up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Ultimate direction

Ultimate direction Utility Waist Pack

Ultimate direction Utility Waist Pack

plus
  • Play videoUltimate direction Utility Waist Pack
  • Ultimate direction Utility Waist Pack
  • Ultimate direction Utility Waist Pack

Ultimate Direction Utility Waist Pack

Tuotekuvaus Ultimate direction Utility Waist Pack

Juoksusvyö, jota olet odottanut viidessä eri kokoisessa kehon tyypissä.

Käyttövyö on tyylikäs, mutta kestävä ja kevyt, mutta täynnä varastointia. Se kuljettaa 500 ml: n pehmeäpulloa, vaelluskärkiä, puhelimia, takkeja ja muita pieniä arvotavaroita, joissa ei ole pomppia. Käyttövyö on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön tai vaihtoehtona kilpailussa olevaan liiviin tai kädessä pidettävään. UD-kärki: Käytä Comfort-vyö etupuolella olevaa Ultimate Direction -logoa.

Ominaisuudet:

Kaksi pientä, turvallista taskua ja kolme suurta vakuumatonta taskua

Mukavasti kuljettaa 500ml pehmeää pulloa ilman pomppia

Silikonipainetut elastiset hihnat lisävarastointia varten

Viisi kokoa tarkkaan istuvuuteen

Tekniset tiedot:

Sisältää pullot: Ei

Ulkolaskut: 4

Paino: 2,25 oz. / 64 g

materiaalit:

Tukeva verkko


Jos etsit Ultimate direction Utility Waist Pack:a, tänään on onnenpäiväsi. runnerinn:ssa, omassa juoksu & triatlonverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Laukut ja vatsalaukut tuotteet. runnerinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Vatsalaukut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Vatsalaukut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Ultimate direction Utility Waist Pack

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea tuote.

-

Tekee juuri sen, mitä tarvitset. Erinomainen maratoneille ja ultrakevyille, kuormille tilaa kaiken tarvitsemasi säilyttämiselle minimaalisella poistumisella.

Upea tuote!

-

Tekee juuri sen, mitä se tarvitsee. Pieni poistuminen, kuormatilaa esineiden säilyttämistä varten. Erinomainen maratonien ultraääniin.

Hyvä tuote, tuhoisa koko-informaatio

-

Tuote on erittäin hyvä, mutta valitettavasti mittatiedot ovat vääriä ja aiheuttavat ongelmia valintasi kannalta. Minun on täytynyt palauttaa yksi maksanut lähetyskustannukset ja kysyä isompaa. Toivottavasti he korjaavat tämän mahdollisimman pian. Sinun tapauksessasi ne antavat tietoja reppujen koosta, eikä niillä ole mitään tekemistä sen tiedon kanssa, joka tuotteella on pakkauksessaan.

Puoli tyytyväisiä

-

Hyvä tuote, kevyt ja sopii hyvin, jonkin verran kallista laatua / hintaa, syvät taskut syvyyksessä ... mutta 500 ml: n pehmeälasiin ei ole helppo päästä sisään / ulos liikkeellä ... jos ollenkaan, missä pylväät tarttuvat ... Näen vain tuon saaliin ..

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up