up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zoot

Zoot Solana Running Shoes

plus
  • Play videoZoot Solana Running Shoes
  • Zoot Solana Running Shoes

Zoot Solana Running Shoes

Tuotekuvaus Zoot Solana Running Shoes

Saaja Runners World "Best Debut" kengän 2015 Solana rakennettiin ottaa päivittäisen mittarilukema. Tämä neutraali kouluttaja tarjoaa reagoiva ratsastaa ja kevyt tunnelma. Solana Naisten kenkä tarjoaa törmäyssuojausta kantapäästä varpaaseen, tehden tasaisen vakaan kyydin. 8mm offset on ihanteellinen päivittäisen käytön tarpeisiin. BareFit, Zoot premium fit-järjestelmä tarjoaa saumattoman sisäinen sovi äärimmäistä mukavuutta. Nauti hengittävä mesh ylempi vyöt täydellisen määrän rakenne. Riippumatta vauhdin tai matkan valitset, naisten Solana juoksukenkä on erinomainen valinta mihin tahansa aikavälillä. Paino: 8.5oz / 240g

Tekniset tiedot:

Kangas:

Proprietary Zoot pistetään ZVA iskunvaimennus ja kevyt ratsastaa

BareFit ™: Rakennamme kengät sisältä ulos äärimmäistä mukavuutta ja saumattoman sisäinen sovitus poistaa läpipainopakkauksessa yhteyspisteitä

3D valettu kantakapin lukita kantapää paikalleen

Responsive maakosketuksen tasaiseen ratsastaa kun maa saat vaimennus tarvitset ja rebound kuljettamaan sinua eteenpäin


Zoot Solana Running Shoesa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Zoot:n tuotteita, kuten Solana Running Shoes, löydät ne omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu & triatlon varusteita Zoot:lta.

Ominaisuudet Zoot Solana Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up