`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Topo athletic

Topo athletic Fli Lyte 2

Topo athletic Fli Lyte 2

Topo athletic Fli Lyte 2

  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2

Topo athletic Fli Lyte 2

Tuotekuvaus Topo athletic Fli Lyte 2

Fli Lyte 2 tarjoaa pehmeän, erittäin reagoivan ja joustavan ratsastuksen, joka sopii erilaisille etäisyyksille ja nopeuksille. Päivitetty ylempi verkko tarjoaa lisärakennetta ja kestävyyttä ilman painon tai hengittävyyden uhraamista. Uusi alusta on hieman pehmeämpi ja joustavampi kuin alkuperäinen, mikä antaa luonnollisemman tunnelman.

Paras: tieajo

Pino korkeus: 23mm (kantapää) // 20mm (etureuna)

Heel to Toe Drop: 3MM

Paino: 6,9 oz (koko 7)


Löydä etsimäsi Topo athletic Fli Lyte 2 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Naisten kengättarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Juoksu:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan runnerinn:sta.

Ominaisuudet Topo athletic Fli Lyte 2

Askellus
Drop
Väri
Väri
Iskunvaimennus
Jalkineen paino

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne