up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Trangoworld
360

Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest

plus
  • 360Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest
  • Play videoTrangoworld Siachen 10L Hydration Vest
  • Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest

Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest

Tuotekuvaus Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest

Trangoworld Siachen 10L -liivi on loistava kumppani seikkailuihin juoksemiseen kaupungissa ja vuoristossa, koska se on erittäin tuuletettu, pehmeä, säädettävä ja mukava, jotta voit saavuttaa vielä enemmän kilometrejä ja lisätä suorituskykyäsi.

Tämä polkujuoksuliivi on valmistettu joustavasta polyamidista , joka tarjoaa myös keveyden, mukavan istuvuuden ja suuren kulutuskestävyyden. Selkä- ja olkahihnat on kokonaan vuorattu hengittävällä verkkokankaalla, jossa on suuret reiät, jotka helpottavat nopeaa kuivumista ja ilmanvaihtoa.

Sen mukana tulee sivutila vetoketjulla, jotta voit kantaa välipalojasi tai vedenpitävää takkia. Lisäksi tämä juoksuliivi on paremmin vakautettu rintahihnojen ansiosta, joten se pysyy paikallaan koko ajan.

OMINAISUUDET:

Pitkittäinen vetoketjun käyttöoikeus

Ergonomiset olkalaukut rinnassa

Pehmeä taakse

Sivutaskutasku

Veden pullonpidike

Ergonominen säätö selässä ja olkapäissä

Monikäyttöinen muotoilu

TIEDOT:

PAINO: 270g.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla runnerinn verkkokaupassa. Laajasta Kuntoiluliivi valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia juoksu ja triatlonsta täysin siemauksin. Nauti runnerinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Trangoworld Siachen 10L Hydration Vest

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up