up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victory endurance

Victory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

plus
  • Play videoVictory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box
  • Victory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Victory Endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Tuotekuvaus Victory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Estää lihaskrampit

Magnesium (Mg) viivästyttää lihaskrampit

Lisättäessä kaliumia (K) tehostaakseen sen vaikutusta

Tukee elektrolyyttitasapainoa

Kuvaus:

Victory Endurance on kehittänyt tämän innovatiivisen MAGNESIUM PLUS GEL -materiaalin, joka koostuu magnesiumista geelimuodossa, jonka ansiosta voit käyttää tätä olennaista mineraalia nopeasti ja yksinkertaisesti harjoitellessasi.

Koska se yhdistetään kaliumia parantaakseen tehokkuuttaan, tämä geeli tarjoaa enemmän kuin magnesiumia. Suositellaan kaikenlaisille urheilijoille, erityisesti kestävyysurheilijoille, koska magnesiumpitoisuudet vähenevät fyysisesti vaativissa urheilulajeissa.

Mitkä ovat sen ainesosat ja miten ne toimivat?

Magnesium (Mg): Se on avain oikeaan lihasten toimintaan. Yhdessä kalsiumin kanssa magnesium on mukana supistumis- / rentoutumismekanismissa (kalsium sopimaa lihasta ja magnesium lieventää sitä). Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen mukaan tämä mineraali on välttämätön useissa toiminnoissa: se liittyy erityisesti neuromuskulaarisiin siirtoprosesseihin (hermoston normaali toiminta ja psykologinen toiminta), elektrolyyttitasapainon, energian vapautumisen (normaalin energian metabolian) ja tukee viivästymisen ja väsymisen vähentämistä. Se edistää myös lihasten normaalia toimintaa, proteiinisynteesiä, solujen jakautumista jne. Vaativa ja voimakas liikunta voi johtaa urheilijoiden kärsimään lihaskrampit ja nämä voivat lisääntyä, kun kalium- ja muut mineraalit (elektrolyytit) ovat hävinneet.

Tauriini: Lihasmassaan runsas aminohappo, joka toimii? Imitatorina? insuliinia, Tauriini auttaa kuljettamaan vettä ja ravinteita solujen sisällä. Lisäksi se pidentää kofeiinin vaikutusta.

Kalium: lihaksen supistuminen (normaali lihasfunktio) ja neuromuskulaarinen aktiivisuus (hermoston normaali toiminta).

Käyttö:

Ota 1 geeli harjoittelun aikana mieluiten ennen lihaskrampit.


Rakastatko juoksu ja triatlon:a? Hanki oma Victory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Victory endurance:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Ravitsemus tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman juoksu ja triatlon mallit, useimmat Energiageelit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Victory endurance Magnesium Plus 35ml 12 Units Neutral Flavour Energy Gels Box

Väri
Tuotetyyppi
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up