up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victory endurance

Victory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder

plus
  • Play videoVictory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder
  • Victory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder

Victory Endurance Iso Energy 900g Lemon Powder

Tuotekuvaus Victory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder

Vallankumouksellinen kaava yhdistetään yksinkertaisia ​​ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja hiiltä, ​​aminohappoja, antioksidantteja ja elektrolyyttejä. Erityisesti suunniteltu nesteyttää, optimoida ja parantaa kestävyyttä harjoittelun aikana. Jos harjoittelet kestävyyslaji, älä epäröi, ISO ENERGY on tuotteen.

Sen upea yhdistelmä ainesosia koostuu:

Carbo Optimaalinen Complex: kompleksilukumatriisista yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja ja monimutkaisia, jotka parantavat imeytymistä ja hyödyntämistä energian solujen lisäksi tarjoaa nopean nesteytyksestä.

L Glutamiini: on olennaista lihaskudoksen korjaamiseen ja hyödyntämistä aminohappo. Se myös parantaa toimintaa immuunijärjestelmää ja vähentää "oireyhtymä OTS" (Over Training oireyhtymä)

Elektrolyytit: pitkäkestoisena liikunta on lisääntynyt menetys elektrolyyttien kautta hien ja virtsan. Tärkeimmät ovat:

Kalsium: Sillä on merkittävä rooli lihasten rentoutumista ja keskittymistä, ajo hermostunut, hormonien erittymiseen, mm.

Kalium: Tärkeä kuljettamisesta glukoosia lihassolujen. Magnesium on osa yli 300 entsyymejä, on sukua hermoimpulssien, supistuminen lihas ja tuotanto ATP (energia molekyyli).

Natrium ja kloridi: Nämä ovat välttämättömiä asianmukaisen sääntelyn nestetasapainoa.

C-vitamiini: kestävyyslajeissa tärkeä rooli, koska sen antioksidantti kapasiteetti, poistaminen vapaiden radikaalien ja säätelijänä kollageenisynteesiä ja immuunijärjestelmän suojaa.

ISO ENERGY on ihanteellinen tuote kestävyyslajeissa ja vähentää kuivuminen, lihaskrampit, parantaa mahalaukun tyhjenemistä, joka estää häiriötä nesteen saanti harjoituksen aikana. Lisäksi se tarjoaa nopean ja kestävän energian lisäksi välittömästi täydentää elektrolyytit menetetty harjoituksen aikana.


Jos olet kiinnostunut Victory endurance:n Iso Energy 900g Lemon Powder tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Ravitsemus tuotteet Victory endurance-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Victory endurance suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu ja triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Victory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder jo tänään!

Ominaisuudet Victory endurance Iso Energy 900g Lemon Powder

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote

-

hyvä laatu hyvä maku suosittelen

Neuvoa-antava

-

Hyvää iltapäivää, haluaisin kysyä, mistä proteiinista on hyötyä kuntosalilla harjoittamisen jälkeen.

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä tuote on otettava harjoituksen aikana. Kiitos kysymyksestäsi

Laatu

-

Miellyttävä maku

Laatu

-

Erittäin hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up