up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Suunto

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

plus
  • Play videoSuunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh
  • Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Tuotekuvaus Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Tarkat ja luotettavat peilikompassit:

MC-peilikompassien valikoima tarjoaa korvaamattoman työkalun niille, jotka asettavat erityisen palkkion täsmällisiin ja luotettaviin suunnattomiin mittauksiin; esimerkiksi katsastajat, kaivostyöläiset, arkkitehdit, pelastuspartiot, retkeilijät, veneilijät ja sotilaat. Taipumuksen säätöjärjestelmä, joka on standardi koko alueella, on erityisen hyödyllinen, kun työskentelee suurella magneettisella vaihtelulla, kun taas havainnutusreunus antaa paremman tarkkuuden. MC 2 -malli on saatavana myös Global Balancing System -järjestelmällä.

Kentän kompassit yleensä:

Mekaaniset kompassit ovat työskennelleet navigaattorina useiden tuhansien vuosien jälkeen.

Vielä nykyään magneettinen kompassi on ympäristöystävällinen, halpa ja luotettavin työkalu kurssin valinnassa. Vanhimmat Suunto-kentän kompassit, jotka ovat edelleen käytössä, valmistetaan vuonna 1938. Korkealaatuinen kenttäkompassi tuskin tarvitsee muuta palvelua kuin puhtaassa vedessä pesemistä ajoittain. Kompassi toimii ilman ulkoista virtalähdettä. Kompassi saa voimansa luonteeltaan - magneettisesta pohjoisesta napeesta.

COMPASS-SÄÄSTÖ:

Kaksi maantieteellistä tasapainotusaluetta

Maan magneettikentän pystysuuntainen intensiteetti ja suunta, kaltevuus, vaikuttavat kompassin neulan vaakasuoraan tasoon sen leveysasteen mukaan, jossa sitä käytetään. Kaltevuuden vuoksi kompasseiden on oltava tasapainotettuja eri maantieteellisillä alueilla, jotta neula pysyy horisontaalisessa asennossa.

Aikaisemmin maapallo jaettiin viiteen eri tasapainoalueeseen, joissa erityiset kompassit toimivat. Kuitenkin, kun ihmiset matkustavat yhä enemmän, laajemman maantieteellisen alueen kompassi on lisääntynyt. Suuntos Two Zone Systemin ansiosta on vain kaksi tasapainovyöhykettä, jotka on otettava huomioon kompassissa pohjoisen pallonpuoliskon ja eteläisen pallonpuoliskon osalta. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että pohjoisella pallonpuoliskolla suunniteltu Suunnon kompassi toimii edelleen melkoisen matkan eteläisellä pallonpuoliskolla ja päinvastoin.

Tekniset tiedot:

Säädettävä deklinaatiokorjausasteikko

Viivotin

Tarkkailureikä

Peilikompassi

Suurennuslinssi

Basilevyn kompassi

Irrotettava pikalukitusvaaka

klinometri

Valoiset merkinnät

Valonheittorengas

Paino: 74 g / 2,65 oz.


Ostaessasi Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh-tuotteeseesi, jonka olet ostanut runnerinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, juoksu & triatlon-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Suunto:n kokoelmaan ja täydentää juoksu & triatlon varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Suunto Mc-2/360/D/Cm/In/Nh

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up