up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Topo athletic
360

Topo athletic Magnifly Running Shoes

Topo athletic Magnifly Running Shoes

plus
  • 360Topo athletic Magnifly Running Shoes
  • Play videoTopo athletic Magnifly Running Shoes
  • Topo athletic Magnifly Running Shoes
  • Topo athletic Magnifly Running Shoes

Topo Athletic Magnifly Running Shoes

Tuotekuvaus Topo athletic Magnifly Running Shoes

Magnifly on suunniteltu tarjoamaan vaimennus ja reagoiva ratsastaa pariksi meidän klassinen Topo fit: tilava varpaissa ja tyköistuva vyötärö. Joustava alusta ja 5mm pudota mahdollistavat luonnollisemman kävely toiminto, kun taas dual tiheys välipohja tarjoaa vyöhykekohtaisen vaimennus ja vasteen. Suosittelemme mitoitus jopa 1/2 koko tässä mallissa.

Tekniset tiedot:

4,5 mm kumipohja

15,5 mm EVA (kantapää) / 10,5 mm EVA (pallo) välipohja

5 mm pohjallinen

25 mm x 20 mm yhteensä pinokorkeus / 5 mm pisara

Paino: 7.7 oz. (Koko 7)


Hyödy nyt Topo athletic Magnifly Running Shoes tarjouksistamme. juoksu ja triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu ja triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu ja triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Topo athletic-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Topo athletic Magnifly Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen.

-

Hei. Se on ensimmäinen kerta, kun kumppanini käyttää tätä merkkisiä lenkkarit ja he ovat iloisia, ne sopivat täydellisesti etujalan kanssa hieman leveämpiä, ne ovat erittäin mukavia. Se toistuu.

Hyvä artikkeli

-

Erittäin kevyt, hengittävä ja mukava kengät. Minun olisi pitänyt pyytää numeroa yllä, mutta ne ovat silti erittäin mukavat! Suosittelen ostamaan nämä lenkkarit kaikille, jotka tykkäävät monipuolisista tie- ja pensaskenkäistä.

Naisen topo

-

tämä on minun neljäs pari upeasti. nyt en käytä vain topoa. koko 1/2, jotta se sopii täydellisesti. Kävelen / juokaan mailia ilman polvea, selkäkipua. nämä nollapisarat, parantavat asennon ja ovat hämmästyttävän mukavia! hyvä hinta runnerinnilla.

Oikein hyvä

-

Pidän tästä kengät, laatu on erittäin hyvä, mutta valitettavasti ostin liian pienen. minun jalka on 26 cm, ostin 40,5 mielestäni 41 on parempi!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up