`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Garmin

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935
  • Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935

Product beschrijving Garmin Forerunner 935

Als je een multifunctioneel horloge om je pols wilt hebben, zag je de Forerunner 935 . Met dit apparaat garandeer je de opvolging van je trainingsroutine. Vanwege zijn eigenschappen wordt het beschouwd als een geavanceerder model dan de Fenix 5.

Voor fitness is dit apparaat de juiste keuze. Verkrijgbaar in twee versies: een van een zwarte riem en een met een gele riem die meer te maken heeft met Triathlon-activiteiten. Het heeft een extractiekit voor snelle plaatsing van de pols tot de fiets . Hij is uitgerust met verschillende sensoren: HRM Swim for pool swimming, HRM Tri for open water. Aan de achterkant bevat Garmin Elevate, sensor voor het meten van de hartslag met een klein formaat. Voor het opladen heeft de batterij een standaardconnector. De Quickfit-riem werkt naar behoren met het apparaat en kan worden gekocht als een extra accessoire.

Als u dit Garmin smartwatch draagt, zult u genieten van een gevoel van comfort omdat het is gemaakt van vezelversterkt polymeer . In het geval van polycarbonaatglas beschermt u het stuk met absoluut vertrouwen. U kunt draadloos verbinding maken, ongeacht de versie die u gebruikt.

Premium GPS Running / Triathlon Watch Met Wrist Based Heart Rate¹

Biedt geavanceerde loop- en multisportfuncties in een comfortabel horloge dat u de hele dag kan dragen en weegt slechts 49 gram

Biedt hoogteveranderingen met een ingebouwde barometer; hoogtemeter en elektronisch kompas helpen u om uw lagers te houden

Evalueert uw trainingstatus om aan te geven of u het ondertoe traint of overdrijft en extra functies voor prestatiebewaking biedt

Biedt geavanceerde dynamieken² voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief contactcontactbalans, stride lengte en meer

Batterijduur: tot 2 weken in de wachtstand, tot 24 uur in de GPS-modus, tot 50 uur in UltraTrac? modus (met hartslag in de pols) of tot 60 uur in UltraTrac? modus (zonder pols gebaseerde hartslag)

Wie geeft er zorg mee dat Forerunner 935 rijke data geeft zoals hardlopen, pols gebaseerde hartslag, trainingsstatus, FTP en VO2 max? Een toegewijde atleet zoals jij, die klaar bent om gisteren te verslaan. Met dit premium GPS-lopende / triathlon horloge kunt u uw training en herstel perfect verbeteren om een ??betere atleet te zijn.

Past bij je pols en je mode gevoel

Forerunner 935 GPS loop / triathlon horloge beschikt over een lichtgewicht, comfortabel design, dat ben je blij om de hele dag te dragen. De 935 is compatibel met onze lijn om gemakkelijk QuickFit te ruilen? bands. Met een band die bij elk evenement past, kunt u gemakkelijk van sportief siliconen naar klassiek leer en zelfs hoogwaardig metaal veranderen.

Monitor uw prestatie, training en herstel:

Hoe effectief is uw huidige trainingsplan? Forerunner 935 helpt u bij het opvolgen van uw training en herstel, zodat u beter kunt voorbereiden op een race- of trainingscyclus. Opleidingsstatus is een nieuw prestatiebewakingsapparaat dat uw recente oefengeschiedenis en prestatie-indicatoren automatisch evalueert om u te laten weten of u productief, piek of overreaching traint. Het nieuwe anaerobe trainingseffect metrische opent een raam van inzicht in een kritische dimensie van de training, en vertelt u hoe uw training uw vermogen om de grenzen te duwen te verbeteren. U kunt zelfs uw totale trainingslading bekijken, die uw trainingsvolume van de laatste 7 dagen meet en vergelijkt met het optimale bereik voor uw fitness en recente trainingsgeschiedenis.

Opleidingsstatus:

Analyseer uw techniek

We maken het makkelijker om de gegevens te verkrijgen die u nodig heeft om uw formulier te verbeteren. Laat Forerunner 935 cruciale rendementsmetrieën meet2 die u kunt gebruiken om uw prestaties te analyseren. Biomechanische metingen zoals cadence, stride lengte, gemonteerde contacttijd en evenwicht, verticale oscillatie en verticale ratio zijn de sleutel om je formulier te begrijpen, zodat je het beste op de racedag kunt brengen. Deze metrischen zijn verkrijgbaar bij de toevoeging van een compatibele hartslagband² of de compacte hardloopdynamiek, die rechts op uw tailleband klemt. Maak ook gebruik van functiesets om te helpen met fietsen en zelfs zwemtraining. In het water zal de Forerunner 935 uw afstand, tempo, slagsnelheid en meer volgen.

Ga langer tussen de kosten:

Verleng je langste workout met een batterij waarop je kan vertrouwen, zelfs in het midden van een ijzeren afstands triathlon of ultramarathon. De Forerunner 935 beschikt over een batterijduur van maximaal 24 uur in de GPS-modus en tot 50 uur in de UltraTrac batterij spaarstand. Wanneer je het gewoon als je smartwatch gebruikt, ontvang je maximaal 2 weken vanaf een enkele lading.

Run, Sprint, Zwem, Fiets, Tri:

Je routine is alles behalve routine. Met de Forerunner 935 kunt u dingen makkelijk veranderen dankzij ingebouwde activiteitenprofielen voor het rennen (binnen / buiten), fietsen (binnen / buiten), zwemmen (zwembad / open water), langlaufen, paddlesporten, wandelpaden, wandelen, kracht training en nog veel meer.

Voor brick workouts en du / triathlon races, kunt u met de auto multisport functie sporten met slechts één druk op de knop. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen? en zelfs zwembad zwemmen. Maak je eigen op maat gemaakte trainingen en download gratis van Garmin Connect? online fitness gemeenschap. Bekijk vervolgens uw ervaringen in het verleden op de app of deel ze met familie en vrienden voor extra motivatie.

Slimmer verbindingen:

Slimme notificaties die rechtstreeks aan je pols zijn geleverd, zijn maar het begin. In combinatie met uw compatibele smartphone3 biedt Forerunner 935 u ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-instructies, muziekcontroles en meer. Laat uw geliefden uw ritten volgen en rijdt in real time met LiveTrack? of gebruik GroupTrack, waarmee u tabbladen op uw rijvrienden kunt houden terwijl u heen gaat. Voor het verkrijgen van uw gegevens naar en vanuit de cloud, als u de snelle verbinding die Wi Fi® biedt, kan 935 dat ook doen.

Volg je hart:

Polshorloge hartslag kan een gemakkelijke keuze zijn als u zonder racebeperkingen wilt lopen, maar de Forerunner 935 geeft u de mogelijkheid om veel meer gegevens aan te trekken bij het toevoegen van een compatibele hartslagband. Een hartslagmeter voor de borstband (zoals HRM Run? Of HRM Tri?) Ontgrendelt geavanceerde functies zoals lactaatdrempel en de HRV (hartslagvariabiliteit) stresstest.

Op je spel, uit het raster:

Met Forerunner 935 bent u vrij om te gaan waar uw activiteiten u ook nemen? dankzij de GPS- en GLONASS-dekking, die beter kan presteren in meer uitdagende omgevingen dan alleen GPS. Ook, een ingebouwde barometer biedt u real-time elevatie informatie. Welke activiteiten kunnen 935 track? Meer dan u ooit gedacht hebt mogelijk! De triathlon sporten zijn maar het begin, omdat er ook ondersteuning is voor wandelen, roeien, golfen, skiën, opstappen op paddle boarding en nog veel meer.

Aanpassen en Verbinden:

Forerunner 935 GPS draait / triathlon horloge synchroniseert automatisch met Garmin Connect, onze gratis online fitness community waar u uw voortgang kunt bekijken en zelfs via sociale media kunt delen. Meld u aan bij Garmin Connect via uw bureaublad, of download de Garmin Connect? Mobiele app naar uw compatibele smartphone. U kunt uw toestel ook aanpassen met gegevensvelden, gratis kijkvlakken van NUUN, en zelfs apps zoals Uber en Accuweather, allemaal verkrijgbaar bij Connect IQ ?.

Een paar extra extras:

Net zoals jij, de Forerunner 935 gaat de hele dag hard. Dit horloge wordt uw partner in herstel met de hele dag activiteit tracking¹ die stappen, calorieën en slaap controleert. Het is ook compatibel met onze lijn Varia? Fietsenbewustzijnsapparatuur, inclusief achteruitkijksradar, slimme fietslichten en Varia Vision? in zichtweergave. Voltooi uw fiets suite met onze pedaal gebaseerde krachtmeters, Vector? 2 (dual sensing) en 2S (single sensing). Vector 2 paren naadloos met je Forerunner om kracht, cadans, links / rechts balans en fietsdynamiek te tonen, die laten zien hoe en waar je power produceert.

Maak elke dag een competitie:

Krijg de extra push die je gisteren met Strava Live Segments moet verslaan. Strava Premium leden kunnen loop- en fietsssegmenten synchroniseren met hun 935 voor live feedback tijdens hun activiteiten. Krijg ook waarschuwingen voor het starten en afmaken van segmenten, bekijk rankings van rankings en zie hoe uw huidige inspanningen met uw PR vergelijken.

Strava Live Segmenten

Van plan tot prestatie met TrainingPeaks:

Er is niets meer bevredigend dan een training die tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Met de TrainingPeaks Connect IQ-app kunt u uw dagelijkse training direct op de Forerunner 935 openen. Laat het apparaat u dan door middel van uw training in real-time begeleiden, compleet met intensiteitsdoelstellingen en intervalperiodes rechtstreeks van TrainingPeaks. Na uw sessie synchroniseert u uw voltooide training automatisch in TrainingPeaks voor een gedetailleerde analyse van uw prestatie en om uw vorderingen op uw doelen te meten.

Uw horloge, uw gemoedsrust:

Wees onverschrokken wanneer u de weg of het spoor slaat door uw 935 aan te passen met een Road ID faceplate (apart verkrijgbaar). Het hecht makkelijk aan je band en kan je belangrijke medische informatie en noodcontactgegevens bevatten als je problemen ondervindt tijdens je training. Het is makkelijk om u te helpen en uw geliefden voelen een beetje veiliger wanneer u vertrekt.

Algemeen

Lens Materiaal: glas

Bezel Materiaal: Vezelversterkte polymeer

Geval materiaal: vezelversterkte polymeer

QuickFit horlogebanden: ja (22 mm)

Bandmateriaal: siliconen

Fysische grootte: 47 x 47 x 13,9 mm

Gewicht: 49 g

Watercijfer: 5 geldautomaat

Batterijtype: oplaadbaar lithium-ion

Display type: zonlicht zichtbaar, transflectief geheugen in pixel (MIP)

Weergave maat: 1,2 "(30,4 mm) diameter

Beeldresolutie: 240 x 240 pixels

Kleurweergave:

Batterijduur: Slimme modus: tot 2 weken

GPS / HR modus: Tot 24 uur

UltraTrac? modus: tot 60 uur zonder pols hartslag

Geheugen / geschiedenis: 64 MB

Klokfuncties

Tijd datum

GPS-tijdsynchronisatie

Automatische zomertijd

Wekker

timer

Stopwatch

Zonsopgang / zonsondergangstijden

sensoren

GPS

GLONASS

Garmin Elevate? pols hartslagmeter

Barometrische hoogtemeter

Kompas

Gyroscoop

accelerometer

Thermometer

Dagelijkse Smart Features

Connectiviteit Bluetooth® Smart, ANT + ®, Wi Fi®

Verbind IQ? (downloadbare horloges, data velden, widgets en apps)

Slimme meldingen

Kalender

Weer

Muziekcontroles

Onder ogen zien? kijk gezicht schepper

Vind mijn telefoonfunctie

VIRB®-afstandsbediening

Smartphone compatibiliteit iPhone®, Android ?, Windows®

Compatibel met Garmin Connect? mobiel

Zoek Mijn Watch-functie

Activity Tracking Functies

Stapenteller

Verplaats bar (verschijnt op apparaat na een periode van inactiviteit; loop een paar minuten om het te resetten)

Automatisch doel (leert uw activiteitenniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)

Slaapbewaking (monitoren totale slaap en bewegingsperiodes of rustige slaap)

Calorieën verbrand

Vloeren klommen

Afgelegde afstand

Intensiteit minuten

TrueUp?

Verplaats IQ?

Training, planning en analyse functies

Activiteitsgeschiedenis op horloge

Aanpasbare activiteitsprofielen

Aanpasbare waarschuwingen

Audio vraagt

Auto multisport activiteiten

Cursusbegeleiding

Geavanceerde workouts

Auto Lap®

Auto Pause®

Automatisch scrollen

Aanpasbare gegevenspagina's

Handmatige multisportactiviteiten

Virtuele partner

Eindtijd

Groep LiveTrack

Fitness leeftijd ja (in app)

Sneltoetsen

Configureerbare alarmsignalen

LiveTrack

Raak en / of knop vergrendelen

Handmatige ronde

Persoonlijke gegevens (hardlopen, fietsen, zwemmen)

Segmenten (Live, Garmin)

GPS snelheid en afstand

Training effect (aerobic)

Training effect (anaërobe)

Opleidingsbelasting (uw totale trainingslast voor de laatste 7 dagen berekend op basis van geschatte EPOC)

Downloadbare trainingsplannen

Opleidingsstatus (laat je zien of je op een effectieve manier trainen door je trainingsgeschiedenis en fitnessniveau te volgen.)

V02 max

Trillingsmeldingen

Virtual Racer?

Hartslagfuncties:

HR zones

HR waarschuwingen

HR calorieën

% HR max

% HRR

Hersteltijd

Auto max HR

HRV-stresstest (meet uw hartslagvariabiliteit terwijl u gedurende 3 minuten stilstaat om u een geschat spanningsniveau te geven; de schaal hiervan is 1 tot 100; lage score geeft lager stressniveau aan) ja (met compatibel accessoire)

Hulpband compatibel ja (ANT + ® en Bluetooth® Smart)

Registreert hartslag tijdens het zwemmen van ja (met HRM Tri? En HRM Swim?)

HR Broadcast (verzendt HR data over ANT +? Naar gekoppelde apparaten)

Running Features

Voorgeladen lopende profielen

Running, Indoor Running, Trail Running

GPS-gebaseerde afstand, tijd en tempo

Running dynamics

Verticale oscillatie en ratio (de mate van stuiteren in uw bewegende beweging en de kostenvoordeelverhouding met stride lengte) ja (met compatibel accessoire)

Grondcontacttijd en balans (laat zien hoeveel tijd, in de bewegende beweging, uw voet in plaats van in de vlucht staat en laat u de loopsymmetrie controleren) ja (met compatibel accessoire)

Strenglengte (real time) ja (met compatibel accessoire)

Cadence (biedt realtime aantal stappen per minuut)

Fysiologische metingen

Prestatie conditie (na het rennen van 6? 20 minuten, vergelijkt uw real-time conditie met uw gemiddelde fitness niveau)

Lactaatdrempel (door de analyse van uw tempo en hartslag, schat het punt waar uw spieren snel uitploffen) ja (met compatibel accessoire)

Doe trainingen

Race voorspeller

Voetpoot in staat

Outdoor Recreation Features

Voorgeladen outdoor recreatie profielen

Wandelen, Klimmen, Skiën, Snowboarden, XC Skiën, Staande Paddleboarding, Roeien, Indoor Roeien, Jumpmaster, Tactisch

Punt om de navigatie te wijzen

Broodkruimelpad in real time

Terug naar start

TracBack®

UltraTrac? modus: ja

Hoogteprofiel

Afstand tot de bestemming

Barometrische trend indicator

Stormwaarschuwing

Wandelroute auto klimmen

Verticale snelheid

Totale stijging / afkomst

Compatibel met BaseCAmp

GPS coördinaten

Geprojecteerd waypoint

Sight N Go

Berekening van de oppervlakte ja (via Connect IQ?)

Jacht / vis kalender ja (via Connect IQ?)

Zon en maan informatie ja (via Connect IQ?)

Dubbele roostercoördinaten

Fietsen

Voorgeladen fietsprofielen

Fietsen, Indoor Fietsen, Mountainbiken

Cursussen (concurreren tegen eerdere activiteiten)

Fiets ronde en ronde maximale kracht (met stroom sensor)

Race een activiteit

Tijd / afstandswaarschuwingen (triggers alarm wanneer u het doel bereikt)

Interval training

FTP (Functional Threshold Power) ja (met compatibel accessoire)

Strava functies (Beacon, live segmenten)

Compatibel met Vector? (krachtmeter)

Vermogensmeter compatibel (weergave van stroomgegevens van compatibele ANT + -aansluitende vermogensmeters van derden)

Compatibel met Varia Vision? (hoofdmonitor)

Compatibel met Varia? radar (achterwaartse radar)

Compatibel met Varia? lichten

Snelheids- en cadansensorondersteuning (met sensor) ja (ANT + ® en Bluetooth® Smart sensoren)

Zwemmen

Voorgeladen zwemprofielen

Zwembad Zwemmen, Open Water Zwemmen

Zwembad zwemmetrie (lengte, afstand, tempo, slagtelling / snelheid, calorieën)

Stroke type detectie (freestyle, backstroke, breaststroke, butterfly)

Zwembad zwemmen trainingen

Zwem-efficiëntie (SWOLF)

Boorlogging

Geavanceerde zwemfuncties (tijds- / afstandmeldingen, persoonlijke gegevens, aftellen starten, geavanceerde rusttijden)

Open water zwemmetrieën (afstand, tempo, slagtelling / snelheid, calorieën)

Hartslag (realtime tijdens rusten, interval en sessies statistieken tijdens rusten, en automatische hartslag download na zwemmen) ja (met HRM Tri? En HRM Swim?)

Golfen Kenmerken:

Yardage naar F / M / B (afstand naar voor, midden en achterkant van groen)

Yardage aan layups / doglegs

Maatregelen schotafstand (berekent exacte yardage voor schoten van waar dan ook op de cursus)

Digitale scorecard

Stat tracking (strepen, putten per ronde, greens en fairways hit en gemiddelde schot afstand)

Garmin AutoShot?

Groene weergave met handgreeppositie

Gevaren en cursusdoelstellingen

TruSwing? verenigbaar

Ronde timer / odometer

Verwant

In de doos

Forerunner 935 horloge met GPS

USB opladen / datakabel

handleidingen


Koop nu uw Garmin Forerunner 935 voor 473.49 $. Gemaakt door Garmin, Garmin Forerunner 935is beschikbaar in verschillende kleuren en maten en beschikt over alles wat u nodig heeft. Bij runnerinn bieden we de beste prijs aan voor uw favorite hardlopen & triatlon producten. Bekijk ons grote aanbod in Horloges in onze Electronica categorie.

Reviews en vragen van klanten (25)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Garmin foreruner 935

-

Goedemiddag, ik zou graag willen weten of ik routes van wikiloc kan downloaden op het Garmin Foreruner 935 horloge en dan verder kan gaan op de berg. Dank je

Onze experts geven antwoord

Hallo, ja, de Wikiloc Routes-app van Garmin ConnectIQ is compatibel met de FR935. Bedankt voor uw vraag

forerunner 935

-

Ik had hem besteld en later zag ik wat negatieve reviews en zag dat het bedrjjf in Spanje is gevestigd en begon een beetje te twijfelen. Maar onterecht want binnen enkele dagen had ik mijn horloge en was aangenaam verrast. Nu nog even leren hoe e.e.a. goed in te stellen is en te gebruiken. Ben zeer tevreden!

garmin forerunner 935

-

heel tevreden over het artikel en de verzending en de prijs

Goede service

-

Goede prijs, ik heb besteld en het kwam snel aan. Alles goed

Snelle bezorging

-

Website met de laagste prijs voor een zeer goed horloge dat ik al in meerdere sessies heb uitgebracht

Super goed

-

Fantástico, muy aan te bevelen. Es un regalo y ha sido todo un éxito.

Beoordelingen

-

Uitstekend product

Garmin fr 935

-

Goed horloge, wat ik heb gebruikt, is een goede interface en ik kan het gebruiken met een potentiometer. Wat een pass

Alles goed

-

Snelle verzending ... het horloge is wat ik had verwacht.

Borstband

-

Komt het met de meegeleverde hartslagborstband?

Onze experts geven antwoord

Hallo, nee, de hartslagband is niet inbegrepen. Bedankt voor je vraag

Verbazingwekkend

-

Alles wat je nodig hebt om triatlon te trainen voor een geweldige prijs

Uitstekende koop

-

Uitstekend product en voor een onverslaanbare prijs.

Goed zeer compleet betrouwbaar product !!!!

-

zeer gebruiksvriendelijk, optimale connectiviteit en elegant design. het duurde 10 dagen om aan te bevelen !!!!

Tot zover gaat het goed

-

ik gebruik dit horloge nu ongeveer 2 maanden, als een upgrade na forerunner 35. het kostte me een beetje om aan iets andere navigatie te wennen en ik ben niet eens het volledige potentieel ervan gaan gebruiken. het horloge is groot maar lichter dan Phoenix. wat ik echt leuk vind, is dat het echt helpt bij het hardlopen in de bergen - niet alleen het gebruikelijke tempo, de afstand en andere dingen laat zien, maar ook de beklimming - wat helpt op de races. wat ik niet leuk vind, is dat je beperkte mogelijkheden hebt om aan te passen wat je op het specifieke scherm ziet, dus je moet op de vooraf gedefinieerde schermen vertrouwen en er tussen bewegen om te vinden wat je nodig hebt. de batterij laadt snel op, tot nu toe gaat hij lang mee. van alle programma's was ik enigszins teleurgesteld dat ik geen schaatsen kon vinden, vooral het is een van de trackable sporten van Garmin, en in theorie zou ik er een kunnen maken van een ander programma, dus niet zo belangrijk, maar wilde het wijzen out. tot nu toe echt blij mee - wat betreft de prijsklasse. live strava is een extra goede functie. tot nu toe zo goed.

100% origineel

-

Hallo allemaal, vrolijk kerstfeest. Bedankt aan trekkinn en zijn medewerkers voor hun gevoeligheid voor klanttevredenheidsgericht werken. We zijn dankbaar voor de beste prijsgarantie die ze ons bieden voor de meest originele productgarantie. We zijn Trekkinn dankbaar voor een zeer succesvolle site bijna over de hele wereld toen ik lever mijn bestellingen uit Turkije 10. Bedankt, Trekkinn ..

Slechte service

-

Ik bestelde een horloge als cadeau !!! Levering vanuit Nederland duurde 2,5 weken. De doos kwam open en zonder usb-kabel. Ik heb 5 dagen geleden contact opgenomen met de klantenservice en ik wacht nog steeds op een oplossing. Een vreselijk gevoel van zo'n bevel.

Zeer eenvoudig in gebruik

-

Het horloge is heel gemakkelijk te gebruiken.

Oké

-

De bestelling is correct en in de vastgestelde tijd aangekomen. Voor nu is alles correct. Het is het tweede product dat ik koop en voor nu is alles in orde.

Excellent

-

Uitstekend product Voor mijn verbetering met veel van mijn vorige gps (Garmin fenix). Zeer eenvoudig in gebruik, intuïtief en met veel verbeterde applicaties. De GPS-ontvangst is erg snel. Wat betreft klantenservice, opperste (onmiddellijke ontvangst en zonder enige incidentie, zoals altijd). Kortom, een goede investering.

Garmin voorloper 935

-

Erg blij met het product. Zeer compleet Vanaf de eerste dag was alles gemakkelijk.

Taal

-

Kan ik het menu instellen op de Spaanse taal?

Onze experts geven antwoord

Ja, we bevestigen dat u Spaans als standaardtaal kunt instellen.
Vriendelijke groeten.

Over de top !!!!

-

Het horloge is eenvoudig te gebruiken, het biedt een veelheid aan opties en race-analyse. ultra lichte, aanpasbare wens, ik heb geen spijt van deze investering (ja, investering, omdat de prijs nog steeds een beetje hoog is), wanneer runner inn mijn 2e aankoop is, ben ik echt tevreden met de voordelen; gerespecteerde termijnen, productconform.

Fantastisch

-

Heb het horloge nu al bijna 8 maanden en zou er niet meer zonder kunnen. Staan enkele superleuke opties op (Strava live segments, koersen, ....). Accu gaat ook heel lang mee (> 7 loopsessies) en laat je nooit in de steek. Ook gemakkelijk om loopdata meteen via wifi up te loaden naar Garmin & strava. Een aanrader en snel geleverd.

Een geweldige show en een goede verkoper

-

Hallo, Garmin 935 is het eerste artikel dat ik besteld op Trekkinn, en de verkoop ging erg goed. Levering gerespecteerd communicatie met Trekkinn mogelijk en snelle reactie. Het horloge is een ware parel van de technologie naast het feit dat licht van gewicht en mooi. Alle aangekondigde functies zijn er en het is een traktatie voor geeks zoals ik. Cardio pols barometer, temperatuur op het horloge, tijd, stopwatch, vele activiteiten GPS, GLONASS. De enige spijt voor het moment dat ik heb is het instellen van het weer (steden) en het ontbreken van widgets aan IQ kind aan te sluiten. Maar het zal komen! Ik beveel deze site omzet en dit artikel.

Goede update ,voor 235

-

Na ruim een week kan ik zeggen dat ik niet meer terug wil naar mijn oude 235. De 935 is duidelijk groter en dikker en dat was even wennen. Qua gewicht merk ik niet echt dat de 935 zwaarder is dan de 235. De software heeft zoveel meer functies, laat ik er een paar noemen die mij erg aanspreken: data-screen met drie grote velden zonder legenda (zeer goed leesbaar tijden run), live Strava segmenten, meer data-schermen per activiteit, activiteiten ´clonen´ (dus vanuit ´Hard Lopen´ kun je een ´Race´ of ´Hardloop training´ maken´ met elk hun specifieke data velden, nieuwe data veld ´Performance Conditie´ wat aangeeft hoe je conditie vandaag is, 24x7 hartslagmeting, activiteit tijdelijk stoppen, bewaren en later weer doorgaan, en nog veel meer... De accu heeft een grote capaciteit, na 1.5 uur lopen (met GPS) was de accu 5% leger. Ale nieuwe functionaliteiten zorgen er wel voor dat het horloge steeds complexer wordt en je hebt nu meer mogelijkheden voor shortcuts (een knop lang ingedrukt houden). --

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden