`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Ultimate direction

Ultimate direction Skimo 20L

Ultimate direction Skimo 20L

  • Ultimate direction Skimo 20L
  • Ultimate direction Skimo 20L
  • Ultimate direction Skimo 20L

Ultimate Direction Skimo 20L

Tuotekuvaus Ultimate direction Skimo 20L

Monipuolinen ulkoinen kiinnitys ja kokoonpano kaikkina vuodenaikoina Ainutlaatuinen cinch-lukitusjärjestelmä tarjoaa nopean ja helpon pääsyn puhelimeen, kartat, lasit, ruoka ja vesi ovat helposti saatavilla edestä.

Valinnaiset kiinnityskohdat suksikantokoukulle ja -silmukalle Liukuvat kisko-rintahihnat Irrotettavat ja korkeussäädettävät T-koukun vyötärönauhat raskaammille kuormille. Sisältää All Season -sarjan: Ski koukun ja silmukan sekä benji-puristusjärjestelmän. Helppo pääsutasku vedenkestävällä vetoketjulla ja avaimenperällä Kompression muotoinen takapaneeli rakenteelle ja mukavuus.

MATERIAALIT: MonoRip Mesh, 100D Robic Triple Ripstop, vedenkestävä 4-suuntainen joustava kudottu verkko.Mitä mieltä olet Ultimate direction Skimo 20L:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet juoksu & triatlonverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Ultimate direction:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Laukut ja vatsalaukuttuotteille.

Ominaisuudet Ultimate direction Skimo 20L

Sukupuoli
Ikä
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje