up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Vibram fivefingers
360

Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

plus
  • 360Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Play videoVibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes
  • Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Vibram Fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Tuotekuvaus Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Uusi 2018! V Alpha on tärkeä vähimmäisleikkaustyökalu, ja se on 100% totta alkuperäisen filosofiansa puolesta: suojaava työkalu jalalle, joka mahdollistaa maapallon aistihavainnon, suorituskyvyn ja kätevyyden. Taipuisalla kumipohjalla on monipuolisempi yhdiste, Vibram Megagrip. Tämä yhdiste antaa sekä tartuntaa että kestävyyttä ajan myötä sekä märissä että kuivissa olosuhteissa.

TECHNOLOGIES:

SOLE:

V Alpha

Vibram Megagrip tarjoaa erinomaiset pitoominaisuudet sekä kuivalla että märällä maastossa säilyttäen korkean kestävyyden. Kehittynyt käyttäjälle, joka usein tappaa liukkaita pintoja, Megagrip tarjoaa verraton yhdistelmän pitoa ja kestävyyttä.

YHDISTE

MEGAGRIP

Verraton pito märillä ja kuivilla pinnoilla

Erinomainen kestävyys ja kestävä pitkäikäisyys

Optimaalinen tasapaino vakauden ja joustavuuden maadoittamiseen

YKSITYISKOHDAT:

Paino = 4,8 oz. / 136 grammaa

3,7 mm kumipohja

2 mm Vaahtopohjallinen lisää mukavuutta

50/50 villa / synteettinen ylempi materiaali parantaa hengittävyyttä ja vähentää hajua

Konepesu kylmä / ilmakuiva


runnerinn:stä, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Vibram fivefingers:n tuotteita, kuten V Alpha Trail Running Shoes, kuten Miesten kengät kategoriasta juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu ja triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias Vibram fivefingers V Alpha Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (42)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Älä koskaan mene takaisin

-

Sopii täydellisesti kokotaulukon lukemisen jälkeen ja en voi kuvitella niiden käytön jälkeen palaavani normaaleihin juoksukenkiin

Riippuvainen fv: stä

-

Upeat kengät, joissa on erittäin hyvä istuvuus jalkaan, erittäin hyvä estetiikka ja erittäin hyvä pito myös maassa, rakastin sitä, ja KSO: t ovat suosikkejani

Viides vff, ei viimeinen.

-

Ostin juuri KSO Evon, en ollut liian tyytyväinen istuvuuteen, vaikka ostin 1 kokoa isompaa kuin suosikki V-Runs. Ostin saman kokoisen kuin KSO Evo ja se sopii todella hyvin. Tajusin, että se on ulkopohjan kantapään muoto. V-Runs- ja V-Alfa-kannoissa on kaarevampi ylöspäin suuntautuva kantapää, joka kuormittaa kantapääsi mukavasti, kun taas KSO Evo on litteämpi tai vähemmän selkeä käyrä, joka vie 2-3 mm ensiluokkaista pohjallista, joten 45 sopii 44 V: n kaltaiseen -Juoksee. Mitä tulee tähän V-alfaan, se sopii hyvin sukkien kanssa, mutta vielä paremmin ilman. Hieman mukava sukkien kanssa. Pohja on hieman "tyynymäisempi" ja toimii erinomaisesti koville vaellusreiteille. Rakasta myös paksumpaa ulkomateriaalia, hieman kuumempaa tropiikissa, mutta parempaa suojaa. Se on hyvä tasapaino. Yhteenvetona odotetaan lisää alennettuja VFF -hintoja täällä TrekkInnissä. Hyvät hinnat ja toimitus olivat fantastisia ... aina Alankomaista Singaporeen!

Viisi sormea

-

Se sopii täydellisesti. Mukava.

Vibram fivefingers v alfa polkujuoksukengät

-

Paras vaihtoehto jalkoillesi, en ymmärrä, miksi ihmiset käyttävät edelleen pellejä

Yksi parhaista kengistä kaikille, juoksijoille tai ei!

-

Yksi parhaista ja mukavimmista kengistä, joita olen koskaan ottanut. Näyttää erittäin hyvältä ja rakennus on loistava.! En tiennyt sitä, se tarvitsee erikoissukat viisi sormea ja otan myös paria ja odotan, että saan sen kokeillakseni yhdessä.

Täydellinen kaikkiin käyttötarkoituksiin

-

Nämä kengät ovat täydellisiä kaikkeen käyttöön, jokapäiväisestä elämästä juoksuun tai patikointiin

Vedenkestävä

-

Haluan tietää, ovatko V-alfa vedenpitävät, kun sataa

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Ne eivät ole vedenpitäviä. Kiitos kysymyksestäsi

Mukava ja luonnollinen

-

Valitsi oikean koon, mitaten pisin (iso) varvas, ja käytti kaaviota. Sopii täydellisesti. Käytä niitä kylmempään säähän paljasjalkaisten sandaalien sijaan juoksemiseen, mutta myös säännölliseen kävelyyn ulkona. Tarvitsevat vähän adoptiota, mutta sitten he tuntevat olonsa hyvältä. Erittäin hyvä pito maastossa.

Hämmästyttävä

-

Täydellinen juoksulle rakastan heitä!

Arvostelu

-

Rakastan näitä ehdottomasti, toinen parini, kärsin 2 aivohalvausta, kun taas viime vuonna aggressiivinen kemoterapia, takaisin kävelylle ja nämä antavat niin luonnollisen tunteen, jalkani toimivat niin kuin pitääkin kävellessä, on auttanut niin paljon tasapainoni ja terveyteni kanssa jalkani.

Yläosa !!!!

-

sain paketin erittäin nopeasti !!!! kenkiä koskevasta mielipiteestä en voi sanoa mitään, se on vaimolleni joululahja. Toivon vain, että ne ovat oikean kokoisia, koska useiden sivustolla luettujen mielipiteiden seurauksena oli tarpeen ottaa suurempi koko. se oli alin hinta, jonka löysin netistä erittäin nopealla toimituksella

Alkuun

-

Upea tuote. Todellinen vapauden tunne. Ensimmäiset minimalistiset lenkkarit, yritin ja se on hyväksytty

Oikein hyvä

-

Olen oppinut korjaamaan tekniikkaani ja juuri sitä halusin. Erinomainen laatu.

Vibram viisi sormea v alfa kiviä!

-

Mahtava tuote. Tämä on toinen Vibram-viiden sormen kenkäni, ensimmäinen kesti useita vuosia, mikä on vaikuttava, kun otetaan huomioon kuinka kevyet ja minimaaliset ne ovat. Erinomainen pensaiden / metsän vaeltamiseen ja jokien ylityksiin. Toimitus ei ollut niin nopeaa kuin mainostettiin, mutta annoin globaalin tilanteen, joka ei ollut yllättävää.

V-alfa

-

Upeat kengät retkeilyyn ja polkujuoksuun, "maan tunnelma" on loistava ja tasainen märillä kivillä ja mutaisella maalla. Suosittelisin kaikille, jotka jo juoksevat ja harrastavat ulkona minimalistisissa kengissä ja haluavat työntää sen seuraavalle tasolle. Olen erittäin tyytyväinen tähän ostokseen

Vibram v alfa

-

Upeat kengät, aivan oikea hinta. Käytän niitä juoksemiseen! Ostin 3 paria!

V-alfa huipulla!

-

Erittäin tyytyväinen, tilaus saapui hyvin nopeasti. Kenkien testaaminen 10 km ajolla. Ei mitään sanottavaa, he täyttävät tarkalleen mitä etsin ja korvaavat perussormet ja vanhan kso-juoksun. V-alfalla on hieman enemmän pehmustusta kuin vanhoilla sormillani, mutta silti yhtä pehmeitä ja luonnollisia. Ne ovat myös mukavampia. Käytä kokoa varten koko-opasta, kun olet mitannut 2 jalkaa (ja valinnut korkeimman pituuden). Jos olet juuri oikeassa, ota koko ylöspäin.

Paras paikka ostaa vibram

-

Ostin lain sisareni aviomiehelle..sama kuin minun..erittäin mukava !!

Vibram fivefingers v alfa

-

Erittäin helppo ostaa ja vastaanottaa tuotetta Trekkinnissä. Vibram Fivefingers V Alpha on erittäin mukava, joustava, vakaa ja "tarttuu" lattiaan hyvin. Käytän sitä Chi Kungin ja Tai Chin valmistamiseen ja se oli paras kenkä, jonka löysin tämäntyyppiseen harjoitteluun. Koko vastasi tavanomaista muun tyyppisiä kenkiä.

す ば ら し い!

-

2)

Joka tapauksessa myöhäinen saapuminen

-

Kaikille Japanissa asuville. Tämä on ensimmäinen kerta, kun käytän TradeINN: ää. Kauppa sijaitsee Espanjassa. Oli 8. elokuuta, kun tein tilaukseni 7. heinäkuuta ja saavuin kotiini Japaniin. Täydellinen vain kuukaudeksi! Vau wow (`` ▽ ´) / Millaista vitsi tarkoitat? Minä en tiedä. Älä tee pieniä hienoja asioita. Nauran vain vähän. Olen kuullut siitä, mutta tuotteen saapuminen on myöhässä. Minun tapauksessani näyttää siltä, että tuote on toimitettu, ja se on suhteellisen aikaista. Ilmeisesti EMS Espanjassa (Alankomaiden kautta) on paskaa ja olen tottunut japanilaiseen toimituspalveluun, mikä on todella turhauttavaa. Tätä kauppaa ei suositella, jos haluat kausituotteita. Jos haluat todella ostaa tästä kaupasta, ota huomioon kokomuutoksen riski jne., Jos haluat käyttää sitä keväällä, tilaa se edellisen vuoden talvella, jos haluat käyttää sitä kesällä, tilaa se keväällä ja unohda tilaus kerran. Vaikka unohdat sen, et voi pitää sitä henkisesti, ennen kuin se saapuu, kun unohdat sen. Tuotearvostelut? En ymmärrä. Olen käyttänyt sitä vain 3 päivää. Siellä oli käsikirja ilman japaninkielistä, mutta siinä todettiin, että kestää muutaman kuukauden tottua ja pystyä käyttämään paljain jaloin kenkiä. Kirjoitettiin, että sitä tulisi käyttää 1-2 viikkoa, 3-4 viikkoa, 5-12 viikkoa ja 13. viikon jälkeen. Halusin aloittaa aikaisemmin, mutta olin turhautunut Espanjan EMS: stä ja Alankomaiden maahanmuutosta, ja nenäni oli murtunut, mutta sain sen vihdoin ja luulen voivani paljain jaloin syksyyn asti Ehkä juoksen.

Tärinä 5 sormea

-

Erittäin tyytyväinen ja suosittelen Trekk-majatalon nopeaa ja täydellistä toimitusta.

Mukava istuvuus ja kevyt kevyt tunnelma

-

Verrattuna Classiciin, jonka ostin myös äskettäin ja josta nautin jo nyt, V Alpha tuntuu vieläkin kevyemmältä ja tiukemmalta jaloillani. Kuten muut arvostelut ovat sanoneet, "kuin toinen iho". Varpaat pistävät innostuksesta kuluttaa niitä poluilla ja ei-asfaltti / betonipinnoilla (älä halua kuluttaa tekstuuripohjia liian nopeasti - käytän klassikoita sileällä pohjallaan siihen). Siitä huolimatta, vaikka V Alfasin paljain jaloin käyttäminen vain muutaman minuutin ajan, jalkani hikoilivat tänä kesälämpöä, joten laitoin pari viiden varvasukkaa, jotka tuntuivat paljon mukavammalta. Suosittelen saamaan joitain sukkia käytettäväksi näiden kanssa, jos et ole hullu kengissäsi hikisten jalkojen tunteesta.

Hyvä sivusto, hyvä kenkä

-

nopea toimitus, hyvä minimalistinen kenkä, teen 43 ja otin 43: n koko on moitteeton.

V-alfa

-

Paras FFTS vielä. Olen ostanut yli 12 paria viimeisen 10 vuoden aikana ja käytin päivittäin töissä, kotona ja retkeilyssä. V-Alfa tuntuu melkein toiselta iholta jalkoillani.

V-alfa on pieni

-

Tämä on kolmas 5 sormeni ja toistaiseksi paras minulla on kapeat jalat ja aina kenkä vasemmalla puolella, josta ei ole ongelmaa täällä. Talonumeroni ilmoitettiin väärin, miksi en tiedä Täällä maksin vähemmän kuin paikallisesti samasta kaverista. Ota koko isompi koko 45 on 28 cm. Normaalisti minulla on 44

Loistava!

-

tehokas minimalistinen kenkä, tuntuu melkein kuin paljain jaloin.

Täydellinen

-

Ostimme poikani kengät. Se oli halvempaa, koska ostaisimme ne paikallisesta kaupastamme. Toimitus oli hyväksyttävää (14 päivää) ja kengät sopivat täydellisesti. Oikea verkkokauppa, voin vain suositella.

Mukava

-

Minulla on nippu ja litteä jalka ja etsin mallia, joka sallisi sormeeni liikkumisvapauden. Ostin tämän mallin, ne ovat mukavia ja kunnioittavat jalan anatomiaa.

V-alfa onnellinen!

-

Kengät saapuivat tänään. Käytti sitä lyhyen suunnilleen yhden mailin ajomatkan. Joten iloinen siitä, että sain sen - tuntuu hyvältä, ihanalta!

Erinomainen

-

Coronasta huolimatta nopea toimitus Itävaltaan. Kengät sopivat kokoon 43, ovat erittäin kevyitä ja joustavia. Toisin kuin aikaisemmissa viidessä sormissani, siellä on jopa ympäristötiiviste. Mutta en tiedä kuinka luotettava se on. Niitä valmistetaan edelleen Vietnamissa.

Vakuuttunut

-

Kengät näyttävät olevan mukavia ja kestäviä. Koko 44 ei kuitenkaan vastaa, tämä malli on pienempi kuin edellinen Vibram. Nopea toimitus.

Upea monikäyttöinen malli, joka yhdistää kaikki 5 sormen hyvät puolet!

-

V-Alfa näyttää minusta erittäin menestyvä malli ja sopii moniin sisä- ja ulkokäyttöön. Tuotteen toimitus on ollut oikea ja olen voinut nauttia niistä suunnitellusta päivästä lähtien :-)

Nopea palvelu

-

Kengät lähetettiin nopeasti ja saapuivat Saudi-Arabiaan hyvissä ajoin.

Mukava ja laatu

-

Minun täytyi pyytää numeroa enemmän kuin yleensä sopisin, lukumääräni oli liian pieni. Ne ovat erittäin mukavia, hyvällä otteella ja käytän niitä jopa talvella niin kauan kuin sataa. Hyvä juoksijapalvelu edulliseen hintaan.

Erittäin tyytyväinen

-

Ne sopivat minulle kuin hansikas, erittäin tyytyväisiä tähän ostokseen, olen jo tottunut juoksemaan minimaalisesti ja tunne ensimmäisestä viiden sormen parista on erittäin hyvä.

Halvempi kuin toiset ja sujuva saapuminen

-

Pystyimme ostamaan kohtuulliseen hintaan muilta sivustoilta, ja pystyimme vastaanottamaan tavarat turvallisesti arvioidun saapumisajan kuluessa. Paljon kiitoksia.

V-alfa

-

Mukava kenkä ja parempi kuin edeltäjänsä, mutta varmasti ostaa kengän koon suurempaa kokoa tai käytä Vibram-kokotaulukkoa.

Kuinka kauan se kestää toimittaakseen?

-

hyvä

Se saapui turvallisesti.

-

Laatikossa oli vähän vahinkoa, mutta tavarat ovat tyydyttäviä, ja ne ovat tyydyttäviä ostamaan edullisesti. Käytän myös sitä.

Oli hyvä ostaa se halvalla.

-

Ulkopakkauksessa oli pieni vaurio, mutta olen tyytyväinen siihen, että voin ostaa sen edullisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up