up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC

X-BIONIC Accumulator

X-BIONIC Accumulator

X-BIONIC Accumulator

X-BIONIC Accumulator

plus
  • Play videoX-BIONIC Accumulator
  • X-BIONIC Accumulator
  • X-BIONIC Accumulator
  • X-BIONIC Accumulator
  • X-BIONIC Accumulator

X-BIONIC Accumulator

Tuotekuvaus X-BIONIC Accumulator

materiaali

84% polyamidia

12% polypropeenia

4% elastaania

Tech. Sävellys

71% NanoCore ™

13% polyamidia

12% Mythlan ™

4% elastaania

tekniikka:

Iho NODOR®: huipputekniikka pienimpään atomiin asti Reduziert Bakterienwachstum - mindert Geruchsbildung. Ihon NODOR®-pH-neutraalit ionit estävät aktiivisesti bakteerien muodostumista ja minimoivat hajua aiheuttavia mikro-organismeja.

3D BionicSphere® Systemat selkänauha

Alaselkäalueen hiki suoritetaan 3D BionicSphere® -järjestelmän kautta heinänpuhalle haihduttamiseen. Alaselän SweatTraps® on kohdistettu erityisesti hikoiluun, joka virtaa pakaraan. Tämä ensimmäinen vaihe, joka johtaa usein kitkan haavaumiin, keskeytyy ennen kuin se voi jopa alkaa.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät X-BIONIC Accumulator:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut X-BIONIC Accumulator:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla runnerinn verkkokaupassa. Laajasta Sukkahousut valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia juoksu & triatlonsta täysin siemauksin. Nauti runnerinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet X-BIONIC Accumulator

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Отзывы

-

Супер штаны. Сегодня заценил, качество на высоте.Целый день гонял на лыжах. Очень комфортно. Спасибо сайту за приемлемую цену и быструю доставку.

Muistaa

-

Paljon kiitoksia. Hänen järjestys oli erittäin nopea. Tuotteen erinomainen laatu. Paljon kiitoksia. Haluan jälleen tilata.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up