up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victory endurance

Victory endurance Total Recovery 750g Banana

plus
  • Play videoVictory endurance Total Recovery 750g Banana
  • Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Victory Endurance Total Recovery 750g Banana

Tuotekuvaus Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Kokonaissaanto on täydentää erityisesti suunniteltu johonkin urheilija tarvitsee maksimoimaan palautumista intensiivisen koulutustilaisuuksia. Jokainen sen osat on valittu ja tieteellisesti testattu maksimaalisen hyödyntämisen ja siten parantaa suorituskykyä kilpailuissa tai päivittäin koulutustilaisuuksia.

Sen hämmästyttävä koostumus sisältää:

Carbo Protein Optimaalinen Complex: Täydellinen yhdistelmä dekstroosi, heraproteiini-isolaatti ja hydrolysoitua heraproteiini palvelee maksimoida lihasten käyttää näiden ravintoaineiden, koska oikeat olosuhteet luodaan tese päästä bodys soluja nopeasti ja aiheuttaa välitöntä elpymistä.

Glutamiinipeptidejä ja L Glutamiini: Ovatko välttämättömiä aminohappoja korjaamisesta lihasten tisse ja hyödyntämistä. Myös parantaa toimintaa immuunijärjestelmää ja vähentää "Over Training Syndrome" (OTS).

Haarautuneita chainamino hapot (BCAAs): Nämä ovat aminohappoja, jotka on nielty osana henkilöiden ruokavalion tai asianomaisten täydentää. Olennaista lihasten kasvua ja elpymistä. He myös taistella tunne väsymystä tai "Keski väsymys" aiheuttama epätasapainossa pitoisuuden BCAAta ja tryptofaani.

Elektrolyytit: kestävyyslajeissa uudelleen perustamisesta Elektrolyyttitasapainoon soluissa on tärkeää tuottaa hyviä lihaksen vaste.

Vitamiinit: Nämä ovat välttämättömiä hyvää palautumista, varsinkin antioksidantteja välttämiseksi oksidatiivista stressiä tuottama pitkäaikainen fyysinen rasitus.


Victory endurance Total Recovery 750g Banana:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa juoksu & triatlon kaupassa, saat Victory endurance Total Recovery 750g Banana:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 29.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Victory endurance Total Recovery 750g Banana

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up