van social media apps op uw apparaat en blijf op de hoogte waar u ook bent. Bepalen welke meldingen u wilt ontvangen van uw telefoon? S instellingen of helemaal uitschakelen meldingen van uw apparaat.

Firmware-update: U kunt altijd de software om de laatste versie met een USB-kabel te werken.

Dag en week indicator

Lock knop: Door het activeren van de knop slot, opleiding computer toetsen zijn vergrendeld, en toevallige persen geen problemen veroorzaken, bijvoorbeeld tijdens de training.

Levensduur van de batterij: Tot 13 uur trainingstijd, 50 uur in de GPS-low power modus, 30 dagen in de tijd modus met dagelijkse activity monitoring

Oplaadbare batterij met aangepaste USB-kabel

Tijd van de dag (12 / 24u) met alarm en snooze

Waterbestendig ? 30m

In de doos:

Polar V800 training computer

Polar H7 hartslagsensor

Custom USB-kabel

Polar V800 Aan de slag


Bij runnerinn, laten wij alle kenmerken zien van Polar V800 HR. In onze hardlopen & triatlon winkel, vindt u verschillende maten voor Polar V800 HR. Veilig betalen en gegarandeerde verzending! Ontdek bovendien meer dergelijke producten van Polar V800 HR en maak gebruik van onze andere aanbiedingen in hardlopen & triatlon uitrusting.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Polar V800 HR

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

AANBEVOLEN VOOR JOU

Bekijk alle producten

Afronden