`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Garmin

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set
  • Garmin Forerunner 935 Tri Set

Garmin Forerunner 935 Tri Set

Product beschrijving Garmin Forerunner 935 Tri Set

Een van de sporthorloges die u speciaal voor hardlopen zult vinden, is Forerunner 935 Tri Pack . Deze fitnesstracker is ontworpen voor dagelijks gebruik vanwege het grote aantal functies en hardware, waaronder een hartslagmeter die de polsslag meet.

De structuur van dit model is uitgerust met een 1,2-inch kleurenscherm met een resolutie van 240 x 240 pixels . Zowel de riem als het lichaam zijn gemaakt van plastic, materiaal kan comfortabel wateractiviteiten uitoefenen. In het geval van banden heeft het de mogelijkheid om uitwisselbaar te zijn. De configuratie van dit apparaat gebeurt via metalen knoppen aan de rechter- en linkerkant, voor eenvoudige bediening.

De afmetingen van dit apparaat zijn 47 x 47 x 13,9 mm en het gewicht is 49 gram . Met betrekking tot het Forerruner 735 X-model wordt het uiterlijk als groter beschouwd. Het horloge is uitgerust met een kompas, gyroscoop, thermometer, hoogtemeter en GPS die bijdragen aan het uitvoeren van zijn unieke functies. Enkele van de extra functies die het biedt, zijn WiFi en Bluetooth-connectiviteit, evenals synchronisatie met het Garmin Connect-betalingsplatform.

Premium GPS Running / Triathlon-horloge met pols-gebaseerde hartslag¹

Biedt geavanceerde hardloop- en multisportfuncties in een comfortabel horloge dat je de hele dag kunt dragen, en weegt slechts 49 gram

Biedt hoogteverschillen met een ingebouwde barometer; hoogtemeter en elektronisch kompas helpen je om je te oriënteren

Evalueert uw trainingsstatus om aan te geven of u ondertraint of overdrijft en biedt extra functies voor prestatiebewaking

Biedt geavanceerde dynamiek² voor hardlopen, fietsen en zwemmen, inclusief grondcontacttijdbalans, paslengte en meer

Levensduur van de batterij: tot 2 weken in de horlogemodus, tot 24 uur in de GPS-modus, tot 50 uur in UltraTrac? modus (met pols gebaseerde hartslag), of tot 60 uur in UltraTrac? modus (zonder hartslag op pols)

Wat maakt het uit dat Forerunner 935 u rijke gegevens biedt zoals rijdynamiek, hartslag op polsbasis, trainingsstatus, FTP en VO2 max? Een toegewijde atleet zoals jij, die gisteren klaar is om te verslaan. Dit eersteklas GPS-hardloop- / triatlonhorloge helpt je om je training en herstel fijn af te stellen om een ??betere atleet te zijn.

Past bij uw pols en uw gevoel voor mode:

Het Forerunner 935 GPS-hardloop- / triathlon-horloge heeft een lichtgewicht, comfortabel ontwerp dat u de hele dag kunt dragen. De 935 is compatibel met onze lijn van gemakkelijk te QuickFit verwisselen? bands. Met een band die bij elk evenement past, kunt u eenvoudig overstappen van sportief silicone op klassiek leer en zelfs high-end metaal.

Volg uw prestaties, training en herstel:

Hoe effectief is uw huidige trainingsplan? De Forerunner 935 helpt u bij het volgen van uw training en herstel, zodat u zich beter kunt voorbereiden op een race of trainingscyclus. De trainingsstatus is een nieuwe prestatiebewakingstool die automatisch uw recente bewegingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren evalueert om u te laten weten of u productief, piekerend of te ver reekert. De nieuwe anaerobe trainingseffectmetriek opent een venster van inzicht in een kritische dimensie van training, en vertelt je hoe je training je vermogen om grenzen te verleggen, verbetert. U kunt zelfs uw totale trainingsbelasting bekijken, die uw trainingsvolume van de laatste 7 dagen meet en vergelijkt met het optimale bereik voor uw fitness- en recente trainingsgeschiedenis.

Trainingsstatus:

Analyseer je techniek

We maken het gemakkelijker om de gegevens te krijgen die u nodig heeft om uw formulier te verbeteren. Laat de Forerunner 935 cruciale lopende metrieken meten² die u kunt gebruiken om uw prestaties te analyseren. Biomechanische metingen zoals cadans, paslengte, contacttijd en balans op de grond, verticale oscillatie en verticale ratio zijn de sleutel tot het begrijpen van uw vorm, zodat u uw best kunt doen op de racedag. Deze statistieken zijn beschikbaar met de toevoeging van een compatibele hartslagband² of de compacte Running Dynamics Pod, die direct op uw tailleband klikt. Maak ook gebruik van functies om te helpen bij het fietsen en zelfs zwemmen. In het water houdt de Forerunner 935 je afstand, tempo, aantal slagen en meer bij.

Ga langer tussen kosten:

Overleef je langste training met een batterij waarop je kunt vertrouwen, zelfs in het midden van een ijzeren afstand triatlon of ultramarathon. De Forerunner 935 biedt een batterijduur van maximaal 24 uur in de GPS-modus en tot 50 uur in de UltraTrac-modus voor batterijbesparing. Wanneer u het gewoon gebruikt als uw dagelijkse smartwatch, krijgt u tot twee weken de tijd om één keer te laden.

Rennen, Sprinten, Zwemmen, Fietsen, Tri:

Je routine is allesbehalve routine. Met de Forerunner 935 kunt u dingen gemakkelijk veranderen dankzij de ingebouwde activiteitsprofielen voor hardlopen (binnen / buiten), fietsen (binnen / buiten), zwemmen (zwembad / open water), langlaufen, paddlesporten, trailrunning, wandelen, krachttraining en nog veel meer.

Voor brick workouts en du / triathlon races, kun je met de automatische multisport-functie wisselen van sport met slechts één druk op de knop. De 935 is compatibel met geavanceerde workouts voor hardlopen, fietsen? en zelfs zwembadzwemmen. Maak je eigen aangepaste trainingen en download gratis van Garmin Connect? online fitness gemeenschap. Bekijk vervolgens uw eerdere inspanningen op de app of deel ze met familie en vrienden voor extra motivatie.

Slimmere verbindingen:

Slimme meldingen die direct op uw pols worden afgeleverd, zijn nog maar het begin. In combinatie met uw compatibele smartphone3 geeft Forerunner 935 u ook toegang tot automatische uploads naar Garmin Connect, audio-aanwijzingen, muziekbedieningen en meer. Laat je geliefden je runs volgen en rijdt in realtime met LiveTrack? of gebruik GroupTrack, waarmee je je rijmaatjes in de gaten kunt houden terwijl je aan het werk bent. Voor het ophalen van uw gegevens van en naar de cloud, als u de snelle verbinding wilt die Wi Fi® biedt, kan 935 dat ook.

Volg je hart:

Op polsen gebaseerde hartslag is misschien een gemakkelijke keuze wanneer u zonder beperkingen op de racedag wilt gaan, maar de Forerunner 935 biedt u de mogelijkheid om veel meer gegevens aan te boren met de toevoeging van een compatibele hartslagband. Een borstband hartslagmeter (zoals HRM Run? Of HRM Tri?) Ontgrendelt geavanceerde functies zoals lactaatdrempel en de HRV (heart rate variability) stresstest.

Op je spel, Off the Grid:

Met Forerunner 935 bent u vrij om te gaan waar uw activiteiten u ook brengen? dankzij GPS- en GLONASS-dekking, die beter kan worden gevolgd in meer uitdagende omgevingen dan alleen GPS. Ook biedt een ingebouwde barometer u real-time hoogtegegevens. Welke activiteiten kan 935 volgen? Meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden! De triatlon sporten zijn slechts het begin, want er is ook gebouwd in ondersteuning voor wandelen, roeien, golfen, skiën, opstaan ??paddle-boarding en nog veel meer.

Aanpassen en verbinden:

Het Forerunner 935 GPS-hardloop- / triatlonhorloge wordt automatisch gesynchroniseerd met Garmin Connect, onze gratis online fitnesscommunity waar u uw voortgang kunt bekijken en zelfs kunt delen via sociale media. Log in op Garmin Connect via uw desktop of download de Garmin Connect? Mobiele app op uw compatibele smartphone. Je kunt je apparaat ook aanpassen met gegevensvelden, gratis wijzerplaten van NUUN en zelfs apps zoals Uber en Accuweather, allemaal verkrijgbaar bij Connect IQ ?.

Nog een paar extra's:

Net als jij gaat Forerunner 935 de hele dag hard. Dit horloge wordt uw partner in herstel met de hele dag door bijhouden van activiteiten¹ waarmee u stappen, calorieën en slaap kunt volgen. Het is ook compatibel met onze lijn van Varia? fietsbewustheidsapparaten, inclusief achteruitkijkradar, slimme fietsverlichting en Varia Vision? in zichtweergave. Maak je fietssuite compleet met onze op pedalen gebaseerde energiemeters, Vector? 2 (dubbele detectie) en 2S (enkele detectie). Vector 2 past naadloos in uw Forerunner om kracht, cadans, links / rechts-balans en fietsdynamiek te tonen, die laten zien hoe en waar u kracht produceert.

Make Every Day een competitie:

Krijg de extra push die je gisteren moet verslaan met Strava Live Segments. Strava Premium-leden kunnen hardloop- en fietssegmenten synchroniseren met hun 935 voor live feedback tijdens hun activiteiten. Krijg ook meldingen voor segmentbegin en -afsluitingen, bekijk ranglijstranglijsten en zie hoe uw huidige inspanning zich verhoudt tot uw PR.

Strava Live-segmenten

Van Plan tot Prestatie met TrainingPeaks:

Er is niets leuker dan een workout die tot in de perfectie is uitgevoerd. Met de TrainingPeaks Connect IQ-app kunt u uw dagelijkse training rechtstreeks op de Forerunner 935 openen. Laat het apparaat u vervolgens in realtime door uw training leiden, compleet met intensiteitsdoelen en intervalduren rechtstreeks van TrainingPeaks. Na uw sessie, synchroniseert u uw voltooide training automatisch opnieuw in TrainingPeaks voor een gedetailleerde analyse van uw prestaties en om uw voortgang naar uw doelen te meten.

Je horloge, je gemoedsrust:

Wees onbevreesd wanneer u op weg of op pad gaat door uw 935 aan te passen met een Road ID-faceplate (afzonderlijk verkrijgbaar). Het hecht eenvoudig aan je band en kan je belangrijke medische informatie en contactgegevens voor noodgevallen bevatten voor het geval je tijdens je training in moeilijkheden komt. Het is gemakkelijk om u en uw geliefden een beetje veiliger te laten voelen als u weggaat.

Algemeen

Lensmateriaal: glas

Bezel-materiaal: vezelversterkt polymeer

Materiaal van de behuizing: vezelversterkt polymeer

QuickFit horlogebandjes: ja (22 mm)

Materiaal band: siliconen

Fysieke afmeting: 47 x 47 x 13,9 mm

Gewicht: 49 g

Water rating: 5 ATM

Batterijtype: oplaadbare lithium-ion

Beeldschermtype: zichtbaar zonlicht, transflectief geheugen in pixel (MIP)

Schermformaat: 1,2 '(30,4 mm) diameter

Schermresolutie: 240 x 240 pixels

Kleurenscherm:

Levensduur van de batterij: Smart-modus: maximaal 2 weken

GPS / HR-modus: maximaal 24 uur

UltraTrac? modus: tot 60 uur zonder hartslag van de pols

Geheugen / geschiedenis: 64 MB

Klokfuncties

Tijd datum

GPS-tijdsynchronisatie

Automatische zomertijd

Wekker

timer

Stopwatch

Zonsopgang / zonsondergang tijden

sensoren

GPS

GLONASS

Garmin Elevate? pols hartslagmeter

Barometrische hoogtemeter

Kompas

Gyroscoop

accelerometer

Thermometer

Dagelijkse slimme functies

Connectiviteit Bluetooth® Smart, ANT + ®, Wi Fi®

Connect IQ? (downloadbare wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)

Slimme meldingen

Kalender

Weer

Muziekbedieningen

Onder ogen zien? kijk gezicht schepper

Zoek mijn telefoonfunctie

VIRB®-afstandsbediening

Compatibiliteit met smartphones iPhone®, Android ?, Windows®

Compatibel met Garmin Connect? mobiel

Zoek mijn horloge-functie

Activity Tracking Functies

Stappenteller

Verplaatsbalk (wordt weergegeven op het apparaat na een periode van inactiviteit, loop een paar minuten om het opnieuw in te stellen)

Auto-doel (leert uw activiteitenniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe)

Slaapmonitoring (bewaakt totale slaap en bewegingsperioden of een goede nachtrust)

Calorieën verbrand

Vloeren klommen

Afgelegde afstand

Intensiteit minuten

TrueUp?

IQ verplaatsen?

Functies voor training, planning en analyse

Activiteitsgeschiedenis op horloge

Aanpasbare activiteitenprofielen

Aanpasbare meldingen

Audio-aanwijzingen

Auto multisport-activiteiten

Cursus begeleiding

Geavanceerde workouts

Auto Lap®

Auto Pause®

Automatisch scrollen

Aanpasbare gegevenspagina's

Handmatige multisport-activiteiten

Virtuele partner

Eindtijd

Groep LiveTrack

Fitnessleeftijd ja (in app)

Sneltoetsen

Configureerbare ronde waarschuwingen

LiveTrack

Aanraken en / of knop vergrendelen

Handmatige ronde

Persoonlijke gegevens (hardlopen, fietsen, zwemmen)

Segmenten (Live, Garmin)

GPS-snelheid en -afstand

Trainingseffect (aerobisch)

Trainingseffect (anaeroob)

Trainingsbelasting (uw totale trainingsbelasting voor de afgelopen 7 dagen berekend op basis van geschatte EPOC)

Downloadbare trainingsplannen

Trainingsstatus (laat u zien of u effectief traint door uw trainingsgeschiedenis en conditie op fitnessniveau bij te houden.)

V02 max

Trilalarmen

Virtual Racer?

Hartslagfuncties:

HR-zones

HR-meldingen

HR-calorieën

% HR max

% HRR

Hersteltijd

Auto max HR

HRV-stresstest (meet je hartslagvariatie terwijl je stilstaat gedurende 3 minuten om je een geschat stressniveau te geven, de schaal hiervan is 1 tot 100, lage scores duiden op lagere stressniveaus) ja (met compatibel accessoire)

HR-riem compatibel Ja (ANT + ® en Bluetooth® Smart)

Registreert de hartslag tijdens het zwemmen ja (met HRM Tri? En HRM Swim?)

HR Broadcast (zendt HR-gegevens uit via ANT +? Naar gepaarde apparaten)

Running Functies

Voorgeïnstalleerde run-profielen

Hardlopen, Indoor hardlopen, Trail Running

GPS-gebaseerde afstand, tijd en tempo

Lopende dynamiek

Verticale oscillatie en ratio (de mate van stuiteren in uw loopbeweging en de kosten-batenverhouding met paslengte) ja (met compatibel accessoire)

Grondcontacttijd en balans (laat zien hoeveel tijd, in de loopbeweging, je voet ligt op de grond in plaats van in de vlucht en laat je je lopende symmetrie controleren) Ja (met compatibel accessoire)

Paslengte (real-time) ja (met compatibel accessoire)

Cadans (geeft real-time aantal stappen per minuut)

Fysiologische metingen

Prestatietoestand (na het uitvoeren van 6? 20 minuten, vergelijkt u uw real-time conditie met uw gemiddelde fitnessniveau)

Lactaatdrempel (door analyse van uw tempo en hartslag, schat het punt waarop uw spieren snel vermoeid raken) ja (met compatibel accessoire)

Trainingen uitvoeren

Race voorspeller

Geschikt voor voetpedalen

Outdoor Recreatie Functies

Vooraf geladen openluchtrecreatieprofielen

Wandelen, Klimmen, Skiën, Snowboarden, XC Skiën, Stand-up paddlesurfen, Roeien, Indoor Roeien, Jumpmaster, Tactisch

Point-to-point navigatie

Broodkruimelspoor in realtime

Terug naar start

TracBack®

UltraTrac? modus: ja

Hoogteprofiel

Afstand tot bestemming

Barometrische trendindicator

Stormwaarschuwing

Trail run automatisch klimmen

Verticale snelheid

Totale stijging / daling

Compatibel met BaseCAmp

GPS coördinaten

Geprojecteerd waypoint

Sight N Go

Gebiedsberekening ja (via Connect IQ?)

Jacht / viskalender ja (via Connect IQ?)

Zon- en maaninformatie ja (via Connect IQ?)

Dubbele rastercoördinaten

Fietskenmerken

Vooraf geladen fietsprofielen

Fietsen, Indoor Mountainbiken, Mountainbiken

Cursussen (concurreren met eerdere activiteiten)

Maximaal vermogen voor fietsoverlapping en ronde (met vermogenssensor)

Race met een activiteit

Tijd- / afstandwaarschuwingen (activeert alarm wanneer u het doel bereikt)

Intervaltraining

FTP (Functional Threshold Power) ja (met compatibel accessoire)

Strava-functies (Beacon, segmenten in het leven)

Compatibel met Vector? (krachtmeter)

Compatibel met vermogensmeters (geeft vermogensgegevens weer van compatibele ANT +? -compatibele energiemeters)

Compatibel met Varia Vision? (hoofd gemonteerde display)

Compatibel met Varia? radar (naar achteren gerichte radar)

Compatibel met Varia? lichten

Snelheid en trapfrequentiesensor ondersteuning (met sensor) ja (ANT + ® en Bluetooth® Smart sensoren)

Zwemfuncties

Vooraf geladen zwemprofielen

Zwembad Zwemmen, Zwemmen in open water

Zwembadzwemmetriek (lengte, afstand, tempo, aantal slagen / snelheid, calorieën)

Slagtype detectie (freestyle, rugslag, schoolslag, vlinder)

Zwembadzwemtrainingen

Zwemefficiëntie (SWOLF)

Log logging

Geavanceerde zwemfuncties (tijd- / afstandswaarschuwingen, persoonlijke records, afteltijd, geavanceerde rusttimers)

Open waterzwemmetriek (afstand, tempo, aantal slagen / snelheid, calorieën)

Hartslag (real-time tijdens rust, interval en sessiestatistieken tijdens rust, en automatische hartslag downloadpost zwemmen) ja (met HRM Tri? En HRM zwemmen?)

Golffuncties:

Yardage to F / M / B (afstand tot voorkant, midden en achterkant van groen)

Yardage voor layups / doglegs

Meet de opnameafstand (berekent exacte afstand voor opnames vanaf elke plek op de baan)

Digitale scorecard

Stat tracking (slagen, putts per ronde, greens en fairways hit en gemiddelde shot afstand)

Garmin AutoShot?

Groene weergave met handmatige pinpositie

Risico's en koersdoelen

TruSwing? verenigbaar

Ronde timer / kilometerteller

Verwant

In de doos

Forerunner 935 GPS-horloge

HRM Tri

HRM zwem

1 extra ingestelde banden (zwart)

Snelkoppelingsset

Oplaadkabel


Garmin Forerunner 935 Tri Set is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van Garmin Forerunner 935 Tri Set in uw online hardlopen & triatlon winkel runnerinn, wacht dan niet langer en ontvang het in huis binnen in paar dagen. Bij runnerinn kunt u de laagste prijs garantie vinden voor hardlopen & triatlon producten van het merk Garmin.

Reviews en vragen van klanten (8)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Perfecte levering

-

Bestelling op tijd ontvangen, snelle levering en alles in perfecte staat. Het pakket bevat de twee hartslagbanden

Alles is perfect

-

Het kwam op de geschatte datum aan en alles in orde. Een geweldig product

Geweldige aankoop

-

Spectaculaire kenmerken en comfort

David.gonzalez@tiscali.it

-

Briljante Tripac Geweldige prijs voor een geweldig product

Oke

-

Snelle pakketontvangst. Het horloge werkt redelijk goed bij zwemmen in open water met een hartslagmeter. Het traject legt het vrij goed vast, maar je moet het aan het werk zetten voordat je het water in gaat. Als het vanuit het water wordt gedaan, vangt het geen GPS-signaal op. Hardlopen gaat goed, zelfs zonder het dragen van een hartband. In fiets en zwembad heb ik het nog niet geprobeerd. Ik ben erg blij met de werking.

100% origineel

-

Hallo allemaal, vrolijk kerstfeest. Bedankt aan trekkinn en zijn medewerkers voor hun gevoeligheid voor klanttevredenheidsgericht werken. We zijn dankbaar voor de beste prijsgarantie die ze ons bieden voor de meest originele productgarantie. We zijn Trekkinn dankbaar voor een zeer succesvolle site bijna over de hele wereld toen ik lever mijn bestellingen uit Turkije 10. Bedankt, Trekkinn ...

Beste koop

-

Na het lezen van veel meningen en na het lezen van de handleidingen van verschillende sporthorloges, heb ik voor deze gekozen. Allemaal een succes. Het ziet er niet groot of klein uit op mijn pols van 17 cm. Het horloge is zo licht dat je niet kunt zien wanneer je het draagt, het is comfortabeler dan mijn oude Almost DW5600, en vooral is het praktisch. Hoewel sommige gebruikers geklaagd hebben over het ongemak van de borstvinnen, zijn ze naar mijn mening erg comfortabel en geven ze veel aanvullende informatie, wat me sinds de tweede dag heeft geholpen mijn racetijden te verbeteren. En er gaat niets boven het meten en analyseren van gegevens, al was het maar voor puur plezier. De winkel heeft zoals gewoonlijk het pakket met volledige toewijding verzonden. Een tien, ik kom terug.

Hrm-zwemmen?

-

Hallo, HRM-zwemmen inbegrepen in dit pakket of nee? Bij "beschrijving een kenmerken" zie ik alleen HRM-Tri

Onze experts geven antwoord

Ja, het is inbegrepen. In de doos vindt u:
-Forerunner 935 GPS horloge
-1 extra set bands (zwart)
-HRM-Tri ™ monitor
-HRM-Swim ™ monitor
-Quick release kit
-Charging kabel
-Handleidingen
vriendelijke groeten

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden