`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Polar

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

Polar M200

  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200
  • Polar M200

Polar M200

Product beschrijving Polar M200

M200 is een tracking-horloge compatibel met Android en iOS, dat belangrijke voordelen voor u genereert wanneer u sportieve activiteiten en biedt u met accurate geolocatie resultaten ook. De configuratie omvat een optische pols-polssensor en het scherm is een monochroom LCD-paneel.

Met dit sporthorloge kunt u uw sportactiviteit volgen omdat het speciaal is ontworpen om fitnessactiviteiten te doen, en u kunt ook opvallen vanwege het waterdichte niveau, ideaal om te zwemmen, zodat u afstand, slagen per minuut en lengte kunt meten van het zwembad. U kunt uw dagelijkse activiteiten volgen, evenals de uren rust (slaap). Vanuit de Polar Flow app kun je sportprofielen configureren.

De accuduur van de Polar smartwatch is 36 uur. Het ontwerp van dit model is elegant, omvangrijk maar speciaal gemaakt om te oefenen. In tegenstelling tot andere Polar-modellen heeft deze slechts 2 knoppen voor apparaatconfiguratie. Andere details die het bevat, zijn de verwisselbare banden en het heeft verschillende aanpassingsopties die zich aanpassen aan de verschillende maten van de pols.

Polar M200 is een waterdicht loophorloge met pols gebaseerde hartslag, geïntegreerde GPS en 24/7 activiteit tracking.

Jouw onderweg met je Polar M200:

Opleiding:

Voeg je favoriete sportprofielen toe aan je M200 en analyseer je prestaties onderweg. Plan uw trainingen op elk gewenst moment en overal en synchroniseer ze met uw M200.

Activiteit:

Uw Polar M200 volgt uw activiteit 24/7. De Flow-app geeft u een overzicht van uw dagelijkse activiteit en slaapt en leidt u tot het bereiken van uw dagelijkse activiteitendoel.

Running Programma:

Controleer uw trainingsschema in de Flow app wanneer, waar dan ook. Uw lopende programma draait niet alleen over het rennen? vind je de video instructies voor je kracht- en mobiliteitsoefeningen in de Flow-app.

Polar Ecosysteem:

Wordt verbonden:

Polar heeft een heel ecosysteem van uitstekende toepassingen, diensten en accessoires om u te helpen optimaal gebruik te maken van onze producten. Volg uw voortgang met behulp van de Polar Flow online service en de app.

Polar Flow web service en app:

Volg uw dagelijkse vooruitgang en krijg begeleiding die u helpt om uw doelen te bereiken. Leer hoe je dagelijkse gewoonten je welzijn kunnen verbeteren.

Polar Coach:

Gratis online hulpmiddel voor uw coach of persoonlijke trainer om uw voortgang gemakkelijk te volgen.

Diensten van derden:

U kunt uw Polar Flow-account aansluiten op veel van uw favoriete diensten, waaronder Strava, MyFitnessPal en TrainingPeaks.

Kenmerken:

24/7 activiteit tracking

Spoor je dagelijkse activiteit op vijf intensiteitsniveaus voor 24 uur per dag, zeven dagen per week en biedt een compleet beeld van al je activiteiten. Het telt uw actieve tijd, dagelijkse verbrande calorieën, stappen, afstand van stappen en slaap.

Het is gebaseerd op de analyses van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van uw bewegingen, samen met uw fysieke informatie.

Intensiteitsniveaus zijn:

Rusten (slapen en rusten, liggen)

Zittend (zittend of ander passief gedrag)

Laag (staand werk, lichte huishoudelijke taken)

Medium (wandel- en andere gematigde activiteiten)

Hoog (joggen, hardlopen en andere intensieve activiteiten)

U kunt ook zien hoe verschillende activiteiten intensiteiten de dagelijkse activiteit opnemen: hoe hoger de intensiteit, hoe sneller u uw activiteiten doel zal bereiken. Vind meer voorbeelden voor activiteiten met lage, middelgrote en hoge intensiteit in Polar Flow app en webservice.

Activiteitsdoel:

We hebben fysieke activiteit nodig om gezond te blijven. Het Activiteitsdoel helpt en motivert u om de hele dag actief te blijven. Uw apparaat vertelt u uw dagelijkse activiteiten doel en leidt u naar hoe u het kunt bereiken. Het is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens gekozen niveau van activiteit en algemene gezondheid aanbevelingen. De activiteitenbalk op uw toestel vult tijdens de dag op basis van de duur en intensiteit van uw activiteit.

U kunt de hele dag actief bewegen met een gematigd tempo of uw doel sneller bereiken met meer intense activiteiten. Uw apparaat helpt u om uw dagelijkse activiteitendoel te bereiken door praktische begeleiding te geven zoals 'Walk voor 50 minuten of joggen voor 20 minuten'. U kunt meer tips vinden over het bereiken van uw activiteitendoel in de toepassing Polar Flow en webservice.

De basis van het Polar Activity Goal is in bewijs gebaseerde fysieke activiteiten richtlijnen die de minimale hoeveelheid fysieke activiteit vaststellen die nodig zijn om belangrijke gezondheidsvoordelen te bereiken. De gezondheidsvoordelen omvatten gezond lichaamsgewicht, gezonde botten, spieren en gewrichten, psychologisch welzijn en verminderde risico's op bepaalde ziekten.

Actieve tijd:

Bevat de cumulatieve tijd die u aan uw voeten en onderweg besteedt. Met andere woorden, activiteiten met lage, middelgrote en hoge intensiteit worden beschouwd als actieve tijd. Om meer actieve tijd te krijgen, vermijd zitten of breek het regelmatig op met korte wandelingen.

Onderzoek heeft aangetoond dat zowel de gereduceerde tijd die inactief is en inactiviteit inbreekt, gezondheidsverenigingen hebben. Het vervangen van twee uur zittend per dag door een lage intensiteit, verbruikt calorieën die gelijkwaardig zijn aan een snelle wandeling gedurende 30 minuten.

U kunt de tijd op verschillende intensiteitsniveaus zien in de Polar Flow app en webservice.

Stappen en afstand:

Uw apparaat telt uw stappen en de afstand die u loopt tijdens de dag. Uw stappen worden geschat op basis van de frequentie, intensiteit en regelmatigheid van uw polsbewegingen.

Samenvatting activiteit:

Bewaar al je dagelijkse lichamelijke activiteiten. U kunt uw dagelijkse en lange termijn lichamelijke activiteit eenvoudig in de Polar Flow app en webservice volgen. De totale actieve tijd is de cumulatieve tijd van lichaamsbewegingen die goed zijn voor uw lichaam en gezondheid.

U vindt gedetailleerde informatie in de Polar Flow app- en webservice, zoals de tijd die wordt besteed aan verschillende intensiteiten van de activiteit, het gemiddelde van de dagelijkse doeleinden, het verbranden van calorieën en de stappen die zijn genomen, de hoeveelheid inactiviteitswaarschuwingen en de rusttijd en de kwaliteit.

Activiteitsvoordeel:

Hiermee volgt u al uw actieve keuzes gedurende de dag en laat u zien hoe het u helpt om gezond te blijven. Sterk wetenschappelijk bewijs bestaat over de vele voordelen van lichamelijke activiteit. De voordelen van de werkzaamheden zijn onder meer hartgezondheid, spier- en botgezondheid, stressvermindering en slaapkwaliteit.

De Activiteitsvoordeel beloont u door u dagelijks, wekelijks en maandelijks feedback te geven, omdat hoe meer u regelmatig beweegt, hoe groter de gezondheidsvoordelen. U kunt controleren hoe u ook van de Polar Flow app of webservice gaat.

Inactiviteitswaarschuwing:

Herinnert u zich om op te staan ​​en te lang te blijven zitten en stilstaan? zelfs op die dagen wanneer je genoeg dagelijkse activiteiten krijgt. Inactief zijn, heeft een negatieve impact op uw bloedsomloop, metabolisme en energieuitgaven.

Na 55 minuten inactief geeft uw toestel u een inactiviteitswaarschuwing, die u eraan herinnert om actieve pauzes aan uw dagelijkse routines toe te voegen. Als u langer dan één uur inactief blijft, ziet u een inactiviteitszegel in uw dagelijkse activiteitgegevens.

U ontvangt tijdens de nacht geen inactiviteitswaarschuwingen.

Slaapduur en kwaliteit:

Uw trainingscomputer volgt automatisch de duur van uw slaap en toont in de Polar Flow app en webservice hoe rustig uw slaap is.

De meeste volwassenen doen het erg goed met acht uur slaap, maar slaapbehoeften kunnen variëren van ongeveer zes tot negen uur. Uw slaapbehoeften worden beïnvloed door verschillende factoren zoals individuele karakteristieken, trainingsbelasting, mentale stress, conditie van de lichaam en mogelijke slaapschuld.

Door uw slaappatronen te volgen, kunt u zien of ze beïnvloed worden door veranderingen in uw dagelijks leven en de juiste balans van rust, dagelijkse activiteit en training vinden.

Een beoordeling van de slaapkwaliteit is gebaseerd op uw polsbewegingen. De periodes wanneer u rustig slapen en niet veel beweegt worden berekend als rustige slaap. De periodes die u verplaatst en veranderen, worden berekend als rusteloze slaap.

Opleiding:

Running Programma:

Trein voor een lopende gebeurtenis met een gepersonaliseerd en adaptief lopende plan in Polar Flow. Kies een van vier evenementen, 5K, 10K, half marathon en marathon, en krijg een uitgebreid trainingsplan dat past bij u en uw doelen.

Afhankelijk van uw keuzes en activiteiten, ontvangt u een persoonlijk lopende programma die van 9 tot 15 weken lang kan variëren. Running Program biedt ook een basisgebouwfase die maanden kan werken voor het begin van het daadwerkelijke rennende plan.

Running Programma geeft u de mogelijkheid om instructies, motiverende begeleiding en ondersteunende oefeningen te volgen met video-instructies die het gokkenwerk uit de training nemen.

Tijdens individuele trainingen leiden de compatibele Polar producten u in real time. U kunt uw doel hartslagzone en doelduur zien en uw training aanpassen voor optimale resultaten.

Pols gebaseerde hartslagmeting:

Bij polaire pols gebaseerde hartslagmeting is hartslagmonitoring geïntegreerd in een apparaat dat op uw pols kan worden gedragen. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk uw hartslag controleren door de trainingsmodus in uw apparaat in te voeren. Het meet uw hartslag nauwkeurig en gemakkelijk en geeft trainingsbegeleiding over hoe u met de juiste intensiteit trainen. De polaire pols gebaseerde hartslagmeting is gebaseerd op Polar eigen optische hartslagmodule om de beste resultaten te behalen, met nadruk op zowel ontwerp als functionaliteit.

Een van de belangrijkste factoren bij pols gebaseerde hartslagmeting, bij het verzekeren van een accuraat lezen van een polsgebaseerd apparaat, zorgt voor een goede pasvorm. Het horloge moet achter het polsbeen zitten, met de achterkant van het horloge stevig tegen je pols, maar uiteraard niet zo strak om bloedcirculatie te voorkomen of oncomfortabel te voelen.

Hartslag:

Hartslag (HR) is een uitstekende mate van oefening en uw trainingsintensiteit. In het menselijk lichaam is de hartslag gereguleerd om te voldoen aan de eisen van het lichaam en het milieu. Wanneer de intensiteit van de oefening toeneemt, neemt de hartslag ook toe om te voldoen aan de toename van de energieuitgaven en de opname van zuurstof.

Hartfrequentie kan uitgedrukt worden als het absolute aantal slaatjes per minuut (bpm) of als percentage van uw maximale hartslag (% HRmax) of hartslagreserve (% HRR). Absolute hartslag tijdens de training is niet erg informatief, maar wanneer het uitgedrukt en geïnterpreteerd wordt in relatie tot HRmax of HRR, bepaalt het individuele oefenintensiteit.

Uw hartslagwaarde in slag per minuut (bijv. 125 bpm) is individueel en kan niet worden vergeleken met de waarde van een andere persoon. Een percentage van uw maximale hartslagwaarde is daarentegen vergelijkbaar. Bijvoorbeeld, uw vriend kan een hogere hartslagwaarde hebben in bpm, maar het percentage van uw individuele HRmax kan hetzelfde zijn. Dit betekent dat u dezelfde relatieve trainingsintensiteit hebt.

HRmax:

Maximum hartslag (HRmax) is het hoogste aantal hartslag per minuut (bpm) tijdens lichamelijke inspanning. HRmax is individueel en kan iets afnemen als u ouder bent. Het stelt de individuele referentiewaarde voor uw trainingsintensiteit vast en wordt gebruikt bij de berekening van de standaard hartslagzones en veel Polar Smart Coaching-functies.

Een leeftijd gebaseerde HRmax is een ruwe schatting van uw maximale hartslag, en wordt standaard gebruikt in de meeste Polar trainingscomputers. De meest betrouwbare en veiligste manier om uw HRmax te bepalen is om het te meten in een maximale laboratoriumtest.

Hartslagzones:

Een eenvoudige manier bieden om de intensiteit van uw training aan te passen en te volgen. Door gebruik te maken van hoorzones, kunt u ook trainingsprogramma's op basis van hartslag volgen. De standaardzones zijn gebaseerd op uw HRmax.

Verschillende trainingsintensiteiten hebben verschillende trainingsvoordelen, bijv. Lichtintensiteit verbetert de basis aërobe duurzaamheid en de harde intensiteit verbetert het vermogen van uw lichaam om hoge intensiteitstraining en maximale zuurstofopname te behouden.

De standaard hartslagzones zijn verdeeld in vijf intensiteitszones op basis van het percentage van uw maximale hartslag:

Zeer licht (50? 60% HRmax)

Licht (60? 70% HRmax)

Matig (70? 80% HRmax)

Hard (80? 90% HRmax)

Maximale (90? 100% HRmax)

U kunt zelf de zone limieten definiëren als u wilt. Meer gedetailleerde informatie over dit is te vinden in de Polar Flow web service.

Snelheid / tempo zones:

Een makkelijke manier om de intensiteit van uw training te kiezen en te controleren op basis van snelheid of tempo. Snelheids- / snelheidszones helpen u om uw training te variëren door verschillende intensiteiten te gebruiken voor optimale effecten. Snelheid / tempo wordt bijvoorbeeld beïnvloed door bergopwaarts, die meestal uw tempo verminderen maar uw hartslag en lichaamsbeweging intensiveren.

ZonePointer:

Een bewegend symbool in het display van de zone in uw trainingscomputer, of u binnen de vooraf ingestelde of gewenste doelzone bent. Met deze functie kunt u de gewenste intensiteit / tempo / snelheid doelstellingen bereiken.

Running Index:

Uw Running Index score wordt automatisch berekend na elke run. Het is gebaseerd op een combinatie van HRmax en HRrest, evenals uw hartslag, snelheid en hoogte (beschikbaar op Polar V800) tijdens elke training.

U krijgt een schatting van uw rendement (maximale aërobe rendement als theoretische VO2max-waarde in ml / min / kg). Een hogere lezing geeft aan dat u beter cardiorespiratoire / aërobe conditie heeft.

Het Running Index geeft u informatie over uw prestatie niveau, dat is een som van zowel aërobe fitness als rennende economie. Verbetering betekent dat het lopen op een bepaald tempo minder moeite vereist, of dat uw tempo sneller is op een bepaald niveau van inspanning.

Tijdelijke factoren, zoals weersomstandigheden, hitte of stress, kunnen uw Running Index beïnvloeden. Daarom raden wij u aan om langetermijn trends te volgen in plaats van dagelijkse schommelingen.

In de Polar Flow webservice kunt u uw langetermijn gemiddelde en uw geschatte afrondingstijden zien voor 5K, 10K, half marathon en marathon.

Slim Calorieën:

Berekent het aantal verbrande calorieën op basis van uw individuele gegevens: uw gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, HRmax, HRrest, VO2max en de intensiteit van uw training / activiteit.

Calorieberekening op basis van hartslag wordt gebruikt wanneer de hartslag wordt gemeten, en het meet de verbrande calorieën het meest nauwkeurig ook in omstandigheden zoals fietsen of opheffen van gewichten. Calorieberekening op basis van activiteit wordt gebruikt bij trainingen van computers en activiteiten trackers, wanneer de hartslag niet beschikbaar is.

U kunt de cumulatieve energieuitgaven (in kilocalorieën, kcal) zien tijdens de oefening en de totale kilocalorieën van de sessie na de oefening. U kunt ook uw totale dagelijkse calorieën volgen.

Opleidingsvoordeel:

Helpt u om te begrijpen hoe elke training sessie voor uw fitness past. Het geeft u ook direct na het trainen feedback aan het motiveren. Met de training voordeel functie, kunt u uw training meer gevarieerd door uw training intensiteit en duur te wijzigen.

De feedback van de Training Benefit is gebaseerd op trainingsintensiteit en duur. Het leest in hoeveel tijd u uitgegeven en hoeveel calorieën u verbrandt in elke intensiteitszone. U krijgt een snel overzicht na elke sessie en voor meer gedetailleerde feedback kunt u uw trainingsbestand ook vanaf uw trainingcomputer of later in de Polar Flow-app of webservice controleren.

Afstand:

Afstand (km, mi) kan op verschillende manieren worden ingesteld en gemeten. Opleidingsafstand vertelt u de afstand die is gereisd tijdens een trainingssessie. Lapafstand geeft u de afstand van één schoot aan.

Hoogte, klim / afkomst:

Hiermee kunt u uw huidige hoogte identificeren en de hoogteomstandigheden bepalen. Uw huidige hoogte wordt weergegeven als meters / voeten en opgestegen en aflopende meters / voeten. Hoogte wordt gemeten met GPS of een atmosferische luchtdruksensor (V800, V650, M450).

Sportprofielen:

Hiermee kunt u kiezen voor de sport die relevant is voor uw training van meer dan honderd polaire sporten met sportspecifieke rapporten. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport krijgen.

Alle sportprofielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (uithoudings) sporten worden versterkt met Polar-specifieke vermenigvuldigers die de calorie- en trainingsladingberekening beïnvloeden.

U kunt uw eigen favoriete sporten kiezen en aanpassen en specifieke instellingen voor elke Polar Flow definiëren. In meer geavanceerde trainingscomputers kunt u tijdens het trainen op maat gemaakte uitzichten en kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld hartslag of alleen snelheid en afstand.

Gebruikersverstelbare training toont:

U kunt uw trainingsweergaven aanpassen aan uw behoeften. Pas je trainingsweergaven aan in de sportprofieleninstellingen in Polar Flow.

Leuke lopende displays:

Fun running displays breng een beetje extra kick naar je lopende training. Vergelijk uw huidige snelheid met de wereldrecordsnelheid voor een marathon of controleer wat uw Cooper testresultaat zou zijn met uw huidige tempo. U kunt de displays in de sportprofielinstellingen in Flow inschakelen en uitschakelen.

GPS:

Ingebouwde GPS biedt nauwkeurige snelheids- en afstandsmeting voor een scala aan buitensporten, en laat u toe om uw route op de kaart te zien in de Polar Flow app en webservice na uw sessie.

Snelheid / tempo:

Bekijk uw snelheid op uw toestel tijdens uw training en in de stroom daarna. Lopers gebruiken gewoonlijk het term tempo (min / km of min / mijl) in plaats van snelheid (km / h of mi / h). U kunt ook een doel op basis van uw snelheid / tempo trainingszones instellen. U kunt uw huidige, gemiddelde en maximale snelheid / tempo bekijken.

Opleidingsdoelstellingen:

U kunt trainingsdoelstellingen in Polar Flow creëren en ze opslaan in uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik. Synchroniseer je doelen met je trainingsapparaat. U kunt gefaseerde doelen instellen met hartslag of snelheid / tempo begeleiding om een ​​interval training te maken of eenvoudige trainingsdoelstellingen toe te voegen, zoals 'burn 700 kcal cycling'? of? Loop 30 minuten ?.

Uw apparaat leidt u tijdens uw training. U krijgt een waarschuwing op uw toestel wanneer u moet vertragen of versnellen om ervoor te zorgen dat uw training zo gericht is.

Na de training kunt u uw resultaat analyseren en vergelijken met uw doel in Polar Flow.

Trainingsgeschiedenis:

Bewaart uw recente trainingsbestanden. Geheugencapaciteit en aantal opgeslagen trainingsbestanden variëren naargelang de trainingscomputer en wat en hoeveel gegevens in bestanden zijn opgenomen (bijv. Hartslag, GPS). Bepaalde talen hebben ook invloed op de geheugencapaciteit.

Ronden, handmatig:

Hiermee kunt u ronden aan de slag wanneer u dat wilt.

Rondes, automatisch:

Stel uw automatische ronden in de Polar Flow web service op basis van een bepaalde tijdsfrequentie of afstand.

Apparaat:

Meting:

Gewicht: 40g

display:

Maat: 26 mm

Waterbestendigheid:

Waterdicht (geschikt om te zwemmen)

Oplaadbare batterij

USB-kabel:

USB A connector

Toon teksten in talen

Deens

Tsjechisch

Nederlands

Engels

Turks

Zweeds

Spaans

Russisch

Portugees

Indonesisch

Duits

Frans

Fins

Italiaans

Pools

Noors

Bluetooth Smart:

Verbind uw Polar apparaat en mogelijke sensoren met elkaar en stelt u in staat uw gegevens via de mobiele telefoon te synchroniseren. Het is een gestandaardiseerde draadloze communicatietechnologie die is geoptimaliseerd voor laag energieverbruik en op basis van een open platform.

Eenmaal geparkeerd, wordt de Bluetooth Smart-sensor automatisch vergrendeld om gegevens naar uw trainingcomputer te verzenden. De trainingscomputer maakt alleen uw gegevens van uw zender.

Slimme meldingen:

Hiermee kunt u bijgewerkt worden bij het dragen van uw trainingscomputer in uw dagelijks leven. U ontvangt waarschuwingen van inkomende oproepen, berichten en push notificaties van sociale media apps en zie ze op het scherm van uw training computer.

Tijdens de training kunt u zien wie het bellen en besluit of u wilt ophalen of blijven genieten van uw training.

U kunt definiëren welke meldingen u wilt ontvangen in de instellingen van uw telefoon of de meldingen geheel uit uw trainingcomputer uitschakelen.

Trillingsmeldingen

Alarm

backlight

Datum en weekdag indicator

Tijdstip van de dag (12/24 uur)

Firmware update:

U ontvangt software updates via uw Flow.

Stroom:

Dagboek:

Biedt een gemakkelijke manier om uw training, activiteit en voortgang in de Polar Flow webservice te volgen. U kunt uw gegevens zien in een dagelijkse, maandelijkse of wekelijkse weergave.

De dagboekgegevens bevatten bijvoorbeeld voltooide trainingsessies en plannen, testresultaten en uw dagelijkse activiteit.

Running Index analyse:

Bekijk hoe uw rendement optreedt. Op basis van uw lange termijn vooruitgang, voorspelt Running Index analyse uw evenement afrondingstijden voor 5K, 10K, half marathon en marathon runs.

Kaart overzicht:

Geeft u een kaartweergave van uw trainingsroute in de Polar Flow webservice wanneer GPS gebruikt wordt. Op de kaart kunt u uw trainingsgegevens nader onderzoeken.

Herbeleef:

Hiermee maakt u een video die uw vorige trainingsroutes laat zien en kunt u de hoogtepunten van de sessie zien. De video is beschikbaar in de Polar Flow web service en u kunt deze delen met uw vrienden en contactpersonen in de Polar Flow gemeenschap.

verkennen:

Hiermee kunt u openbare trainingsessies zien die andere gebruikers hebben gedeeld door de kaart te bekijken in de Polar Flow webservice.

Hiermee kunt u openbare trainingsessies zien die andere gebruikers hebben gedeeld door de kaart te bekijken in de Polar Flow webservice.

Sociaal feed:

Maak deel uit van de Polar training community en ontmoet andere Polar trainers daar. U kunt uw eigen resultaten delen, zoals trainingsessies of activiteiten samenvattingen of u kunt de trainingsessie of activiteitssamenvatting van andere trainers volgen en reageren.

Directe activiteit en trainingsanalyse:

Geeft u een directe, visuele samenvatting van één training sessie of uw activiteit in de Polar Flow app. U kunt uw activiteit volgen in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse weergave.

Geavanceerde activiteit en trainingsanalyse:

Hiermee kunt u elk detail van uw training en lange termijn lichamelijke activiteit snel analyseren in de Flow web service. U kunt ook een diepere inzicht krijgen in uw trainingsanalyses, bijvoorbeeld vergelijk uw hartslag tegen snelheid, bekijk gedetailleerde ronde informatie of analyseer uw prestatie in verband met de route.

Naast de vele details die u krijgt over uw lichamelijke activiteit en alle gezondheidsvoordelen die daaruit voortvloeien, kunt u ook praktische begeleiding krijgen over het bereiken van uw activiteitendoel en uw inactieve periodes zien.

Opleidingsplanning:

Maak gedetailleerde trainingsdoelstellingen in de Flow web service. U kunt ze opslaan in uw trainingsdagboek of als favorieten voor later gebruik en synchroniseren op uw trainingscomputer.

U kunt bijvoorbeeld calorie-, tijd- of afstandsbestemmingsdoelstellingen of fasesnelheid of snelheid / tempo gebaseerde doelen instellen. Met uw trainingsdoelstellingen kunt u ervoor zorgen dat u het gewenste trainingseffect krijgt.

Tijdens de training kunt u de begeleiding op uw trainingscomputer gemakkelijk volgen en kennis krijgen met relevante informatie op het display met geluids- of trillingswaarschuwing.

Na uw trainingssessie kunt u een dieper analyse maken in de Polar Flow webservice hoe u het succes heeft bereikt in vergelijking met uw doelgroep

Sport profiel instellingen:

Hiermee kunt u kiezen voor de sport die relevant is voor uw training van meer dan honderd polaire sporten met sportspecifieke rapporten. U kunt de meest waardevolle informatie voor u van uw gekozen sport krijgen.

Alle sportprofielen zijn gebaseerd op bepaalde logica en de meest voorkomende (uithoudings) sporten worden versterkt met Polar-specifieke vermenigvuldigers die de calorie- en trainingsladingberekening beïnvloeden.

U kunt uw eigen favoriete sporten kiezen en aanpassen en specifieke instellingen voor elke Polar Flow definiëren. In meer geavanceerde trainingscomputers kunt u tijdens het trainen op maat gemaakte uitzichten en kiezen welke gegevens u tijdens de training wilt volgen, bijvoorbeeld hartslag of alleen snelheid en afstand.

Voortgang follow-up

Biedt u een praktisch instrument om uw ontwikkeling te volgen met rapporten en grafieken over langere perioden. In de week-, maand- en jaarrapporten kunt u de sport kiezen die u bij het rapport wilt opnemen. In aangepaste periode kunt u zowel de periode als de sport kiezen.

Data overdracht:

Verenigbaarheid:

Compatibel met PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 en later

Compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 en later

Compatibel met Polar Flow web service

Compatibel met de Polar Flow mobiele app via Bluetooth Smart

Gegevensuitvoer:

Hiermee kunt u gegevens van uw trainingssessie handmatig exporteren naar apps en services van derden als TCX-, GPX- of CSV-bestanden. U kunt ook de bestanden zip voor snellere download.

Zo kunt u een specifieke route exporteren in GPX-formaat of een trainingssessie met inbegrip van belangrijke trainingsgegevens zoals route, hartslag, calorieën en cadans in TCX-formaat.

Trainingsgeschiedenis export (van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow):

U kunt de trainingsresultaten en fitness testresultaten van polarpersonaltrainer.com naar Polar Flow overbrengen met de volgende Polar producten: RCX3, RCX5, RC3 GPS, CS500, CS500 +, RS300X, RS800CX, CS600X, FT80, FT60, FT40 en FT7. Het is mogelijk om een ​​enkel trainings- of fitness testresultaat of maximaal 25 resultaten per keer over te dragen.

Meld u aan bij Polar Flow met uw gebruikersnaam en wachtwoord van polarpersonaltrainer.com. De training en fitness testresultaten worden overgemaakt van uw polarpersonaltrainer.com account naar het bijbehorende account in Polar Flow (het account met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord). Houd er rekening mee dat u het account niet kunt kiezen waar u de resultaten naar doorstuurt.

Compatibiliteit van de derde partij:

Biedt een makkelijke manier om uw Polar trainingsapparaat te verbinden met diensten van derden.

Uw trainingen en dagelijkse activiteiten worden automatisch verzonden en beschikbaar voor gebruik in de diensten waar u het toelaat. Nu kunt u bijvoorbeeld worden aangesloten bij Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal en MapMyFitness,

Polar ontwikkelt actief nieuwe compliant diensten van derden en zal de informatie voortdurend updaten.

specificaties:

Afmetingen

Gewicht: 40g

Dikte: 12 mm

Weergave grootte: zichtbare oppervlakte diameter 26 mm, 1342 pixels

tech:

Pols gebaseerde hartslag

Geïntegreerde GPS met SiRFInstantFix? satellietvoorspellingstechnologie

Activiteitsensor

Handmatige en automatische ronden

Vibra waarschuwingen

Waterdicht (geschikt om te zwemmen)

4 MB Flash-geheugen

Oplaadbare lithium polymeer batterij van 180 mAh

Batterijduur tot 6 dagen (met 24/7 activiteit tracking + 1u / dag trainen met GPS en optische hartslag, zonder slimme meldingen)

connectiviteit:

Standaard USB A voor data synchronisatie met pc of Mac

Bluetooth Smart met mobiel (en optionele hartslag sensoren en gewichtskalen)

FlowSync compatibel met een computer met Mac OS X 10.6 of hoger en Windows XP, 7, 8, 10

Polar Flow mobiele app compatibiliteit

Updatable software

UI-talen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Nederlands, Turks, Indonesisch, Russisch, Pools, Tsjechisch


Polar M200 is het perfecte product om uw hardlopen & triatlon doel te behalen. Maak uw bestelling compleet met andere gerelateerde Horloges producten en geniet van uw leven zoals nooit tevoren. Sommige van onze Electronica producten hebben een speciale aanbieding. Vind ze bij runnerinn! Wij bieden een ruime keuze van Polar die bekend staan om de hoogste kwaliteit in materialen. Ze laten u niet in de steek.

Reviews en vragen van klanten (26)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Polar m200

-

Hoi !!! Ik heb het een week geleden gekocht en de waarheid is dat ik er tot op heden behoorlijk mee bezig ben. Groetjes

Gps

-

Hallo, ik zou graag willen weten of dit horloge kan worden gebruikt zonder een mobiele telefoon in de buurt te hoeven hebben. Dat wil zeggen, de mobiele telefoon is niet essentieel om hem te gebruiken

Onze experts geven antwoord

Hallo!
Het is niet essentieel om de telefoon bij de hand te hebben.
Bedankt voor je vraag

Aquatisch?

-

Is het aquatisch? Dit horloge

Onze experts geven antwoord

Hallo!
Ja, het kan worden gebruikt om te zwemmen of gewoon in bad te gaan.
vriendelijke groeten

Is het compatibel met android ios?

-

Is het compatibel met Android iOS?

Onze experts geven antwoord

Hallo!
Ja, je kunt beide besturingssystemen koppelen via de Polar Flow app.
Bedankt voor je vraag!

Raadpleeg functies

-

Hoi! Is het nuttig om het aantal verbrande calorieën te meten?

Onze experts geven antwoord

Hallo!
Ja, de polar m200 heeft verschillende functies, waaronder slimme calorieën die het calorieverbruik berekenen op basis van een reeks parameters.
Bedankt voor je vraag!

Compatibiliteit

-

Is het compatibel met iPhone iOS 13? Dank je wel!

Onze experts geven antwoord

Hallo!
Ja, het is compatibel, zolang je de Polar Flow-applicatie downloadt via de appstore.
Bedankt voor je vraag!

Product info

-

Product arriveerde in geplande termen, 5-sterren service, kwaliteit van het gekozen 5-sterren product. Volgens beschrijving en figuur. Ik zou willen toevoegen om een correspondentie in cm toe te voegen om uw pols te controleren. Ik moest de armband in maat S later bestellen. Hoe dan ook, al het andere is in orde.

Goede service

-

Heel goede service. Ik heb mijn item op tijd ontvangen zoals vermeld. Het product is precies wat ik zocht.

Geweldige ervaring met trekkinn / tradeinn

-

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk te gebruiken, kale basisinterface, dat is het beste deel ervan. Uitstekende service van Trekkinn, Post NL en Post India International, die het horloge binnen een week na het plaatsen van de bestelling vanuit Europa naar het Indiase platteland afleverden. Verheugd!

Polar m200

-

Geweldig design en geweldig product

Geschikt voor wielrennen

-

Is deze ook geschikt voor wielrennen?

Onze experts geven antwoord

Hallo, we raden niet aan om dit product te gebruiken voor ciclyng. Vriendelijke groeten.

Hartslagmeter

-

Waar voor je geld. Mooi design

Goed product met uitstekende prijs.

-

Ik heb M2000 ontvangen. Ik zal nu inhuldigen. Het kost tijd om aan te komen, maar het is de moeite waard, omdat de prijs onverslaanbaar is.

Good !!

-

Uitstekende Hintsa-kwaliteitsverhouding. Eenvoudig in te stellen en te doen, ik krijg het voor elkaar!

Polar m200

-

Het voldeed aan al mijn verwachtingen, uitstekende productkwaliteit / prijs

Goed product

-

Ik ben laat, niet zo snel als ik had verwacht, maar het was voor logistiek en douane.

Geweldig product

-

polar m2000 is een geweldig horloge !! ik loop nu een rechte 7 km na het horloge 3 maanden te hebben gehad. het is een tracker, analyzer en coach, alles in één en zo geïndividualiseerd. dank je.

Gefeliciteerd

-

De hartslagmeter kwam net als de dop in uitstekende staat, het zijn merken als polar en buff van de hoogste kwaliteit! Zeer snelle levering binnen de gestelde tijd! Thanks !!!

Prijs

-

Omdat de waarde goedkoper is dan de polaire sait zelf

M200

-

Perfect, alles werkt goed. Snelle levering

Polair

-

Goede openingsuren van de begroting

Kunnen

-

Goedemiddag, is dit product nieuw? Behandelen ze garantie? En als het voor Cali is, wat kost de verzendkosten? Bedankt!

Polar m200

-

Geweldig product. Hoewel iedereen die naar India verzendt pas op. Je zou kunnen worden geslagen met een enorme plicht.

Goed

-

Het waz goede winkel en goede moed

Perfect

-

Product perfect, heel en compleet pakket. Volkomen uniek. rustig levering, zoals reeds aan belasting verwacht.

Polair

-

is er oplaadkabel en handleiding in de doos?

Onze experts geven antwoord

HI, In de doos vindt u: Polar M200 Black Watch, opladen / datakabel en handleidingen. vriendelijke groeten

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Vergelijkbare producten

Bekijk alle producten

Afronden