`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

X-BIONIC

X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

  • X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants
  • X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants
  • X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants
  • X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

Tuotekuvaus X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

Mene yli nykyisen fysiikan rajat? Kaikki selviä eteenpäin! Effektor Running Power Pants X BIONIC Osittainen kompressio jalat yhdistää kaksi ratkaisevaa suorituskykyä: parantunut lihastyö puristuksen ansiosta sekä optimaalinen jäähdytys paineen jakamisen ansiosta harjojen yli. Effektor Running Power Pants hyödyntää vielä toista tekniikkaa, jota jet-lentäjät käyttävät estääkseen pelästyneen pimennyksen: he asettavat vaihtelevia paineita eri tavoin eri jalkojen alueilla. Effektor Running Power Pants laittaa enemmän paineita alaraajaan kuin tavallisilla reiteillä keventää veren kuormitusta, kun se palaa takaisin sydämeen. Tehokkaampaa jäähdytystä varten on käytetty 3D BionicSphere System -tekniikkaa. Polvissa Neural Response Bandages laittaa perifeeriset hermosektorit jatkuvasti "taistella tai lentää", mikä auttaa vahvistamaan ja lisäämään tarkkuutta lihasten vastauksiin.

tekniikka:

Neuraalivaikutus:

Osittainen kompressio asettaa perifeeriset hermosolut valmiustilaan, optimoi lihasten ja aivojen välisten hermoimpulssien vaihdon, lisää lihasreaktioita, supistuksia ja koordinaatiota sekä pienentää loukkaantumisvaaraa ja uupumusta.

Yhteensopiva tekniikka:

Yhteensopiva tekniikka sen Vicarious Connective Tissue tukee ja vakauttaa naisten kehon alueet, joilla on heikko sidekudos.

Naisten sidekudos:

Naisten sidekudos on geneettisesti heikompi. Erityisesti urheilullisesti aktiivisilla naisilla on ongelma, kun iho on rintalastan, pakaroiden, lantion ja käsien iho, koska ne säilyttävät enemmän laktaattia kudoksissa, joilla on lisääntynyt aktiivisuus. Tämä puolestaan ​​häiritsee virtausta imukudossa, mikä aiheuttaa veden muodostumista kudoksissa, jotka aiheuttavat turvotusta. Koheesiokuviointeknologian innovatiivinen vektorirakenne toimii Vicarious Connective-kudoksella, joka toimii vahvempana miespuolisena sidekudoksena ja lähes heijastaa heikompia naarasliitoskudoksia. Lymfaattinen virtaus mobilisoituu siis urheilutoiminnan aikana. Se sitten stimuloi järjestelmää ja estää maitohappojen ja aineenvaihdunnan jätteiden varastoinnin, mikä puolestaan ​​parantaa ravintoaineiden ja hapen määrää soluihin.

Miesten sidekudos:

Vakaa nauha. Suurempi vakaus, vähemmän selluliitin riskiä. Naisen iho on joustavampi ja heikompi kuin miesten iho. Ihonalaisessa kudoksessa esiintyy monia rasva-soluja, joilla on elastisia ominaisuuksia ja jotka alkavat lisätä happoja ja metabikkijätteitä. Kollageenikuidut, jotka aikaansaavat ihon lujuuden ja elastisuuden, kulkevat rinnakkain toistensa kanssa naisilla, kun taas miesten kuidut muodostavat jonkin tyyppisen vakaan nauhan ihossa. Siksi reiden, pakaroiden ja lantion kasvavat rasva-solut voivat työntää kollageenikuituja kollageenin läpi ja aiheuttaa kimmoisa vaikutus.

Yhteensopiva tekniikka:

X BIONICin koheesiopakkaustekniikka kohdistaa naisen anatomian. Sen pakkaus ja erityinen kaavoitettu rakenne merkitsevät vähemmän laktaattia ja aineenvaihduntajätteet voivat tunkeutua kudoksiin: Stabiloituu ja tukee sidekudosta, Parantunut aineenvaihdunta ja hajoaminen aineenvaihduntajätteistä, Vähentynyt ihon imeytyminen, Vähemmän tärinää. Vakava sidekudos tukee sidekudosta. Se tarjoaa ulkopuolelta mitä naispuolinen sidekudos puuttuu sisäpuolelta: vakaus. Sen puristus ja erityinen kaavoitettu rakenne merkitsevät vähemmän lactacten ja aineenvaihduntajätteet voivat tunkeutua kudoksiin. Se tukee imunesteen virtausta ja voi estää rakenteen muodostumista.

Sisältää ihon NODOR: Korkean teknologian pienimpaan atomiin asti:

Estää bakteerien kasvun ja estää epämiellyttävät hajut. Ihon NODORin pH-neutraalit ionit estävät aktiivisesti bakteerien muodostumista ja minimoivat hajua aiheuttavia mikro-organismeja

X BIONIC Osittainen kompressio:

Uusi vertailukohde pakkaustekniikassa. X BIONICin osittainen kompressio hyödyntää pakkauksen etuja jättämättä jäähdytystä.

Paine harjanteissa:

Osittainen kompressio kohdistaa kohdennetun paineen 1 mm leveisiin harjanteisiin. Harjojen välissä on puristumaton alue.

Verisuonet ja kapillaarit ihon alla:

Pakkaus takasi parantuneen hapen ja ravintoaineiden syötön lihaksille. Verenkierto voi kuitenkin heikentää ihon verenkiertoa.

Kapillaarit pysyvät avoimina:

Osittaisessa kompressiossa verenvuoto suonien ja kapillaarien läpi pysyy esteettömänä puristumattomilla alueilla.

Jäähdytys hiki:

Lisäksi hiki voi jäädä iholle ja siten voi jäähtyä verta, joka puolestaan ​​on bodys-jäähdytysneste.

Itsesäätyvä mansetti:

Laaja aktiivinen kiristysnauha sopii jokaiseen jalkojen kokoon liukumatta tai lieventämättä.

intercooler:

Tämä 3D-rakenne kerää hikoilua yläosaan ja ylläpitää sitä suoraan iholle, jotta se voi haihtua optimaalisesti välittömästi tämän tärkeän lihasryhmän kohdalla. Työnjaksojen välissä Intercooler ™: n kylkilämpötekniikka on lihaksen aallotettu rakenne eristeen aikaansaamiseksi.

ISO-pad:

Mahdollistaa yksittäisten ruumiinosien kohdennetun eristämisen kylmästä ympäristöstä suojaamaan kehoa jäätymiseltä talvella. Näin optimoidut ISO-tyynyt säilyttävät enemmän kehon lämpöä, mikä on välttämätöntä sisäisen organofunktion takaamiseksi ja suojaamaan jäähdytystä uhkaavia ruumiinosia.

ExpansionKnee:

Laajennuskoneen takana oleva harmonikkaperiaate parantaa sen eristyksellistä luonnetta sen sijaan, että se menettää sen, kun polvi on taivutettu. Erittäin joustava kammioiden ja kanavien järjestelmä antaa eristyksen varastoimalla lämminilmaa sisälle.

Neuraalivoima:

Neural Response Bandage kohdistaa kohdistetun paineen lihaksen kiinnittymiseen, valmistaa reseptoreja toimintaan ja parantaa lihasten työtä.

X Cross -kaulus polvessa:

Kaistaleen ristikko ristiin polven yli X: n muodossa vakauttaakseen liitoksen rajoittamatta liikkumisvapautta.

3D BionicSphere System rungon rungossa:

Alaselkäalueen hike suoritetaan 3D BionicSphere Systemin läpi rungon päähän haihdutusta varten. Alaselän SweatTraps-koukut on suunnattu erityisesti hikoiluihin, jotka virtaavat pakareihin. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkan haavaumiin, keskeytyy ennen kuin se voi jopa alkaa.

3D BionicSphere System rinnassa:

Fysiologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että rinta-alue on paras paikka kehon lämpötilan säätämiseen nopeasti ja tehokkaasti. Ilman keholle tuntemista kylmän ja raikkaasta ilmasta 3D-BionicSphere System -järjestelmän rintakehältä jäähdyttää kehon lämpötilaa. Ilma on karkaistu kanavien sisäpuolella, toimimalla sulkupellinä. Kuumaa, kostea ilma huokoa käyttämällä kehon lämpöä ja sitten korvataan uudella raikkaalla ilmalla. Ei vedoksia, mutta täydellinen ilmanvaihto.

3D BionicSphere System takana:

Varmistaa tehokkaan ilmanvaihdon, joten kosteus on nopeasti paha ja kuljetettu pois. Ei hiki tarkoittaa eristäviä ilmataskuja aallotetussa rakenteessa suojaa kylmältä.

HeatTransfer Zone:

Optimaalinen lämpöhäviö.

AirConditioningSpot:

Polvi ontto sujuu nopeasti ja voimakkaasti. Siihen on sisällytetty hieno, pyöreä neulottu kangas. Hiki hudistuu ja se työnnetään ulospäin ruumiin lämmön avulla ilman jäähdytysriskiä


X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants on täydellinen valinta täydentääksesi juoksu & triatlon varusteitasi. runnerinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti runnerinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, juoksu & triatlon verkkokaupastamme voit löytää muita juoksu & triatlon tuotteita, jotka sopivat yhteen X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants:n kanssa.

Ominaisuudet X-BIONIC Running Effektor Power 3/4 Pants

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje