up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Suunto
360

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

plus
  • 360Suunto Core All Watch
  • Play videoSuunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch
  • Suunto Core All Watch

Suunto Core All Watch

Tuotekuvaus Suunto Core All Watch

Sinun tarpeisiisi tehty kello, täydellinen tarjoamaan elintärkeää tietoa seikkailujasi varten. Uusi Suunto Core All Black ei ole vain silmiinpistävä ja tyylikäs ulkonäkö, jossa on mustat viimeistelyt, mutta se on myös suuri apu riippumatta siitä, minne mennään uskomattomilla ominaisuuksillaan.

Tämä ulkokello kertoo, kun myrskyn hälytys on tulossa, jolloin voit tehdä tarkimman päätöksen matkalla. Lisäksi sinulla on korkeusmittari, barometri, lämpömittari, digitaalinen kompassi ja barometrinen trendinäyttö. Paineanturi toimii neljässä tilassa. Suunto Core -laitteessa on automaattinen alti-baro-tila, joka havaitsee liikkeiden tai liikkeiden puuttumisen ja muuttuu vastaavasti.

Suunto All Black on erittäin täydellinen katselu, jota voit käyttää sekä etsimään kaikkein syrjäisimpiä paikkoja maan päällä, että käymään tavallisessa kokouksessa ystävien kanssa. Se on hyvin monipuolinen! Suunto Core All Black - UUTUUS!


Suunto Core kerää erilaisia ​​tarkkoja tietoja tarvitaan, kun pohditaan villeimmät puolilla maailmaa.


Näytät ylös ja näet tähtiä. Mutta Suunto Core näkee lähestyvän myrskyn. Ja se kertoo sinulle myrskyhälytyksen - yksi monista älykkäitä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua tekemään järkeviä päätöksiä. Pohjalta menestys kunnianarvoisan edeltäjänsä Suunto Vector, Suunto Core pitää sinut ajan tasalla tarkka korkeusmittari, ilmapuntari, digitaalinen lämpömittari, sään muutosten ilmaisimen ja digitaalisen kompassin.


Painemittari toimii neljä eri liikennemuotojen, kuten automaattinen asetus liikettä tai sen puute, vaihtamisesta korkeusmittari ja ilmapuntari vastaavasti.


Kompassi on pyörivä kehys perinteiseen käyttöön, tai yhden kosketuksen toiminto, jonka avulla voit näky, lukita ja seuraa laakeri.


Kellotoimintoihin kuuluu kaksoisaika, päivämäärä, hälytys, ajanottokello sekä arvioidun ajan auringonnousun ja auringonlaskun


Tuotteen ominaisuudetKorkeusmittari: korkeuseron mittaus / Start 0, lokikirja, automaattinen asetus


Barometri: Storm, sään muutosten ilmaisin, säägraafi


Kompassi: pyörivä Reuna, digitaalinen suuntima, helppo kalibroida


Syvyyden mittaus: Maximisyvyys 10 m


Kello: auringonnousu / lasku, Dual Time, Countdown


Muuta: näppäinlukko, 4 Kieli Valikko


Jos haluat ostaa Suunto:n parhaita Elektroniikkatuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! runnerinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Suunto:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista juoksu ja triatlontuotteistamme, kuten Suunto Core All Watch. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Suunto Core All Watch kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Suunto Core All Watch

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (59)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

Este un ceas perfect pentru calatorii

Erinomainen katsella

-

Kello on edelleen muodikas ja toimiva, koska se halusi yhden taajuuskorjaimen elokuvan jälkeen.

Suunto

-

basit kullanışlı ve kaliteli bir spor saat

Poikkeuksellinen tuote

-

Täydellinen tuote, uusi poikkeuksellinen, vaikka malli olisi hiukan päivätty, se on aina kaunis ja välttämätön, urheilukelloja rakastavilla on oltava myös Sunto, tarkka ja täsmällinen myyjän alin hinta, hyvä luotettavuus, teen varmasti heiltä muita ostoksia, myös erinomainen Shipping Times.

Erittäin tyytyväinen!

-

Erittäin nopea toimitus, sain sen 2 päivässä! Kello vastaa tarkalleen mitä odotit.

Toimitetaan

-

Super noudattaa järjestystä ja ajoissa

Oikea

-

Hyvä tuote, hieman hankala kalibroida, hyvin usein.

Suunto ydin musta

-

Se on kaikki mitä odotin ja se kattaa kaikki tarpeeni. Se saapui todella nopeasti ja oli melko helppo asentaa. Näyttää hyvältä ja on minun numero yksi mennä katsomaan.

Luotettava jälleenmyyjä, unohda tullit

-

Suunto Black Core on tällä hetkellä yksi parhaista tuotteista, jos etsit barokkorkeusmittaria ilman GPS: tä. Koska GPS ja älypuhelimet / älykellot saattavat häiritä lumivyöhyke-vastaanottimia, tämä on tärkeä näkökohta hiihtäjälle. Mutta korkeusmittari on tarkka vain noin 10 metriin (kokemukseni tähän mennessä, kiertueen jälkeen). Toimitus kesti COVID-19 hiukan pidempään olosuhteiden vuoksi. Kello oli hyvin pakattu. TradeInn voisi tarjota hiukan enemmän avoimuutta lisäkustannuksista (tullimaksut, mutta arvonlisävero on hyvin pieni). Loppujen lopuksi se oli silti halvempaa kuin muiden palveluntarjoajien kanssa. 30 SFr lisättiin.

Nopea ja turvallinen

-

Türk müşteriler icin söylüyorum gayet hızlı bir şekilde geldi herhangi bir sorun yok ürün bekledigim gibi cok daha ucuz.

Hyvä tuote! perinteinen negatiivinen näyttö hyväksyttävällä näkyvyydellä

-

Pidän parempana tämäntyyppisiä näyttöjä kaikkien uusien mallien superkirkkaimpien ja ladattavien paristojen sijasta. Numerot näyttävät tarpeeksi hyvältä ja voit mennä ulos pelkäämättä autonomiaa, antaa oikeita lukemia, ja se on kaunis ja hienovarainen, vaikka iso ...

Arvostelu

-

Erinomainen kello, jota suosittelen kaikille. Löysin itseni niin hyvin, että ostin kaksi, yhden lahjoittaaksesi. Suunto on korkealaatuinen tuote

Täydellinen kello

-

Kello on hieno, kyllä korkeusmittari, joka sinun on kalibroitava se melkein joka kerta. Lämpömittari merkitsee hyvin, kunhan otat sen hetkeksi ranteestasi huoneen lämpötilan saavuttamiseksi. Muilta osin minulla on vielä asioita kokeilla.

Luokitus

-

Nerokas kello, ehdottoman hyvä tuote, voin vain suositella

Molt bon rellotge

-

Rellotge perfecte, precís, poc pes ... l'únic detall negatiu näytön kontrasti joissakin tilanteissa (però ratkaistaan amb la llum). Toimitus temps-estimaatissa.

Paras laatuhinta

-

nopea toimitus, ei ongelmia, kello, täydellinen, korkeusmittari on melko tarkka, jos säädät sitä ennen aktiviteettia, kompassi ja radan seuranta kulkevat hyvin, sekä dijital että käsikirja, hyvä vuoristo-kello, loput erittäin hyvä, erittäin tyytyväinen ostoon, lyömätön laatuhinta

Suunto-kello

-

Tilaus saapui nopeasti, hyvin pakattuna. Tunnit vastaavat kuvausta.

Suunto ydin kaikki musta

-

Erittäin hyvä tuote sen mukaan, mitä etsin. Hyvää palvelua Celràn TradeInn-myymälässä.

Suunto ydin kaikki musta

-

Nopea toimitus, katsella täydellisesti pakattuina joitakin varaosia bonuksen rannerengas ruutuun. Erittäin mukava kello vastaa odotuksiani, jotka näyttävät vakailta (tarkistettavilta), jotka eivät liity hävittäjien kaikkiin olennaisiin toimintoihin (korkeusmittari, kompassi, barometri), instrumentit ovat tarkkoja, tarkistan kalibroinnit perinteisillä työkaluilla. Asetukset ovat intuitiivisia, eikä levyä tarvita. Tyylikäs ja kevyt se on tullut minun kelloni jokapäiväisessä elämässä. Suosittelen, varsinkin tällä sivustolla, joka tarjoaa puolet halvempaa kuin mitä olin nähnyt .... se on oikea hinta, sitä enemmän en olisi ostanut. Kiitos.

Junk !!

-

TALLENNA KIINTEISTÄ RAHOITETUT RAHAAT, heidän kellonsa ovat paska. He eivät palaa roskaa lapioimaan. Tee itsellesi etu ja osta mitään kuin Suunnon tuote.

Suunto ydin kaikki musta

-

Kiitos paljon. Kello on täydellinen. erittäin nopea toimitus. Kiitos taas! Parhain terveisin!

Suunto kaikki ydin musta

-

Kohde on alkuperäinen, myyjä palaa kaikkiin kysymyksiin. Toimitus on erittäin nopea

Suunto

-

gelen saat birebir orjinal siteye çok teşekkür ederim. gerçekten güvenilir bir site. ve fiyatı çok uygun.

Suunnon ytimen kello

-

hyvä kello, toimitetaan ajoissa.

Erittäin hyvä

-

Hyvä tuote. Täyttää kuvauksen. Nopea toimitus.

Suunto ydin musta

-

sai hyvin nopeasti, hyvin pakattua.Ei huolia ja intuitiivisia ohjeita OK.

Başarılı

-

Suunto core kaikki mustat ... bugün ulaştı kargo herşey mükemmel tam beklediğim gibi kusursuz bir ürün, güvenilir bir site ...

Akku hs

-

Erittäin hyvä tuote. Katso ostoksen mukaan. Erittäin NEGATIIVINEN piste ..... AKUT ON HS! Hyvä vahinko lahjalle. Pino tyhjennetään 3 minuutin kuluttua

Akku hs

-

Erittäin hyvä tuote. Katso ostoksen mukaan. Erittäin NEGATIIVINEN kohta .... AKKU ON HS! Hyvä vahinko lahjalle.

Akku hs

-

Erittäin hyvä tuote. Tuote ostoksen mukaan. Erittäin NEGATIIVINEN kohta .... AKKU ON HS! Hyvä vahinko lahjalle

Core kaikki mustat

-

Erinomainen katsella. Kaikki kuten kuvattu. Tule nopeasti.

Arvostelu

-

Tilaus keskiviikkona ja erittäin tyytyväinen nopeaan toimitukseen. Katso näyttää hyvältä pakattuna ja uudenaikaisena. Tästä webshopista ehdottomasti suositellaan

Core kaikki mustat

-

Sain sen nopeasti, mutta kellot olivat käytössä, koska ei ole tarraa näytöllä ja hihnalla.

Toimituksen optimointi.

-

Kaikki on ihanaa. Kiitos. Ehkä, kuten Idea, sinun pitäisi yrittää laajentaa toimittajien luetteloa eli "New Mail".

Super

-

Myyjä on erittäin oikea ja täsmällinen ... Myyjä on erittäin hyvä ja täsmällinen. Svaka pohvala !! SUPER

Super

-

Olen iloinen Vrekäuferin kanssa .. Oduševljen sam sa prodavčem .. SUPER

Suunto ydin kaikki musta erinomainen!

-

Suuri tuote saapui nopeasti ja täydellisessä kunnossa! Intuitiivinen menu ranskaksi kuin useimmat! ja ohjeet saatavilla verkossa myös ranskaksi. Täydellinen tuote, jota ei pidä hukata

Top-kello

-

Tämä kello on yksi parhaista, nopeista, helposti ymmärrettävistä kaikesta mitä tarvitset ... sitten tämän hinnan TOP! kuten kaikki tällä sivustolla

Katsella info

-

Niille ihmisille, jotka eivät tiedä vielä, tämän rannekellon on näkyvästi elokuvassa käytetty tasoituksen. Denzel Washington tyypillisesti käytetään sekuntikellon sitä säännöllisesti ajan toimia. Mukava elokuva kaunis katsella

Hyvin

-

Nopea toimitus ja tuotteiden kuvauksen mukaisesti.

Hyvä hinta / laatu-suhde

-

Katso hyvin rakennettu, että joitakin vähäisiä parannuksia oli täydellinen. Pääasia on sijoittamista yli 2 päivittäistä hälytystä ja yksi olisi sekuntikello suurempiin ja voi näyttää ottaa väliaikoja (alias Kierrosajat). Miten säilyttää kellon saapui hyvässä kunnossa ilman suuria ongelmia. Minun 4 tähdet ovat enemmän Suunto firmware.

Suunto core musta

-

Erittäin mukava katsella, mutta se on lahja ja odotan kommentteja käyttäjän onko hän tyytyväinen. Jolla jo tarjottiin Suunto Vector, mutta valitettavasti ei ole vedenpitävä (ilman sukelluskurssille ...) ja korjattiin 2 kertaa Suunto, toivon, että Core ei ole samat huolenaiheet ja antaa tyydytystä vuoren, jolle se tarjottiin !!

Hyvä katsella

-

Hyvä katsella kiipeilyyn. Korkeusmittari on erittäin tarkka ja jokainen metri merkki pidä minun edellinen Suunto Vector keltainen, joka merkitsi joka viides metriä. Akku kestää kauan (kaivos kuluu kaksi vuotta) valikot ovat erittäin helppo käyttää, kaksi kertaa toiminto on erittäin kätevä, kun matkustaa toiseen maahan. (Joten kun on aika kutsua hehe) kompassin myös oikein hyvin. Se on yleensä paljon helpompi käyttää ja intuitiivinen kuin vanha pöytä. Koska epäonnistuminen on, että musta malli (minun) näyttö merkit ovat hieman sisätiloissa, mutta sen ulkopuolella on viime kädessä siitä, mitä on suunniteltu, näyttää hyvältä jopa yöllä. Se on myös erittäin miellyttävän näköinen, kun et ole vuorella on vielä syytä mekkona katsella.

Hyvä

-

Ostin sen tämän vuoden helmikuussa ... fantastinen katsella paitsi että keskimmäinen nappi sivussa jossa on kolme, minä kovettuu ja kustannuksia aprertarlo.

Hälytys i conometro

-

Hei i herätyskello on cobometro? määrittämätön salauksen

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, tämä laite on kellon päivittäisen hälytyksen, kaksoisaika, ajastin ja sekuntikello. terveiset

Vedenpitävä

-

Hei, onko esillä kellon voi uida? Toisaalta se on tehtävä mittaus syvyys 10m, toisaalta 30am vastus on vain roiskua? Erittäin vastaa Terveisin Bogdan

asiantuntijamme vastaavat

Hei, voit uida sitä. , Tervehdys.

Vedenkestävyys

-

Sellainen, että vedenkesto?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Suunto Core on vesitiivis 30m ISO 6425. Tervehdys

Täydellinen toimitus

-

Kaiken täydellisesti, suuri hinta ja toimitusaika ajoissa, olet antanut minulle mahdollisuuden tehdä hyvän vaikutuksen kumppanini kanssa 50 vuotta.

Kaunis katsella

-

Kaunis katsella vain hieman tasainen käyttöohjeet joka on minulle vähän valoa ennen kaikkea jotta laittaa ranskaksi muuten hyvä hyödyllinen tuote tehdä ulkoiluun ja nopea toimitus .merci

Buenisimo

-

Erinomainen tuote !!

Woooow

-

Hän saapui !! ja ilmeisesti se on erinomainen

Toiminnallinen ja kaunis muotoilu

-

Kello pitää lupauksensa. Erittäin nopea toimitus ja hyvä palvelu.

Paristojen vaihto

-

Minun täytyy vaihtaa paristot minun kellon "SUUNTO CORE ALL BLACK", miten, koska Brasilia ei ole verkko valtuutettujen Suunto liikkeen .. Thankful Otavio

asiantuntijamme vastaavat

Hei, voit tehdä sen itse, täytyy vain ostaa virallisia Kit akku tässä: https://www.trekkinn.com/montana/suunto-battery-kit-t1-t3-t4-core-lumi/ 6895 / s. Kiitos.

Super pm

-

Mitä halusin. Hyvä pm, luotettavia tietojen määrästä niin, että toimii ilman internetyhteyttä. Nice design.

Suuri watch

-

Ostin tämän katsella monia hienoja ominaisuuksia, mutta se on myös yllättävän mukava ja tyylikäs! Rakastan myrskyhälytys ominaisuus! Tiedän aina kun sen idea noin sataa (ja niin myös ystäväni). Korkeusmittarin, barometrin, ja kompassi ovat hyvin tarkkoja, kun laitteen kalibrointi. Lämpömittari on aina lukea paremmin otettuaan sen pois noin 10-15 min, koska elimistö temp kompensoi käsittelyssä. Rakastan Mustilla tyyli! En käytä sitä koko ajan ja olen saanut paljon kommentteja siitä. It'sa vähän tyyris mitä yleensä viettää katsella, mutta täysin sen arvoista! Ympärillä suuri Katso!

Loppujen hyvä.

-

Tarvittavat tiedot vuoren pelata erittäin kätevä, koska se voidaan saada tämä. Jos radio kello tähän tyyliin Ihannetapauksessa Mutta ,,,. Mutta se oli hyvä ostaa.

Odotettu

-

Se oli mitä odotin, odotukseni täyttyy: kellon vain tarpeeksi urheilua vuori ilman yhteyttä verkkoon (harvoissa tapauksissa voi luottaa, joilla yhteys kaikilla alueilla). Koska palvelun TREKINN (web ja toimitus) täydellinen, kiitos!.

Poikkeuksellinen tuote!

-

todellinen täydellinen tuote ulkona, ihanteellinen vuorikiipeily!

Suunto core all black

-

Tilasin Suunto Core All Black, nopea siirto saapui täydellisesti pakattu, upouusi ruutuun.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up