up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Vibram fivefingers
360

Vibram fivefingers V Run Running Shoes

Vibram fivefingers V Run Running Shoes

plus
  • 360Vibram fivefingers V Run Running Shoes
  • Play videoVibram fivefingers V Run Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Run Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Run Running Shoes

Vibram Fivefingers V Run Running Shoes

Tuotekuvaus Vibram fivefingers V Run Running Shoes

Mukana pehmeä, rei'itetty ylempi maksimoida hengittävyyttä, tämä malli on erittäin mukava. Tämä on ihanteellinen juoksukenkä niille siirtymisessä perinteisistä jalkineet entistä minimalistista lähestymistapaa. Ohut pohjarakenne voit tuntea lenkin, josta pääset tosi paljain jaloin käynnissä kokemus.

Ominaisuudet:

Vibram® VI Litessä äärimmäisen kevyt, iskunvaimennus iskunvaimennus, maksimaalisen energian säästö.

Vibram® XS RUN antaa maksimaalinen vakaa kovuus laajalla lämpötila-alueella ja pehmeys yhdisteen mahdollistaa laaja maakosketuksen adn pitoa yli uloke pintoja. XS RUN myös tarjoaa korkean pidon sileillä pinnoilla.

Vibram MONT® yhdiste formulaatio on optimoitu vuorikiipeily, treking, akrobaattisia, toimii ja moottoripyörä kilpa. MONT käytetään valloittaa korkeimmat huiput maailmassa tarjoamalla korkeimman luotettavuuden vaikeimmista maastossa alhaisissa lämpötiloissa.

Tekniset tiedot:

Paino: M43 = 4,8 oz.

Sole Spec:

Pohjallinen: 2mm EVA + Anti Microbial Drilex reunus

VÄLIPOHJA: 4mm EVA

Kumia: 2.5mm

Ylempi Materiaali: Polyesteri Lycra Stretch Mesh + polyesteri mikrokuitua

Vegaani

Kone Wach Kylmä / Air Dry


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Vibram fivefingers V Run Running Shoes:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Juoksukengät kokoelmasta, juoksu ja triatlon kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. runnerinn:stä löydät parhaat juoksu ja triatlon tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Miesten kengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Vibram fivefingers V Run Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Vibram v-run

-

Tämä on ensimmäinen Vibram V-Run -parini. Juokse paljain jaloin ennen nuorena ja harjoittelua. Löydä nämä kengät Youtube Vibram KSO jakamisesta. Tuntuu niin pahalta, että käytän juuri näitä kenkiä. Testattu 5k juoksu, erittäin hyvä ja mukava. Haluaisin tavata nämä kengät 20 vuotta aikaisemmin. Lähes 50 -vuotias, harmi tietää Vibramia viime aikoina, toivottavasti ei ole liian myöhäistä, ainakin lähes 50 -vuotiaana sain tämän jaloilleni. Pysyy minimalistisissa kengissä tämän jälkeen.

Vibram fivefingers v -ajo

-

Rakastan vain V-Runia. Käytän niitä pääasiassa juoksemiseen, kaikki 10k: stä tähän asti pisimpään 76k: n polkujuoksuun, useita asfaltimaratoneja jne. Suosittelen todella näitä luonnolliseen juoksuun. juoksen soralla, asfaltilla, polulla heidän kanssaan.

Sovita ja ilmainen

-

Käytän viittä sormea vuodessa ja se on ainoa, joka antaa minulle ajatuksen vapauden tunteen. ei enää pakkausta varpaani ympärillä. mutta mielestäni uudella runnerinniin tilatulla parillani on ongelma kenkänauhojen lukossa, joka ei ole sileä ja takertuu nauhoihin tiukasti.

Vibram viiden sormen v v sininen

-

Olen tilannut Vibram viisi sormea V Run Blue. tämä on 15. parini ja nämäkin sujuvat hyvin. kaunis väri sininen. Olen jo matkustanut yli 11 000 km näillä kenkillä ja kävelen nyt paljon mukavammin. Ei enää kantapään laskua

Erittäin hyvä 7

-

Olen ollut viiden pelaajan asiakas jo usean vuoden ajan, eikä aina ole koskaan päästänyt minua.

Vibram fivefingers v nousun

-

Nämä kengät ovat viivyttäneet hämmästyttävän kaikissa 3 vuodenaikoina. Paino kenkä on valtava positiivinen. Kestävyys on ollut erittäin hyvä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up