`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Topo athletic

Topo athletic Fli Lyte 2

Topo athletic Fli Lyte 2

Topo athletic Fli Lyte 2

  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2
  • Topo athletic Fli Lyte 2

Topo Athletic Fli Lyte 2

Tuotekuvaus Topo athletic Fli Lyte 2

Fli Lyte 2 tarjoaa pehmeän, erittäin reagoivan ja joustavan ratsastuksen, joka sopii erilaisille etäisyyksille ja nopeuksille. Päivitetty ylempi verkko tarjoaa lisärakennetta ja kestävyyttä ilman painon tai hengittävyyden uhraamista. Uusi alusta on hieman pehmeämpi ja joustavampi kuin alkuperäinen, mikä antaa luonnollisemman tunnelman.

Paras: tieajo

Pino korkeus: 23mm (kantapää) // 20mm (etureuna)

Heel to Toe Drop: 3MM

Paino: 6,9 oz (koko 7)


Haluatko tietää, mitä muita juoksu & triatlontuotteita Topo athletic tarjoaa? runnerinn:sta voit tilata kaikkia Juoksu tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Topo athletic Fli Lyte 2 on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Topo athletic Fli Lyte 2

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje