up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zoot
360

Zoot Solana 2 Running Shoes

Zoot Solana 2 Running Shoes

plus
  • 360Zoot Solana 2 Running Shoes
  • Play videoZoot Solana 2 Running Shoes
  • Zoot Solana 2 Running Shoes
  • Zoot Solana 2 Running Shoes

Zoot Solana 2 Running Shoes

Tuotekuvaus Zoot Solana 2 Running Shoes

Palkittu Solanan iskunvaimennus ja joustavuutta päivitetty ominaisuudet tekevät Solana 2 uusi suosikki. New Carbon Kumi kulutuspinta on lisätty kriittisin paikoissa tarjota parasta pitoa ja kestävyyttä ilman lisäpainoa. Solana 2 tukee luonnollinen stride ja antaa sinulle lieventämiseen kattamaan ajojen tahansa etäisyydellä. Sisäinen Liner tarjoaa sukka kuten tuntumaa ylin mukavuutta ja tukea. Rakennettu ottaa päivittäisen mittarilukema, Solana 2 on erinomainen juoksukenkä valinta kaikille aikavälillä. 9.5oz, 8mm drop

Ominaisuudet:

Ylä: BareFit ™ Sisäinen Liner avoimin mesh ylempi hengittävyyden. Sisäinen tuki häkki antaa tukea ylemmässä. Z Bound ™ pohjallinen tarjoaa lisataan pehmusteena ja kestävyyttä.

Välipohja: Compression ZVA antaa sinulle pehmeä ratsastaa reagoiva varvas pois. Pohja: Carbon Kumi kulutuspinnan kriittisin paikoissa tarjoamaan parhaan pidon ilman lisäpainoa. Jatkuva maakosketuksen tukea koko voittajana ja tasaisen hiljainen ajomatka.

tekniikka:

BareFit: sisäinen rakenne Barefit teknologia tuo Zoot saumattoman ja Dri Lex tekniikoita lähinnä ihon poikkeuksellisen sisäinen tuntumaa ja pitkän matkan mukavuutta. Saumaton sisäinen sovitus poistaa läpipainopakkauksessa yhteyspisteitä.

Pistetään ZVA: Proprietary Zoot EVA paras shokissa absorption.Youll kokea kevyt tuntuma kiinteitä rebound.


Zoot Solana 2 Running Shoesa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Zoot:n tuotteita, kuten Solana 2 Running Shoes, löydät ne omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu & triatlon varusteita Zoot:lta.

Ominaisuudet Zoot Solana 2 Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu

-

Erittäin mukava. Paras triatlonille. Minä suosittelen.

Kevyt ja mukava

-

Se on vanha kenkä ja sillä on nyt alennuksia, ja se on erittäin hyvä vaihtoehto hieman nopeammalle koulutukselle, melko kevyelle.

Zoot lenkkitossut

-

Kevyt ja hengittävä! Erittäin hyvä laatu!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up