up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Trangoworld

Trangoworld Pyrka

plus
  • Play videoTrangoworld Pyrka
  • Trangoworld Pyrka

Trangoworld Pyrka

Tuotekuvaus Trangoworld Pyrka

Ominaisuudet:


Polartec Alpha hengittävä lämmöneriste

Kalustettu elastinen helma

Kalustettu elastinen kädentiet

Waisted muoto

Tasku laukut parempaa hikoiluun

Zip etutaskut

Vettä hylkivä

Hengittävä

Suunnittelu joka maksimoi liikkumisvapaus

Suunniteltu ääriolosuhteissa

Tekninen ja toiminnallinen suunnitteluTekniset tiedot:


Paino: 290g.Tekniikka:


Polartec Alpha:


Polartec Alpha on uusin kehitys synteettinen eriste tarjoaa harvinainen yhdistelmä kevyt lämpöä ja tosi hengittävyys "pöhöttynyt" tyyli vaate. Tämä pieni ilmavirta nopeasti imee kosteutta pois iholta ja antaa Polartec Alpha pidettäväksi useita eri toimenpiteitä.


Polartec streth Pro:


Yhdistää suorituskyvyn ominaisuuksia Power Stretch työllistävät nylon ulko kestävyyttä ja polyesteri vieressä ihon kosteuden.


Jos olet kiinnostunut Trangoworld:n Pyrka tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Trangoworld-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Trangoworld suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu & triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Trangoworld Pyrka jo tänään!

Ominaisuudet Trangoworld Pyrka

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up