up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victory endurance

Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

plus
  • Play videoVictory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box
  • Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box
  • Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box
  • Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Victory Endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Energia Up! Gel on keskittynyt hiilihydraatti geeli, joka antaa lisätehoa aikana huippukunnossa, se on saatavilla kaksi herkullista makua: sitruuna ja appelsiini. Geeli, jossa on nopean imeytymisen vuoksi se yhdistelmä dekstroosi, fruktoosi ja sakkaroosi. Geeli helposti sulavaa, koska sen johdonmukaisuutta nestemäisinä geelin, varsinkin harjoituksen aikana, ja se on ihanteellinen ottaa kun ylimääräistä energian tarvitaan.

Sävellys:

Yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja MIX: dekstroosi, fruktoosi, ja sacarose, suhteessa 2: 1: 1. Nämä komponentit imeytyvät nopeasti tarjota välitöntä energiaa, kun eniten tarvittaisiin, mikä energia Up ihanteellinen ylimääräistä energian.

Extra tarjonta Natrium: 100 mg per 40g. Natrium on elektrolyytti, joka mahdollistaa toipuminen. Koska natrium katoaa hien harjoituksen aikana, tämä tuote tarjoaa ylimääräisen määrä natriumia edistämiseksi veden, siis lisäämällä yleistä nesteytyksestä ja suorituskyky paranee. Veden kulutusta suositellaan Energy Up! Geeli.

Lisäksi Energy Up! Gel on esitetty erityinen suunniteltu paketti on helppo kuljettaa ja käyttää urheilussa.


runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Victory endurance:n tuotteita, kuten Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box, kuten Ravitsemus kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Up 40g 24 Units Lemon Energy Gels Box

Tuotetyyppi
Urheilulisät
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up