up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Zone3

Zone3 Aquaflo Plus

Zone3 Aquaflo Plus

plus
  • Play videoZone3 Aquaflo Plus
  • Zone3 Aquaflo Plus
  • Zone3 Aquaflo Plus

Zone3 Aquaflo Plus

Tuotekuvaus Zone3 Aquaflo Plus

Toisen sukupolven Aquaflo + valikoima kasvattaa palkitun ja rakastetun Aquaflo-malliston entisestään. Parempi istuvuus, uusi paneelirakenne ja erittäin hengittävät kankaat takaavat optimaalisen ilmanvaihdon ja mukavuuden.

Tuotevalikoimaan kuuluu hyvin mitoitettu vedenpitävä Aquaflo-kangas, yhdistettynä erittäin pehmeään ja joustavaan verkkokangasta parantamaan ilmanvaihtoa ja muotoilua. Uusia ominaisuuksia on tarjolla lisää mukavuutta ja toimivuutta entisestään, ja toivomme, että tämä alue luo alan vertailukohdat suorituskyvyn ja laadun saavuttamiseksi, säilyttäen kuitenkin maahantulon / keskiluokan hintapisteen.

Ei vain, että nämä vaatteet toimivat loistavasti uimalla, pyöriessä ja juoksemassa, mutta ne on myös suunniteltu näyttämään nykyaikaiselta ja tyylikkäältä verrattuna muihin markkinoilla oleviin sopiviin vaatteisiin.

Tämä uusi kokoelma on päivitys pitkäikäisestä Aquaflo-valikoimasta, joka oli 220 Triathlon -lehden 3 X "BEST BUY" -palkinnon voittaja. Kokoelma on suunniteltu parantamaan nopeuden, kestävyyden ja mukavuuden, joka tarjoaa valikoiman huipputason ominaisuuksia ilman hintaluokan huippua.

Tämä puku on suunniteltu yksinomaan naisille, joka perustuu palautteeseen joistakin Yhdistyneen kuningaskunnan kokeneimmista triatereista. Palautteessa korostettiin, että naispuoliset triateriat eivät vain etsi tehokkaita pukuja vaan myös mukavuutta ja tukea. Puku on suunniteltu näiden ominaisuuksien pohjalta samalla kun säilytetään nykyaikainen ja tyylikäs ilme. Tämä puku on nyt saanut seitsemän vuotta suuria asiakasarvioita ja voitti 220 Triathlon Magazine'n BEST BUY -tapahtuman kolmesti ja Triathlon Plus Magazine'n Top Value -palkinnon.

Ominaisuudet:

Aquaflo ™ on nopea ja mukava kangas. Se on suunniteltu antamaan sinulle matalat vetorasitukset vedenpitävän teflonpinnoitteen ansiosta. Huomaat, että kun kudoksessa on vettä roiskunut siihen, se kulkee ja kulkee suoraan pukusta, tämä vaikutus maksimoidaan uinnin aikana. Tämä hydrodynaaminen vaikutus maksimoidaan uinnin aikana auttaen nopeammin. Se tarkoittaa myös, että vähemmän vettä imeytyy, jolloin puku kevenee ja nopeampi kuivua kerran pyörällä. Se on valmistettu Xtra Life Lycra®: stä, joka takaa erinomaisen muotoilun ja mukavuuden koko kilpailussa. Tämän alueen päärunko on valmistettu mustasta tai laivastosta, jotta varmistetaan vaatimattomuus ja erinomainen kattavuus.

Tasapainoinen pakkaus on säädetty jalkojen läpi, koska Aquaflo-kangas on huolellisesti suunniteltu ja korkealla denier-luokituksella. Tämä parantaa lihasten tukemista ja auttaa lisäämään veren virtausta jalkoilta, mikä vähentää maitohappojen määrää ja auttaa parantamaan kestävyyttä ja kestävyyttäsi.

Revolution X on uusin sukupolvi tech-kangas, joka on valmistettu Italiasta, ja sitä käytetään takapaneeleissa, koska se on erittäin kevyt, tarjoaa 360o-venytyksen ja on erittäin hengittävä.

Airflo on suunniteltu optimaaliseen lämpötilan säätöön antamalla kosteuden haihtua helposti ihosta ja auttaa pitämään kehon viileänä tai lämpimänä riippuen olosuhteista. Pehmeä kosketus tuntuu äärimmäisen mukavalta iholta ja silmukkakuvio auttaa myös kangasta kuivumaan hyvin nopeasti uinnin jälkeen.

Inner Bra - suunniteltu antamaan ylimääräistä tukea erityisesti ajon aikana. Rintaliivissä on myös vetoketju etupuolella, joten se on helpompi päästä pukuun ja antaa myös etunasi pääpuku vetoketjun ilman paljastamatta liikaa rintakehää.

Tri lite -alusta: naispuolinen, triatlonipatruunan mittainen. Pieni ja siististi sijoitettu alustalla on myös erilaiset paksuusmitat, jotka takaavat mukavuuden ja satulakivun minimoimisen. Se on suunniteltu minimoimaan veden imeytyminen ja suojaamaan pyöräilyvaiheen aikana estämättä uimasi tai juosta. Myös uudet hienojakoiset ompeleet vähentävät ärsytystä.

Premium Italian jalka tarttimet - Uudet laajemmat tarttujat antavat tasaisen paineen jakautumisen ja lisäävät mukavuutta silikonityylisten tarttujien päälle. Ne ovat ommeltu jalkaosan pohjaan sen sijaan, että sisäpuolella luodaan mukavampi istuvuus ja tekevät fantastisen työn estääksesi liikkuvuuden syklin aikana ja ajaa.

Elastisella nauhalla varustetut säilytysasut takaavat helpon pääsyn mihinkään ravintoon, varaosiin tai arvoesineisiin.

Elastinen tekniikka ja sidonta antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaulan ympärillä. Myös uusi saumarakenne, joka estää hankauksen karvan alle.

Tyylikäs litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Etuosan automaattinen vetoketju ylimääräisen tuuletuksen ajaksi syklin tai juoksun aikana.

Kokonaispainoinen suojus: Pehmeät kankaat peitetään vetoketjun sisäpuolella, ja tämä yhdistetään "fold fold" -suojukseen, mikä vähentää epämukavuutta rintakehässä olevasta vetoketjusta.


Haluatko tietää, mitä muita juoksu ja triatlontuotteita Zone3 tarjoaa? runnerinn:sta voit tilata kaikkia Puvut tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Zone3 Aquaflo Plus on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Zone3 Aquaflo Plus

Hihatyypit
Väri
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up