up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Victory endurance

Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box

plus
  • Play videoVictory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box
  • Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box

Victory Endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box

Tuotekuvaus Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box

Yhdistelmä geelinä monimutkaisia ​​hiilihydraatteja ja yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja, kofeiini, aminohappoja, elektrolyyttejä ja vitamiineja viivästyttää väsymys ja parantaa suorituskykyä harjoituksen aikana. Kofeiini ja guarana joka vähentää tunne väsymystä ja optimoi aineenvaihduntaa.

Esitetty ergonomisesti suunniteltu paketti täydellinen kuljetusta ja käyttöä urheilija.

Hänen tutkittu koostumus sisältää:

Carbo Optimaalinen Complex: sekoitus hiilihydraattien glykeeminen kolmen indeksit (korkea, keskitaso ja matala) sopivassa suhteessa (1: 2: 1), jotta glukoosi piikkejä. Nopea ja kestävä energia.

Kofeiini ja Guarana: Ainesosat, joilla on todistettu ergogenic toimia eli, mikä parantaa suorituskykyä. Lyhyellä aikavälillä, koska se stimuloi CNS (Central Nervous System) kasvattamalla keskittyminen jne mutta todellisuudessa se auttaa meitä pitkällä aikavälillä, koska: 1) aktivoi aineenvaihduntaa rasvoja, eli mikä helpottaa sen käyttöä energiatarkoituksiin, joka parantaa suorituskykyä, koska se säästää glykogeenin; 2) parantaa lihasten supistumisen.

L Arginiini: Amino acid esiaste typpioksidin tärkeä verisuonia laajentava, jonka avulla voimme parantaa kuljetusta happea ja ravinteita soluihin. Lisäksi tämä aminohappo on erittäin tärkeää, että prosessi poistaa myrkkyjä, jotka syntyvät urheilusuorituksen aikana.

L Tauriini: Aminohappo, joka parantaa osmoregulation prosessien olennaisia ​​kestävyyslajeissa. Se parantaa rinnastaminen muita ravintoaineita.

Elektrolyytit: kestävyyslajeissa palauttaa elektrolyyttitasapainon solun on välttämätöntä tuottaa hyviä lihaksen vaste. Tärkeimmät ovat: Kalium. Fundamental että glukoosin kulkeutumista lihassolujen Magnesium: Se on osa yli 300 entsyymejä, on sukua hermoimpulssien, supistuminen / lihasten rentoutumista ja tuotantoa ATP (energia molekyyli).

Natrium ja kloridi: Nämä ovat välttämättömiä asianmukaisen sääntelyn nestetasapainoa.

B6- ja B1: Tärkeä proteiinien aineenvaihduntaan ja hiilihydraatteja vastaavasti.

Energia ja suorituskyky:

Advanced kaava kofeiinia, joka antaa energiaa harjoituksen aikana

viivästyttää väsymys ja parantaa suorituskykyä

ergonominen Paketti


Löydä suosikki Ravitsemusmallisi ja nauti juoksu ja triatlonsta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box:n. Jos sinulla kysyttävää Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä juoksu ja triatlonasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Victory endurance Energy Boost Caffeine 42g 24 Units Energy Gels Box

Väri
Tuotetyyppi
Määrä
Koulutus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri vastinetta rahalle

-

Maku miellyttävä ja helppo avata käynnissä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up