`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zoot

Zoot Chill Out Tee

Zoot Chill Out Tee

  • Zoot Chill Out Tee
  • Zoot Chill Out Tee
  • Zoot Chill Out Tee

Zoot Chill Out Tee

Tuotekuvaus Zoot Chill Out Tee

Nauti kosteudenestoon tee thats hengittävä, nopeasti kuivuva, ja tarjoaa 50 + UPF suojakerroin, käyttöön miesten Chill Out Tee. Tämä kevyt tekninen käynnissä alkuun on suuri teidän lämpimämpi liikuntaa. Erittäin kevyt neulerakenteita käyttää Ksylitoli pitää sinut viileä ja mukava, kun kehon lämpötila nousee.

Ominaisuudet:

Ultrakevyt neulerakenteita käyttää Ksylitoli pitää sinut viileä ja mukava

Mesh panelointi parantaa ilmanvaihtoa

Laakaommel rakenne takaa ihoa vasten mukavuuden ja minimoi hankauksen

Heijastavia yksityiskohtia näkyvyyttä hämärässä

UPF 50+ aurinkosuoja

tekniikka:

IceFil®

IceFil® yhdistyy kolme teknologiaa luoda kehon reagoiva ja lämpöä hylkivä jäähdytys tekniikkaa samassa ainutkertainen kangas. Lämpösäteily esto-lohko infrapunasäteilyä luoda 3,5 ° F jäähdytyksen. Ksylitoli lanka komponentti vuorovaikutuksessa bodys kosteuden luoda vielä 2 ° F lämpötila pudotus ihon ja Mikrodenier polyesterilangat luoda kosteutta siirtävä tekstiili, joka vetää kosteutta pois iholta ja auttaa sen haihtua. 50+ UPF

UPF 50+ Sun Protection:

Suojautua haitallisilta UV-säteiltä kanssa UPF 50+ aurinkosuoja.


Jos etsit Zoot Chill Out Tee:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. runnerinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia juoksu & triatlontuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan T-paidatvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje